Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Μιss Μπλογκ - Star Μπλογκ 2006
Σάββατο, Μαρτίου 18, 2006



Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι,
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το ιστολόγιο που τα λέει όλα και κυρίως τα κάνει όλα σας παρουσιάζει σήμερα τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μιss Μπλογκ - Star Μπλογκ 2006. Παρουσιαστές της μαγικής βραδυάς θα είναι ο Πάνος Ζέρβας και η Λουκρητία (κλαπ, κλαπ, κλαπ).
Θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο σέξυ καλλονές της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας οι οποίες θαραλλέα (για να μη πω εντελώς ξετσίπωτα) έσπευσαν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τα φετεινά Καλλιστεία. Για πρώτη (και μάλλον τελευταία) φορά φέτος, η ανάδειξη των νικητριών θα γίνει με τη ψήφο του κοινού μας (ναι βρε κουτα εσάς λέω). Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας φιναλίστ στέλνοντας SMS στο 6969 696969 (χρέωση 1,2€ ανά SMS - τα έσοδα θα διατεθούν στο κοινοφελές ίδρυμα "Λαμπρούκος for Municipality" για την κατατρόπωση του Π. (μη χέσω) Ψωμιάδη στις Νομαρχιακές εκλογές. Αλλά ας περάσουμε στους παρουσιαστές μας...
Πάνος: Γειά σου Λούκι...
Λουκρητία: Λούκι είσαι και φαίνεσαι αχαϊρευτε, μου θες και χαριτωμενιές, Λουκρητία με λένε (με χαμόγελο και δόντια σφιγμένα). Γεια σου Πάνε...
Πάνος: Πριν ξεκινήσουμε να πούμε τα δώρα που θα κερδίσουν οι σημερινές νικήτριες;
Λουκρητία: Βεβαίως Πάνε. Η Σταρ Ελλάς 2006 θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο "smart" αν είναι μελαχρινή, ή ένα "not so smart" αν είναι ξανθιά, και μια νύχτα με το Λαμπρούκο. Η Μις Ελλάς δωρεάν ξεβούλωμα στα σιφώνια της από το συνεργείο υδραυλικών "Ο Μπάμπης" Αιγάλεω-Πέραμα-Κορυδαλλός, και μία νύχτα με το Λαμπρούκο. Οι υπόλοιπες φιναλίστ θα κερδίσουν απλά μία νύχτα με το Λαμπρούκο.
Πάνος: Έξοχα Λούκρι. Και να θημήσουμε ότι η κριτική μας επιτροπή απαρτίζεται από μερικούς από τους πιο διάσημους και πιο ανέραστους ιστολόγους. Κυρίες και κύριοι με σειρά ανεραστικότητας σας παρουσιάζω τον Alombar42, το Μίκυ, το Φούφουτο, το Bloggsman, τον Ημίαιμο , τον Κοκοβιό και τον Dormammu. Και μη ξεχνάτε ότι η κριτική επιτροπή καθορίζει μόνο σε ποσοστό 99% το αποτέλεσμα, ενώ το υπόλοιπο 1% εξαρτάται από τη δική σας ψήφο. Μη σταματάτε να στέλνετε τα SMS σας στο τηλέφωνο που φαίνεται αυτή τη στιγμή στην οθόνη του υπολογιστή σας -και άμα το δείτε να με χέσετε.
Λουκρητία: Αφού λοιπόν είδαμε τα κορίτσια με μαγιό και χωρίς, ας περάσουμε στη φάση των ερωτήσεων. Πρώτη διαγωνιζόμενη η Ροδιά η οποία είναι καλλιτέχνις, ενώ έχει κάνει ανωτερες σπουδές και είναι κάτοχος του πτυχίου Microsoft Office User Specialist.
Πάνος
: Ροδιά θα θέλαμε να μας πεις γιατί πιστεύεις ότι ο θεσμός των Καλλιστείων είναι τόσο σημαντικός.
Ροδιά: Μα γιατί υπερασπίζεται τη θέση της γυναίκας στο κοινωνικόπολιτικό γίγνεσθαι και προάγει την παγκόσμια ειρήνη.
Πάνος: Έξοχα Ροδιά. Αν θέλετε να ψηφίσετε τη Ροδιά στείλτε μήνυμα ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ1 στο 6969 696969. Επόμενη διαγωνιζόμενη η Μιραντολίνα η οποία είναι κουμποτρυπού-πλακοραφού στη βιοτεχνία εσωρούχων-στρίνγκ ο "Κούλης". Λούκι, η ερώτηση δική σου.
Λουκρητία
: Ευχαριστώ Πάνε. Μιραντό, πές μας σε παρακαλώ ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό.
Μιραντολίνα: Κοιτάξτε όπως είπε και ο Αλόις Σενεφέλντερ στο έργο του "Η επιτυχία της αποτυχίας" το φαγητό είναι το όπιο του λαού και ως εκ τούτου το καταγγέλουμε διότι αποπροσανατολίζει τις πλατιές λαϊκες μάζες από τα μεγάλα προβλήματα.
Λουκρητία: Ευχαριστούμε συντρόφισσα, τον πούλο τώρα, επόμενη διαγωνιζόμενη η Houlia η οποία είναι αισθητικός αλλά της αρέσουν και τα μαθηματικά, στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει ποίηση και της αρέσει να πηγαίνει στην Αράχωβα με θηριώδη 4Χ4. Πιστεύει ότι στον άντρα παίζει ρόλο το μέγεθος του Τζίπ του και το μέγεθος του...παπουτσιού του. Πάνο...
Πάνος
: Ναι Λούκι, λοιπόν Houlia να μας απαγγείλεις δυο στροφές από το έργο του Ελύτη, "Άξιον Εστί".
Houlia: Βεβαίως, Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας το καμάρι, που βγήκε εις την εξοχή και το χλωρό χορτάρι.
Πάνος: Μάλιστα... Μου ήθελε και ποίηση το ούρτσο... Λοιπόν μη ξεχνάτε για τη Houlia ψηφίζουμε ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ3. Επόμενη διαγωνιζόμενη η Βατραχοκόριτσο που είναι ξανά ξανθιά, απλά...
Λουκρητία: Εσένα αγαπητή μου λόγω της ξανθιάς κόμης σου θα σε ρωτήσουμε κάτι απλό. Πως σε λένε;
Βατραχοκόριτσο:...
Λουκρητία: Ναι, καλά... Φάτε μάτια ψάρια... Πάνο άς περάσουμε στην Μαριλίνα που είναι η επόμενη διαγωνιζόμενη μας.
Πάνος
: Βεβαίως Λούκι Λουκ. Μαριλίνα θα θέλαμε να μας πεις αν σου αρέσει το σκορδοστούμπι στον πατσά.
Μαριλίνα: Αχ, κοιταξτε εγώ είμαι μικρή και πατσά δε τρώω, πάντως με ενδιαφέρει εξαιρετικά η παγκόσμια ειρήνη.
Πάνος: Εξαίρετη και πρωτότυπη απάντηση αγαπητή μου, ας περάσουμε τώρα στη Βασιλική ή γιαγιάκα. Η Βασιλική είναι οδηγός της Formula1 ενώ στις ελεύθερες της ώρες της αρέσει το πλέξιμο.
Λουκρητία
: Βασιλική θα θέλαμε να μας πεις αν τα 93 σου χρόνια έχουν περιορίσει καθόλου τις εξωαγωνιστικές σου δραστηριότητες.
Βασιλική: Η αλήθεια είναι ότι έχω κόψει το Bangi Jumping, ενώ "παρά 5" βλέπω πλέον μόνο στην τηλεόραση.
Λουκρητία: Εξαίρετα γιαγία, μωρέ αυτή θα μας θάψει όλους.
Πάνος
: Επόμενη διαγωνιζόμενη η Composition Doll ή CD για τους φίλους της. Η CD είναι εγγονή της Φόνης και ανηψιά του Περικλή. CD θα θέλαμε να μας πεις απο που κλάνουν τα μπαρμπούνια.
CD: Αχ κοιτάξτε εμείς μπαρμπούνια δεν είχαμε στη Φιλοθέη που μεγάλωσα, μπορώ όμως να σας πω από που γεννάν οι μύγες γιατί ήμασταν τίγκα στο σκατό.
Λουκρητία
: Καλά CD χεστο, μια άλλη φορά ίσως... Κι ας περάσουμε τώρα στην Απολλωνία. Η Απολλωνία είναι Υπερ-ήρωας ενώ έχει τελειώσει το τμήμα SuperWoman των σχολών ΣΒΙΕ που είναι και ένας από τους χορηγούς της σημερινής μας βραδυάς. Απολλωνία θα θέλαμε να μας πεις, αν παλέψει ο Μπάτμαν με τον Τσακι-Τσαν ποιος λές να κερδίσει - μα καλά ποιος μαλάκας γράφει τις ερωτήσεις;
Απολλωνία: Ε καλά αυτή ήταν εύκολη, φυσικά ο Μπάτμαν γιατί πετάει νυχτεριδοκουτσιλιές.
Πάνος
: Πολύ ωραία και περνάμε ήδη στην επόμενη διαγωνιζόμενη τη Λεμονιά. Η Λεμονιά είναι κρητικός κινηματογράφου από τα Χανιά. Λεμονιά θα θέλαμε να μας πεις πια ήταν η τελευταία ταινία που είδες πρόσφατα.
Λεμονιά: Βεβαίως, ήταν το ντοκυμαντέρ έξτρα μικρού μήκους γυρισμένο με μονοκάμερο, μηχανής των αρχών του αιώνα για μια γιαγια που ζει στην Κάλυμνο και δεν έχει AVA για να πλύνει τα πιάτα της.
Πάνος: Τι λες, υπάρχουν τέτοια δράματα στον κόσμο μας; Μη ξεχνάτε για τη Λεμονια ψηφίζουμε ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ9. Λούκτι, θα μας συστήσεις την επόμενη διαγωνιζόμενη;
Λουκρητία
: Βεβαίως Πάνε, είναι η Μορκγάνα. Η Μοργκάνα είναι καλόγρια του τάγματος των καλογραιών Μοναχοί-Μονάχοι. Μοργκάνα θα θέλαμε να μας πεις αν πιστεύεις στο Θεό.
Μοργκάνα: Βρε δε με γαμείτε λέω εγώ, μας έχετε πήξει στη μαλακία, εγω για τη νύχτα με το Λαμπρούκο ήρθα και θα τζάσω αμέσως.
Πάνο
: ΟΚ Μοργκάνα. Να σας συστήσουμε τώρα τη Μ13 η οποία είναι γενική εισαγωγέας των Microsoft Windows στην Ελλάδα και πρώτη ξαδέρφη του Bill Gates. M13 θα θέλαμε να μας πεις τι πιστεύεις γαι την παρενόχληση των γυναικών από τα αρσενικά στο χώρο εργασίας.
Μ13: Τι παρενόχληση μωρέ. Αμ δε τολμάει να έρθει κανείς σε μένα; Από τη ρίζα θα του το κόψω και θα του το δώσω να το φάει του πούστη. Τι κοιτάς ρε μαλάκα, ναι εσένα λέω, λαμόγιο...
Λουκρητία
: Δυναμική παρουσία η Μ13 την οποία μπορείτε να ψηφίσετε στέλνοντας ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ11. Επόμενη διαγωνιζόμενη η Χνούδι. Η Χνούδι είναι 25 ετών και είναι γενικά αλαφροίσκιωτη. Χνούδι θα θέλαμε να μας πεις αν πιστεύεις ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.
Χνούδι: Κοιτάξτε προχθές είχα πάει με το φεγγαρόπλοιο μου στον πλανήτη "Αστρολάβο" αλλά γυρνώντας τράκαρα στο παρκάρισμα.
Πάνος: Καλά αυτή είναι γιούχου. Επόμενη διαγωνιζόμενη η Ελληνίς η οποία κατάγεται από τη Νιγηρία με πατέρα Ιρακινό και μητέρα Ζιμπαμπουανή. Η Ελλνηνίδα έχει το ταξιδιωτικό γραφείο Manos Tours. Ελληνίδα θα θέλαμε να μας πεις που στέλνεις συνήθως τους πελάτες σου.
Ελληνίδα: Τους στέλνουμε σε όλο τον κόσμο αλλά μετά τους τρώμε τα εισητήρια επιστροφής και έτσι μένουν εκεί που είναι. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων της πατρίδας μας.
Λουκρητία
: Υπέροχα Ελληνίδα, να κάνεις δώρο και στον Πάνο ένα ταξίδι σε παρακαλώ. Και τελευταία διαγωνιζόμενη για απόψε η Ραφινάτα. Η Ραφινάτα είναι από τον Πειραιά όπου ζει και εργάζεται ως λιμενεργάτης. Πρόσφατα το όνομα της αναμείχτηκε στις καταγγελίες του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας περί ρετιρέ στο λιμάνι του Πειραιά, πράγμα που η ίδια αρνείται. Ραφινατα τι έχεις να πεις γι αυτό;
Ραφινάτα: Καλά, τι να λέμε τώρα...
Πάνος: Κυριες και κύριοι κάπου εδώ η βραδυά και αυτό το πελώριο ποστ φτάσανε στο τέλος τους. Μη ξεχνάτε να ψηφίζετε προκειμένου να αναδείξετε τη νικήτρια του σημερινού διαγωνισμού αλλά και το Λαμπρούκο, νομάρχη. Το Ευρώ σας έχει δύναμη! Από εμένα και τη Λούρι καλό σας βράδυ.
Λουκρητία: Καλη σας νύχτα, καληνύχτα Πανούκο...
Λαμπρούκος @ 7:40 μ.μ. |


45 Comments:


  • At 12:57 π.μ., Blogger NinaC

    Ασταδιάλα, νυχτιάτικα! Κόντεψες να με πνίξεις, μου βγήκε το γάλα απ' τη μύτη, χαμένε! Ε, χαμένε!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  
  • At 1:52 π.μ., Blogger FUFUTOS

    Είσαι απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλά που είναι όλες τρελλλλαμένες μαζί σου και ...μάλλον θα σωθείς.

    Προς Αξιότιμον Κύριον ΝΟΜΑΡΧΗ - Διοργανωτή πολιτιστικών εκδηλώσεων - Ιμπρεσσάριο της μπλογκόσφαιρας κλπ κλπ:
    Σας ευχαριστώ πολύ δια την τιμή που μου εκάνατε να με συμπεριλάβετε στα μέλη της Κριτικής Επιτροπής (ως ανέραστο).

    Προς αξιότιμους παρουσιαστές ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ & ΠΑΝΟ:
    Συγχαρητήρια δια την εξαίρετον παρουσίασιν.
    Δια λόγους δεοντολογίας δε δύναμαι να ανακοινώσω δημοσίως τας επιλογάς μου.

    Σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε 24ωρη παράταση επειδή ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ και δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω.
    Ευχαριστώ πολύ.

    Προς ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ:
    Κυρίες μου, γνωρίζω καλά ότι όλες δηλώσατε συμμετοχή για τη νύχτα με τον Λαμπρούκο. Αν τυχόν σας ενδιαφέρει και το Smart ή ο "Μπάμπης", έχετε 24 ώρες να με ..."επηρεάσετε"  
  • At 2:09 π.μ., Blogger vatraxokoritso

    χαχαχαχα!
    τι ατιμος που εισαι ρε!

    καλα που καθηστερησαν να ερθουν να με παρουν και προλαβα να σε διαβασω

    α να χαθεις!
    εγω ρε δεν ξερω πως με λενε?
    ε?
    ε/.
    και ημουν σιγουρη πως ηξερα γαμωτ!  
  • At 3:13 π.μ., Blogger Neilys

    χαχαχα την επόμενη φορά θέλω πρόσκληση! Δεν είναι δουλεία αυτή να περιμένω στην ουρά τόση ώρα! Και ελεύθερη πρόσβαση στα καμαρίνια..!!  
  • At 3:43 π.μ., Blogger mickey

    Καλλιστεία για ...μπλογκερούδες; Μας έστειλες όλους!

    Βλέπω ότι προσπαθείς να τις καλοπιάσεις, μια και σε έκραξαν δεόντως στο προηγούμενο post, αναδεικνύοντας τα πλούσια φυσικά και πνευματικά προσόντα τους! Έξυπνη πολιτική κίνηση - οι πελατειακές σχέσεις ζουν και βασιλεύουν ;)

    Χαίρομαι πολύ που συνήλθες και βρήκες επιτέλους τον παλιό καλό σου εαυτό (απολαυστικό το κείμενο). Ως μέλος της κριτικής πεϊτροπής (συγγνώμη, επιτροπής ήθελα να πω) των "ανέραστων" (όσα δε φτάνει η μαϊμού...), υποθέτω ότι δεν έχω δικαίωμα ψήφου. Προνόησα όμως και έχω προγραμματίσει τον προσωπικό μου SMS server να στείλει χιλιάδες μηνύματα με την έναρξη της ψηφοφορίας, μπλοκάροντας παράλληλα και τις ψήφους των υπολοίπων ;)

    Βεβαίως, γνωρίζεις πολύ καλά ΠΟΙΑ ψηφίζω και για χάρη της δε λυπάμαι τα ευρώπουλα! Και φυσικά, δεν πρόκειται να σου κάτσει ΠΟΤΕ - έτσι για να σκάσεις :P

    BTW, η νύχτα με τον Λαμπρούκο είναι δώρο ή δοκιμή για να δει αν λειτουργεί το τρίτο του πόδι μετά το χθεσινό κάζο; Ευτυχώς που για τις νικήτριες τουλάχιστον υπάρχει το Smart και ο Μπάμπης - οι υπόλοιπες ούτε καν τον ...πούλο δε θα πάρουν :(  
  • At 3:47 π.μ., Blogger Rodia

    AAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXA
    xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ! ! ! ! ! ! Α Χ Τ Υ Π Η Τ Ο Σ ! ! ! ! ! !

    Ψηφίζω ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ1 στο 6969 696969 δαγκωτό! Αντί για ΣΜΑΡΤ κλπ μπορώ να έχω ΟΛΕΣ τις νύχτες με τον κ. Νομάρχη; Αδυνατώ να τον μοιραστώ.

    ΠΡΟΣ κ. Γενικό Γραμματέα FUFUTOS: Τις βρύσες τις φτιάχνω μόνη μου. Τι στο καλό το πήρα εκείνο το πτυχίο.. πώς το είπαμε..;..

    ΣΗΜ. Τα ανδρικά καλλιστεία θα τα διοργανώσετε εσείς ή να αναλάβουν δράση αι θήλεις;  
  • At 3:49 π.μ., Blogger houlia

    Eγώ θα πάω στη Μύκονο με 4 επί τέσσερα
    Κι εκει στην άκρη τού γυαλού
    Αφού είσαι συ αλλού γι αλλού
    Θα παντρευτώ τον Καίσαρα!

    Ή μάλλον πριν από αυτό
    Θα κάνω κι ένα ψυχικό
    Με τον Λαμπρούκ να κοιμηθώ
    Αρκεί το στέμμα να φορώ

    Αφού μου το υποσχέθηκε
    Εδώ θολώνει τα νερά
    Εμένα ψάχνει τελικά
    Κι η αφορμή του βρέθηκε  
  • At 4:22 π.μ., Blogger Μαύρος Γάτος

    Λαμπρούκο για την απονομή των βραβείων σού παραχωρώ το γνωστό δωμάτιο, απλά... χμμμ, θα μού διορίσεις (εκτός από αυτούς που έχουμε ήδη συμφωνήσει), καμμιά δεκαπενταριά ακόμα ανηψάκια, τριανταδύο θείες, εικοσιεφτά βαφτιστήρια, και τον σκύλο της αδερφής μου. Άμα μού διορίσεις και τα παππούδια μου (Θεός σχωρέστα) θα κάνω και τα στραβά μάτια που μού πρόσβαλες την Αρραβωνιάρα μου, ευτυχώς που δεν είμαι κριτικός γιατί θα σε κατέκρινα.

    Ατιμούτσικο.....

    Σ;)  
  • At 4:22 π.μ., Blogger Μαύρος Γάτος

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  • At 4:54 π.μ., Blogger mickey

    Α, ρε Λαμπρούκο, την έσωσες την παρτίδα με το ποστάκι σου - έσκασα και στα γέλια, πανάθεμά σε!

    Καλά λένε πως της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος. Χθες ήταν κόλαση και σήμερα ο Παράδεισος! Από το χλευασμό στη λατρεία. Είδες τι κάνουν για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους και να μπουν στο μάτι των αντίζηλών τους; Τις έβαλες να φαγωθούν μεταξύ τους και στην αναμπουμπούλα, το πιθήκι χαίρεται! Ή μήπως πίστεψες ότι θέλουν το κορμί σου; Αφού η houlia στο έριξε κατάμουτρα:

    "Θα κάνω κι ένα ψυχικό
    Με τον Λαμπρούκ να κοιμηθώ
    Αρκεί το στέμμα να φορώ"


    Όλα για το ...τιμημένο γίνονται! Όσο για την αφελή λατρεία της Ροδιάς, το μόνο που έχω να πω είναι: "Ου γαρ έρχεται μόνον" :P

    Τώρα πάντως που εκπλήρωσα το σκοπό μου και "κατήγαγα νίκην ατιμωτική" (σύμφωνα με τα δικά σου λόγια), σε αφήνω να ησυχάσεις και να χαρείς το virtual χαρέμι σου! Εγώ θα λείψω για καμιά βδομάδα, να το γιορτάσω δεόντως ;)  
  • At 5:34 π.μ., Blogger Mikrouli

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  • At 5:36 π.μ., Blogger Mikrouli

    Αγαπητέ Υποψήφιε Νομάρχα,

    Ως μικρή συμβολή στον αγώνα σας υπέρ της κατάκτησης της Νομαρχίας, θα ήθελα να σας επισημάνω ένα μικρό πλην καθοριστικό για την επικράτησή σας λάθος.
    Το κοινωφελές ίδρυμα στο οποίο θα διατεθούν τα έξοδα (συγνώμη, έσοδα ήθελα να πω) του διαγωνισμού ανάδειξης της Miss & Star Blogger 2006, θα έπρεπε να ονομάζεται "Λαμπρούκος for Prefect" αντί "Λαμπρούκος for Municipality", καθώς η δεύτερη ονομασία σας αναγκάζει σε υποβιβασμό κατηγορίας (βλ. Δήμος) και δεν ταιριάζει στο ατημέλητο πλην άκρως επιμελημένο styling της κριτικής επιτροπής και εσάς του ιδίου.

    Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες και επισημάνσεις.

    Με τα τιμής,

    Το μικρούλι σας!
    ;ο)  
  • At 7:44 π.μ., Blogger raffinata

    1. δώστε μου το στέμμα να τελειώνουμε, δεν γίνεται νομ-αρχίδα και ΜΗ εστεμμένη... και αρέσω, παιδί μου, αρέσω πως να το κάνουμε ;)

    2. καλύτερα με πίθηκο παρά με άντρα ανήθικο...

    3. καλέεεεε, έτσι είναι ο Πάνος; τςτςτςτς κρίμας...  
  • At 7:44 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  • At 8:12 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    καλα βρε οργιο, καλα βρε τερας, που αν σε πιασω στα χερια μου την εβαψες! η πιο κοντη? η πιο μπατι μελαχρινο?.. η πιο ραστα μαλλι?.. η πιο πιθηκόμουρη?.... σαν τον Μπαμπη τον Σουγια ειμαι αλλα σε θυληκο! γιατι? διαμαρτυρομαι εντονως!!!.... και 93? τι ειμαι βρε σκορ αγωνα μπασκετ?...
    αχ! αχ! εγω φταιω που σε πιστεψα... ατιμο πιθηκι, υπουλο πλασμα, σιγανοπαπαδια... τετοια ετοιμαζες???....
    (καλο το παραληρημα?... φτανει?...)
    καλημερουδια! αχτυπητος!
    ;P  
  • At 8:31 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    CD: Χρυσή μου αν περνάς το σαββατόβραδο σου με γαλατάκι καλά να πάθεις. Βάλε ένα κρασάκι να αγιάσει το μέσα σου...

    Φούφουτος: Αγαπημένε μου Φούφουτε,

    Η επιλογή του προσώπου σου για την κριτική επιτροπή έγινε γιατί είσαι ο πιο στενός μου συνεργάτης και όπως καταλαβαινεις θα ήθελα να επηρεάζω το τελικό αποτέλεσμα. Ένας πολιτικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη...

    Οι παρουσιαστές πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν. Εσύ βέβαια θα έχεις όσο χρόνο θέλεις για την τελική σου απόφαση (θα συγκεντρώσουμε πρώτα τα αποτελέσματα από τους υπόλοιπους και μετά θα μαγειρέψουμε!!).

    Βατραχοκόριτσο:
    Ναι καλά, όχι που θα το ξερες...

    Georgie:
    Κορίτσιααααα. Αφήστε το Georgie να πάρει λίγο μάτι, είναι δικόα μου παιδί.

    Μίκυ: Ανένηψα αγαπητέ μου αλλά ό,τι ευρουλάκια είχα μαζέψει από το "Λαμπρούκος γραμμή βοήθεια σεξουαλικότητας" μου τα φάγανε οι ψυχίατροι αυτές τις μέρες...

    Χαίρομαι που θα ρίξεις όλο το SMS Ευροπουλοβάρος σου ψηφιζοντας πολωτικά, γιατί μετά μπορώ να πάρω τη νικήτρια και τα ευρώπουλα που θα έχω μαζέψει από εσένα το χαλβά, και να πάω στη Μύκονο να της δώσω το έπαθλο της.

    Ροδιά: Microsoft Office User Specialist αγαπημένη μου (Τι ανωτερότις, δε θέλει να το παίζει τέρας μορφώσεως...)

    Houlia: Τώρα αυτό το "Θα κάνω κι ένα ψυχικό
    Με τον Λαμπρούκ να κοιμηθώ
    Αρκεί το στέμμα να φορώ" ήταν καλό ή κακό. Για να ρωτήσω και το Φούφουτο που είναι σύμβουλος μου...
    Φούφουτεεεεε, τι με είπε αυτή ρεεε?  
  • At 9:09 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Μαύρος Γάτος: Καλά δε το συζητώ, το δωμάτιο το έχω κλέισει για όλη τη σεζόν (θε φεγγοβολάν και τα αστεράκια?

    Μίκυ: ΦΕΥΓΕΙΣ????
    ΓΙΑ ΜΑΙ ΒΔΟΜΑΔΑ??? Μη ξεχνάς την παροιμία. Όταν λείπει ο ποντικός χορεύουν τα πιθήκια!!! (καλά έιδα τη λεζάντα στο ποστ του Πάνου. ΑΠΠΙΘΑΝΗ!!!)

    Μικρούλι: Καλά το θυμώμουν εγώ ότι αυτό το Μουνι-σιπάλιτι δεν είναι το σωστό. Δε βαριέσαι τουλάχιστον έχει σεξουαλικό υπονοούμενο.

    Ραφινάτα:
    Χαχαχαχα "καλύτερα με πίθηκο παρά με άντρα ανήθικο..." Έγραψες...

    Βασιλική: Ναι η αλήθεια είναι ότι άρπαξες λίγο στην ηλιοθεραπεία, αλλά παρόλα αυτά μη σε παίρνει απο κάτω...
    Υπάρχουν και οι βιτσιόζοι, και από ότι βλέπεις το μέρος βρίθει...  
  • At 9:12 π.μ., Blogger Loucretia

    Λαμπρουκο μωρο μου, ποσο καλα με ξερεις, ουτε εγω δεν θα εγραφα τετοια Λουκρητεια κειμενα, αχαχχαχαχαχ!

    Ευχαριστω για τη τιμη που μου εκανες να παρουσιασω τα καλλιστεια (αν και θα προτιμουσα τα καλλιστεια ανδρων για να "ελεγξω" απο κοντα τα προσοντα τους, φανταζομαι να με εχεις υποψη στα επομενα που θα διοργανωσεις για τον most sexy blogger).

    Επισης ευχαριστω που μου εβαλες τον Πανο συμπαρουσιαστη, λιγο μπασμενος βεβαια μου φανηκε, αλλα αν πιστεψουμε το "κοντος στο ματι, μεγαλος στο κρεββατι" μια χαρα μου κανει :-ΡΡΡ

    Αληθεια βρε baby, πως εφτασε στα χερια σου η φωτογραφια μου απο τον περσινο χορο της Τσακωνικης Μελιτζανας;; απαπαπα, τιποτα δε μενει κρυφο πια ;-)  
  • At 10:28 π.μ., Blogger Κωστής Γκορτζής

    Ψηφίζω για star blog τον Λαμπρούκο
    και για Νομάρχη την Composition doll.  
  • At 11:00 π.μ., Blogger Dormammu

    Σε έσωσε άθλιε το ότι με έβαλες στην επιτροπή.... Αλλιώς να δεις τι θα έγραφα....!!!  
  • At 11:23 π.μ., Blogger Xνούδι

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    Παναθεμάσε!!!!!!

    Υποκλίνομαι αγαπητέ. Τι να πω.

    Σε φιλώ βρε. Και αυτό το 25 ετών θεικό ;-))))))))

    Να'σαι καλά πιθηκάκι μου.  
  • At 12:56 μ.μ., Blogger alombar42

    χαχαχαχαχαχα!

    Θα σου κάνω μούνυση γιατί λερώθηκε το πληκτρολόγιο από καφέ!

    Προτείνω οι νομαρχιακές νύχτες να μεταδοθούν ζωντανά στα μπλογκ - να ξενογαργαλήσουμε κι εμείς μέσω υμών!

    Εαν δεν έγινα αντιληπτός, ένα έχω να πω:
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!  
  • At 1:30 μ.μ., Blogger Unknown

    Διαμαρτύρομαι εντόνως.
    Δεν μπορείτε να διοργανώνετε εκδηλώσεις και να μην χρησιμοποιείτε τις καμήλες του φτωχού και μόνου καμηλιέρη για τις μεταφορές σας. Σας γυρνώ παραδειγματικά την πλάτη.


    Νταξ;;;
    Σας την γύρισα...
    ΟΚ;;;;
    Είναι γυρισμένη τώρα...
    Άντε, δείτε την να ξαναγυρίσω να βλέπω κι εγώ....  
  • At 2:41 μ.μ., Blogger lemon

    Βρε τρελέ, βρε ΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!

    (Επεσα κάτω απ τα γέλια, χαρά σε κείνους που σ έχουν δίπλα τους όλη μέρα-αναρωτιέμαι αν τους αφήνεις να δουλέψουν καθόλου...!!!)  
  • At 3:29 μ.μ., Blogger Αθήναιος

    Εμένα δεν με βάζετε στην επιτροπή κουφάλες γιατί θα με κυνηγάνε όλες οι υποψήφιες κ μάλιστα χωρίς υποχρέωση ψήφου... Αν κ εγώ έχω μια ελαφριά αδυναμία στην παρουσιάστρια. :-)  
  • At 3:57 μ.μ., Blogger raffinata

    αυτή, που φαίνεται μόνο το κεφάλι της, ανάμεσα στη μιραντό και τη χούλια ΠΟΙΑ είναι; δε τη θυμάμαι.. να μας φανερωθεί πάραυτα, τώρα εγώ πάω για μασάζ, κοιλιακούς, μπικίνι, μαθήματα ορθοφωνίας και ορθοβυζίας για τον τελικό ;)  
  • At 5:05 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Λουκρι: Αγαπητή μου παρουσιάστρια,

    Προσπάθησα να αποδώσω όσο το δυνατό πιο πειστικά τη φαρμακερή σου γλώσσα και το θανατηφόρο σου σχόλιο. Ο Πάνος ήταν ο μόνος λόγιος που θα μπορούσε να σταθεί σιότιμα στο πλευρό σου. Ισότιμα ναι, αν και μας βγήκε λίγο μπασμένος...

    Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως η φωτογραφία είναι από τη γιορτή της Τσακώνικης Μελιτζάνας. Νόμιζα πως είναι από τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Θρακικό Κουρτσούδι 2004.


    Ημίαιμος: Μια ζωή πνέυμα αντιλογίας βρε παιδί μου, τι θα κάνω με εσένα. Αν και δεν θα μου έκανε και κακό εδώ που λέμε.

    Dormammu: Για χαζό με πέρασες; Δε παίζουν με αυτά τα πράγματα.

    Χνούδι: Τι δεν είσαι 25? Από τη φωτογραφία σου θα ορκιζόμουν ότι δεν είσαι πάνω από 22, αλλά είπα να σε μεγαλώσω λίγο μη με περάσουν για τεκνατζή...

    Πάνος: Αγαπημένε μου αυτό με το Μακαριώτατος θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί τα μαύρα μου κόβουν κι όλας κανα δυο κιλάκια. Αφής στιγμής όμως ανακηρυχθώ Αρτσιμπίσοπ αυτά τα κύριος Λαμπρούκος κομμένα, Εφραίμ θα με λες.

    Είδες και τον άλλο που έλεγε το σημερινό κ. Παρασκευαίδη που κατέληξε.

    Και το Πάπας καλό είνια. Άσε που η Ρώμη είναι και η αγαπημένη μου...

    Μ13: Εσύ και να μην ήσουν σε διαγωνισμό νταλικιέρηδων θα τον έκανες ¨)

    Alombar42: Αγωγή βρε άσχετε, άκου μήνυση, σιγά μη μου κάνεις και ασφαλιστικά...

    Πάντως ένα παραπανίσιο πληκτροολογιάκι το έχω στη καβάντζα να ρθεις να στο δώσω να πιούμε και κεινα τα ουίσκια που λεγαμε  
  • At 5:17 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Abban: Αγαπητέ μου,

    Το αρχικό πλάνο ήταν τα κορίτσια να εμφανιστούν στη σκηνή επάνω στην πλατη από τις καμήλες σας.

    Το πρόβλημα ήταν ότι λόγω του φαλλικού σχήματος της καμπούρας, πολλές από τις διαγωνιζόμενες μόλις ανέβηκαν, δεν ήθελαν να κατεβουν, και η ιδέα εγκαταλείφθηκε...

    Λεμονίτα: Πραγματικά γελάνε πάρα πολύ αλλά σκέφτονται σοβαρά να με απολύσουν ως ακατάλληλο για τη δουλειά τους.

    Βλέπεις δουλεύω σε εργολάβο κηδειών...

    Ορλάντο: Ορλάντε η Ελένη δυστυχώς δε προκρίθηκε στην τελική 14αδα. Ο λόγος ήταν ότι θα μας ζάλιζες τον έρωτα με τα χιλιάδες μηνύματα που θα έστελνες εσύ και όλο σου το σόι για να βγει πρώτη. Και ακόμα χειρότερα, που μετά θα είχες την απαίτηση να περάσει τη νύχτα ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Αθήναιος: Μπορείς να την ψηφίσεις για να είναι και στα βραβεία Men of teh year 2006, Πρόσωπα της χρονιάς 2012, Αρίων 2214, και Γυναικα της χρονιάς 3019.

    Ραφινάτα: Αυτή εκεί πίσω νομίζω ότι είναι ο Λαμπρούκος μασκαρεμένος που είχε παρισφρύσει για να τσιμπάει τις διαγωνιζόμενες στα οπίσθια.  
  • At 5:23 μ.μ., Blogger Ελένη

    Αχ κύριε Λαμπρουκο, δεν πειράζει, εγώ είμαι φανατική σας θαυμάστρια όπως και να έχει!!

    Μην ακούτε τον Ορλάντο,τα καλλιστεία σας ήταν τέλεια!! Ο Ορλάντο τα λέει αυτά για να μη θυμώνω και ζηλεύω τα κορίτσια που τον έχουν κυκλώσει σα μελίσσι.

    Πού να καταλάβει το κουτό ότι εγώ φουσκώνω σαν τη γαλοπούλα από το καμάρι όταν τον θέλουν όλες. :-)  
  • At 5:34 μ.μ., Blogger .

    βασιλική πολύ παραπονιάρα είσαι..


    Λαμπρούκο μπορέι να μην είμαι τόσο σοκολατένια, αλλά και μόνο που με απεικονίζεις τόσο λυγερόκορμη... άιντε βρε, με τη νίκη!  
  • At 7:09 μ.μ., Blogger Περαστικός

    Και μετά λες ότι εγώ πίνω, εσύ τι πίνεις; Είσαι απίθανος.  
  • At 7:43 μ.μ., Blogger houlia

    Φιλικος χαιρετισμός προς όλες τις διαζευγμένες συνυποψήφιες εν όψει τής επερχόμενης απειλης:

    Μη φοβηθείς ,ότι πολλά ελάλησεν
    κι όλες μας επαζάρεψεν
    κι αν ήτο γόης με αριστείον
    Τι ανάγκη θα είχε καλλιστείων;

    Τώρα μας βάζει στη σειρά
    Να πολεμάμε πονηρά
    Η μια την άλλη.Αντ'αυτού
    συντρόφισα είσαι για ένα ντού;

    Να πάρουμε τον παίδαρο
    Τον βάζουμε στο μέγαρο
    Κι εμείς γλεντάμε τα λεφτά
    τών sms και τα τεκνά

    Που μόνοι τους την πάτησαν
    Οτι πολύ ηγάπησαν
    Εμείς να ζήσουμε καλά
    Κι αυτοί να σκάνε τον παρά...  
  • At 7:48 μ.μ., Blogger alombar42

    Αφού ετηρήθησαν όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες (να σας καεί το μπλογκ αν διαφωνείτε), ο κύβος ερρίφθη:

    ΣΤΑΡ ΜΠΛΟΓΚ 2006 ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!

    Το κοινό παρακαλείται να περιμένει για τις γυμνές φωτογραφίες του Σταρ, καθώς και για ζωντανή αναμετάδοση της καυτής ολοεβδομαδίας που θα ακολουθήσει. Σημειώστε οτι, όλες οι υποψήφιες δήλωσαν οτι "αφού δε νικήσαμε δικαιούμαστε τουλάχιστον μια νύχτα με το Λαμπρούκο" - ταυτόχρονα!


    Τέτοια γραμμή
    τέτοιο κορμί
    αχ και τέτοια μέση,
    σε ποιον μπορεί να μην αρέσει;
    Μήπως κανείς σας διαφωνεί;
    - Κανείς
    Αυτό πολύ με συγκινεί

    Μας ξεγελάσαν
    και μας πήραν τα πρωτεία
    κι είναι μεγάλη αδικία.
    Μήπως κανείς σας διαφωνεί;
    - Κανείς
    Αυτό πολύ με συγκινεί

    Κι αφού κανείς δεν διαφωνεί
    αυτή είναι η πρώτη καλονή!  
  • At 7:59 μ.μ., Blogger raffinata

    αφιέρωση σε Λαμπρούκο: "... αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ, αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου..."  
  • At 8:25 μ.μ., Blogger Kevlarsoul

    Είσαι τέλειος!
    Απίστευτο.
    Το περίμενα πως έπρεπε να γίνουν καλλιστεία, με τόσες γυναίκες μπλόγκερς. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, και αυτό έγινε φανερό με την παρουσίαση των υποψηφίων.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑ :)  
  • At 8:37 μ.μ., Blogger Απολλώνια

    Λαμπρούκο συγχαρητήρια!

    Να είσαι καλά βρε, μου έφτιαξες τη διάθεση...

    Ούτε καν θα παρεξηγηθώ που με παρουσίασες κοντή!

    :)  
  • At 9:09 μ.μ., Blogger NinaC

    Εγώ τώρα δεν κατάλαβα.... ΔΕΝ κέρδισα????  
  • At 9:32 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Ελένη: Να αυτά μας λες και τον ζηλεύουμε το μούργο...

    Μαριλίνα: Είσαι γλυκιά και σκούρη σα τη σοκολάτα λάκτα...

    Περαστικός: Εγώ αγαπητέ μου μοκρός είχα πέσει στη μαρμίτα με το ρούμι, μια τρελλή βραδυά καρναβαλιόυ

    houlia:
    Houlia δεν είναι τα λεφτά,
    εμείς γλεντάμε μπιρ-παρά με την καρδιά μας.
    Αισθήματα έχουμε αγνά,
    και έτσι ανοίγουμε ξανά και τα φτερά μας.

    Αλόμπαρ42: Επιπλέον ο ένας και μοναδικός νικητής προτίθεται να περάσει με τον εαυτό του και στον καθρέφτη του μία έβδομάδα τρελλού έρωτα.

    "Στον καθρέφτη μου κοιτιέμαι, και μονάχος μου αγαπιέμαι..."

    Ραφινάτα: Αν κολαστώ αγάπη μου, κακό μεγάλο νά βρω, να μη με θέλει ο ουρανός, ήλιο να βλέπω μαύρο...

    Κοκοβιος: Κορίτσια, φορέστε πάραυτα τα τσίγκινα βρακάκια σας γιατί απόψε είναι μαζί μας το κτήνος του έρωτα, το κολλασμένο κορμί, ο μπλόγκερ που μας κουτούπωσε (The blogger Who Shagged Me). O KOKOBIOS!!!

    Kevlar: Ναι αλλά δε σε είδα να στέλνεις το ψηφαλάκι σου, τσιγκούναρε...

    Απολλώνια: Ναι φιλενάδα αλλά έτσι τονίζεται το υπέροχο στήθος σου.

    CD: καλέ ακόμα μετράμε. Αν και δεν επιτρέπεται να "βρωμήσω" αποτελέσματα είσαο προτελευταία...  
  • At 10:28 μ.μ., Blogger NinaC

    Είμαι η μαμά της Composition Doll. Αν δεν βγει η κόρη μου, θα σας πάω στα κανάλια. Γιατί κύριε Λαμπρούκε? Επειδή δεν σας έκατσε? Επειδή οι άλλες σας έκατσαν? Θα σας κάτσω μια σφαλιάρα να δείτε αστράκια. Πουλημένοι όλοι εδώ μέσα!
    Σιχτίρ!  
  • At 10:34 μ.μ., Blogger raffinata

    συναδέλφισες, συνυποψήφιες και συνμπλογκίστριες σας καλώ να κάνουμε κι εμείς κάπου καλλιστεία... τώρα καλλιστεία ανδρών, πουλιών, ζώων θα είναι, θα δείξει από τις συμμετοχές :ΡΡΡ  
  • At 10:36 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    θα κανω το τρομερά πρωτότυπο σχόλιο που κάνω σε όλα σου τα θέματα: χαχαχαχα
    Δεν φταίω εγώ.Εσύ μου το βγάζεις.  
  • At 1:29 π.μ., Blogger Melina's Art

    Φοβερή ιδέα, φοβερή περιγραφή και φοβερό ποστ!! χαχα!
    Έυγε!
    Α! και όχι "Λαμπρούκος for Prefect" αλλά "Λαμπρούκος for PERfect"!  
  • At 7:42 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Κυρίες: Κυρίες μου μετά από ολονύκτια καταμέτρηση και σοβαρότατες διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής (ο Κοκοβιός βρίσκεται μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο, ενώ ο Φούφουτος έσπασε τα δυο πόδια του ημίαιμου διαφωνόντας για το αν είναι έγκυρο 1 SMS που έφτασε για τη Μιραντολίνα λόγω ενός μικρού σημαδιού στην άνω αριστερή γωνία) κατέληξε τελικά στο αποτέλεσμα.

    ΗΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ

    Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε και κάνετε τον κόσμο μας ομορφότερο...  
  • At 2:36 μ.μ., Blogger ellinida

    Σήμερα το πήρα πρέφα !
    Και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ !!!!!
    Δεν φτάνει που κοιμήθηκα με όλη την επιτροπή , τους παρουσιαστές , τους κάμεραμεν , τον σκηνοθέτη , τις καθαρίστριες και όσους γενικά συνέβαλαν ... ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΜΜΑ !!!!!!!
    Σας πετώ τα ψηλοτάκουνα μου σανδάλια στην μούρη και σας παραθέτω την απουσία μου .
    Πικραμένη που αδικήθηκα ακόμα μιά φορά ... πονεμένη που δεν αναγνωρίσατε την αξία μου ...
    Και εν πάσει περιπτώσει ... ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ .
    Η καλύτερη ήμουν εγώ , γιαυτό και θα σας τιμωρήσω . Θ'ακυρώσω τα εισητήρια επιστροφής από τα ταξίδια που σας χάρισα και ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ !!!
    Να καίγεστε όλοι στο πυρ το εξώτερον που αδικήσατε ένα πτωχό , πλην τίμιο κορίτσι .  
  • At 7:56 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
    » » »  
Number of online users in last 3 minutes