Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Tί θέλω να γίνω άμα μεγαλώσω
Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2006
Από μικρός υπήρξα εξαιρετικά ώριμο (εκτός απο εξαιρετικά έξυπνο, εξαιρετικά ευαίσθητο και εξαιρετικά όμορφο) παιδί. Με κατέβαλε ο ανθρώπινος πόνος, δεν άντεχα την δυστυχία, συνθλιβόμουν στη θέα των δακρύων. Σα φυσικό επακόλουθο στη ζωή μου τάχθηκα με το μέρος των αδυνάτων.
Αυτό το γεγονός σύντομα καθόρισε τη ζωή και τις επιλογές μου σε υπερβολικό βαθμό. Αφού για να καταλάβετε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στη Ν.Δ. ήμουνα με το Σουφλιά, στο ΠΑΣΟΚ με τον Αρσένη, στο ΣΥΝ με τον Παπαγιαννάκη και στο ΚΚΕ με κάτι τύπους των οποίων το όνομα δε θυμάμαι γιατί η συντρόφισσα Αλέκα αμέσως μετά την εκλογή της, τους διέγραψε και κατόπιν τους εξόρισε κάπου στις Σιβηρία σε μέρος που δεν περνά ούτε ο Υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος. Από μικρός ήθελα να κάνω επαγγέλματα που είτε εκφράζαν αυτό που στον κοινό νου σήμαινε αδύναμος, είτε είχαν σα σκοπό να απαλύνουν τον πόνο του.
Στα 3 μου λοιπόν (όχι αυτά τα τρία κυρία μου, πάρτε το χέρι σας από εκεί...)ήθελα να γίνω ινδιάνος (αγνωόντας πλήρως προφανώς το έλλειμα στον ασφαλιστικό τους φορέα το κακό συνταξιοδοτικό τους και την μεγάλη ανεργεία που μαστίζει το χώρο). Οι καρναβαλικές μου μεταμφιέσεις βρίθαν φτερών (αλλά όχι πούπουλων) τα οποία πολλάκις μου φάνηκαν χρήσιμα όταν μετά το ξεφάντωμα ακολουθούσαν οι γνωστές πια σε όλους τρελλές βραδυές καρναβαλιού. Ινδιάνος έμεινα για ένα περίπου χρόνο, και μετά σταμάτησα να είμαι, αλλά δε θυμάμαι αν παραιτήθηκα ή απλά με απέλυσαν με κάποια στεγνή, ξερή και άσπλαχνη επιστολή του αρχηγού μας του "καθιστού βούβαλου".
Αμέσως μετά - στα τέσσερα (δεν εννοώ ότι στήθηκα στα τέσσερα κυρία μου, εννοώ στα τέσσερα μου χρόνια) - ήθελα να γίνω τραυματιοφορέας. Αντ' αυτού, έγινα απλά τραυματίας. Για μια δεκαετία έσπασα ότι κόκαλο υπάρχει στο κορμί μου, έραψα φρύδια, χείλια, κεφάλια, άνοιξα μύτες σε μια προσπάθεια να εμπεδώσω τη θέση που βιώνει το μελλοντικό υποκείμενο της δουλειά μου, ο τραυματισμένος άνθρωπος.
Τα χρόνια πέρασαν, έφηβος πια άρχισα να νιώθω τα πρώτα σκιρτήματα στην ευαίσθητη εφηβική μου καρδιά (και στο ακόμα πιο ευαίσθητο εφηβικό μου...). Ταυτόχρονα με τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα αφυπνίστηκε η πολιτική μου συνείδηση και μαζί της η αγάπη μου για την τέχνη, και δη το τραγούδι. Fame story δεν υπήρχε τότε, κάμερες όλες κι όλες είχε τρεις η Ελληνική τηλεόραση - κι αυτές πέρναν όλο τους "3 στον αέρα" - έτσι για μια δεκαετία ξεδίπλωσα το μεγάλο τραγουδιστικό μου ταλέντο όπου μπορούσα να βρώ μικρόφωνο. Ήμουν ο άνθρωπος που άρπαζε πιο γρήγορα το μικρόφωνο από ότι η πουτάνα το πεντοχίλιαρο.
Σα τραγουδιστής έμεινα στην ιστορία για τρια πράγματα: α) για την - δε χωρεί αμφιβολίας περί τούτου καλέ κύριε - καταπληκτική μου φωνή, β) για τις αμέτρητες και τρελλά ερωτευμένες μαζί μου θαυμάστριες, και γ) για την κακή επιλογή ρεπερτορίου σε σχέση με το εκάστοτε ακροατήριο. Το τελευταίο μου το επισήμαναν όταν τραγούδησα "Όταν σφίγγουν το χέρι" σε ρεμπετάδικο, το "Ραγίζει απόψε η καρδια" σε αρραβώνα, και το "Χτυπάν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα" σε εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του κόμματος Βασιλοφρόνων στα Γιαννιτσά. Ήταν προφανές ότι οι μέρες μου στο τραγούδι είχαν τελειώσει...
Έκανα κι άλλες δουλειές, όλες εξίσου αποτυχημένα. Μεταξύ άλλων υπήρξα κουβαλητής φασολακίων (τσαουλιών) στη λαχαναγορά, γκαρσόνι σε εστιατόριο (που αγόραζε σερβίτσια ματά από κάθε μου μεροκάματο), μηχανικός, φαντάρος, ταχυδρόμος (έκανα τα ρεπό ενός ταχυδρομικού περιστεριού), ποδοσφαιριστής. Παντού η ίδια αποτυχία συνοδευόμενη όμως από το ίδιο ακόρεστο αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Μια μερα καθόμουν με κάποιο φίλο μου και λιάζαμε τα ντεγκλαρε κορμιά μας στη χειμωνιάτικη λιακάδα της Θεσσαλονίκης. "Ρε συ Λαμπρούκο, μου λέει, έτσι κι αλλιώς άχρηστος είσαι που είσαι, ότι πιάνεις γίνεται στάχτη, γουστάρεις της παραμύθα με την προσφορά στο συνάνθρωπο, στις πίπες (τις λεκτικές κυρία μου αμάν πια...) είσαι άπιαστος, τα τραγουδάκια τα κουτσολές και είσαι και ΜΠΑΟΚ. Δε πας για Νομάρχης;"
Κι η ζωή μου απέκτησε νόημα...
Λαμπρούκος @ 8:55 π.μ. |


40 Comments:


  • At 10:39 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    ξαναματακαλημερααα!
    πρωτη?.. το φοβαμαι λιγο αλλα δεν βαριεσε?...
    εγω παλι κε νομαρχα μου απο μικρη ηθελα να γινω γιαγια... και τα καταφερα!!
    κι ετσι και η δικη μου ζωή απέκτησε νόημα!!!!...
    ;))  
  • At 10:47 π.μ., Blogger houlia

    Kι εγώ ονειρεύομαι(χικ...όταν ρευ...μαι)να γίνω Λαμπρούκος στη θέση τού Λαμπρούκου.Προσέξτε:όχι Νομάρχης(αφού αυτό ποτέ δε θα γίνει ο Λαμπρούκος!)  
  • At 11:20 π.μ., Blogger mickey

    Καλημέρα!

    Με κατασυγκίνησες σήμερα και δεν έχω καμία διάθεση να σε πειράξω (ούτε να κάνω σεφτέ - ας χαρεί και η vasiliki λίγο).

    Τώρα επιτέλους αρχίζω να κατανοώ τον ευαίσθητο (έως διαλυμένο) ψυχικό σου κόσμο, απόρροια των πολλών ψυχοτραυμάτων που απέκτησες στην παιδική, εφηβική και άλλες ηλικίες. Είναι πράγματι δύσκολο να είσαι "κουβαλητής φασολακίων (τσαουλιών) στη λαχαναγορά". Αλλά και ΜΠΑΟΚ βρε παιδί μου; Μήπως να πας να σε δει κανένας ειδικός;  
  • At 11:45 π.μ., Blogger Mikrouli

    Εγώ μικρό είμαι ακόμα οπότε έχω χρόνο να ονειρεύομαι καριέρες ως μανάβης, καστανάς, λαχειοπώλης, αλεξιπτωτιστής, νταβαντζής, και φυσικά άνεργος!

    Βρε μπας και να βάλω πλώρη και για πολιτικός; Η πορεία σου μου φάνηκε άκρων ενδιαφέρουσα!
    ;0)  
  • At 12:21 μ.μ., Blogger Rodia

    Ετσι είναι κύριε Νομάρχα μου, το απαύγασμα, το αγλάϊσμα, ο αφρός τεσπα της απουσίας εγκεφάλου είναι το λειτούργημα (λειτούργημα; χαχα ας γελάσω!) της πολιτικής, αχρείαστη να είναι!

    Χρειάζεται όμως να πάρει! Μια διαχείριση είναι απαραίτητη, ποιος θα κανονίζει την καθαρίστρια της πολυκατοικίας, ποιος θα φροντίζει για τα σκουπίδια, ποιος θα εισπράττει τα κοινόχρηστα; ε; Γιατί, αν δεν υπάρχει διαχειριστής εκλεγμένος απο την πλειοψηφία των ιδιοκτητών, μπορεί να πλακώσει κανας ασχετος νταβατζής και να μας βάλει σε καραντίνα και να μας πάρει και τα σώβρακα.. λεμε τώρα.. Ασε που πιθανό είναι να οπλοφορεί κιόλας!

    :-)

    ..όταν ημουν μικρή, ε, ήθελα να αποκτήσω δεκαέξι παιδιά. Δεν το έπραξα και ιδού η κατάντια μας: Υπογεννητικότητα.. φθίνουμε ως χώρα και ως έθνος..  
  • At 12:34 μ.μ., Blogger ellinida

    Xμμμ , νομίζω ότι η νομαρχία σου πέφτει λίγη , στο έχω ξαναπεί . Πρωθυπουργός ! Θαρώ καλέ μου πως ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση .
    Εγώ για χάρη σου μέχρι και Ξενοαπαυτογιαννακοπούλου θα γενώ .

    Λαμπρούκος θέλει η Ελλάδα
    αλλιώς πάμε για τον Καιάδα .

    Τσι καλημέρες μου !

    Υ.Γ. Νομίζω Ινδιάνος σου πήγαινε καλύτερα πάντως .  
  • At 12:44 μ.μ., Blogger Κωστής Γκορτζής

    Αγαπητοί συν μπλόγκερς,
    για να μην αγοράζουμε γουρούνι στο σακκί, έκανα μια μικρή διερεύνηση για να ξεκαθαρίσει το παρελθόν του κυρίου υποψήφιου.
    Ως γνήσιος ημίαιμος καραβόσκυλος έβαλα τη μύτη κάτω και οσφρυζόμενος έφτασα στο αποκαλυπτικότατο κείμενο του θαλασσοσυντρόφου Oldskipper τον Ιανουάριο 2006 με τίτλο "Η κραυγή των πιθήκων" από το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο φίλος μας Λαμπρούκος προέρχεται απ' ευθείας από τους πιθήκους ράτσας Bonobo, εξ ού και η αυξημένη σεξουαλικότητά του και η πέραση που έχει στα κορίτσια και, ενδεχομένως, και στα αγόρια.

    Υ.Γ. Κάποιος να μου ξαναπεί πώς βάζουμε στο σχόλια links;;;  
  • At 1:28 μ.μ., Blogger Xνούδι

    ...και η δική μας, απέχτησε ακόμα ένα λόγο για να (χαμο)γελάμε.

    :-) φιλιά.  
  • At 1:39 μ.μ., Blogger Mirandolina

    Εμ, έπρεπε να το καταλάβω ότι τρέχει ΠΑΟΚτζίδικο αίμα στις φλέβες σου...  
  • At 1:49 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη...

    Μπορω?  
  • At 2:54 μ.μ., Blogger snikolas

    Ταυτόχρονα με τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα αφυπνίστηκε η πολιτική μου συνείδηση… hahahahaha…. Μα πραγματικά γέλασα πάρα πολύ. Θα σε ψηφίσω και ‘γω… :)  
  • At 3:23 μ.μ., Blogger Μαύρος Γάτος

    Λαμπρούκο φοβερός. Άμα συνεχίσεις έτσι, σε βλέπω μέχρι Πρόεδρο (της Δημοκρατίας, όχι του Πάοκ Σ;))))))))))

    Θα προσπεράσω το εν λόγω βεβαρημένο σου παρελθόν (για τον Πάοκ λέω), για να σού εκφράσω τις βαθειές μου ανησυχίες. Κύριε Νομάρχα, δεν πάμε καλά. Εχθές καθώς ετριγύριζα ασκόπως επί της υπερόχου μας Παραλίας με τις Τρύπες, ήκουσα μίαν παρέα, πρέπει να ήτο όλοι από Καθηγηταί Πανεπιστημίου και άνω, δηλαδή πολύ άνω, μέχρι ¨ανω Πόλη ένα πράγμα, για να μην σού πω Ρετζίκι, Φίλυρο, έως και Χορτιάτη!

    Να, λοιπόν, τί κρυφ(άκουσα):

    "Όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες αυτής της πόλης, γάτοι, μαϊμούδες, όλοι, θα ψηφίσουμε Λαμπρούκο!!!!!"

    Βαριά παγωνιά έπεσε στην ομήγυρι. Ο ήλιος πάγωσε και άρχισε να βρέχει παγάκια. Ο Βαρδάρης φύσηξε και πήρε δεκαεφτά αυτοκίνητα μέσα στην Χαβούζα.

    Τελικά, ένας σεβάσμιος και ηλικιωμένος κύριος, με κάτασπρα γένια και μαλλιά, κατακόκκινο κοστούμι και σκούφο, με άσπρη φούντα, τόλμησε και ψιθύρισε:

    "ΝΑΙ, αλλά χρειάζεται ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ για να εκλεγεί..."

    Σ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((  
  • At 3:40 μ.μ., Blogger NetKerveros

    Τώρα όλα εξηγούνται. Θα εκδώσετε και την αυτοβιογραφία σας κ. Λαμπρούκο; Το βλέπω για bets seller.  
  • At 3:41 μ.μ., Blogger Dormammu

    Κύριε Νομάρχα (Πρέσβη): Το καλύτερο επάγγελμα είναι α) Βάρος στην κοινωνία, β) κατασπαταλητής πατρικής περιουσίας και γ) ποδοσφαιριστής ομάδος α' Εθνικής της Αλάσκας. Όσο για το ζήτημα της λαχαναγοράς, αφήστε κάτω τα τελάρα με τα κολοκυθάκια και καταπιαστείτε με την κρεαταγορά. Θα κάνετε εξαιρετική εντύπωση ως εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Αιγυπτιωτών Σφαγέων.....

    Διατελών μετά τιμής
    D.  
  • At 3:56 μ.μ., Blogger raffinata

    εχμ, επειδή παραμεγάλωσα... δεν πιστεύω να μη με θες πιά για ναυαρχ..για νομαρχίδα σου;
    ;))
    μέχρι ταγιεράκι θα βάλω για σένα!!  
  • At 4:21 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Eγω ηθελα να γινω εμπορος.Και τελικα τα καταφερα.Πουλαω ναρκωτικα σε δημοτικα σχολεια,γυμνασια κτλ...Πληροφοριες στο 697123456789  
  • At 6:21 μ.μ., Blogger NinaC

    Στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το επάγγελμα του Ινδιάνου...  
  • At 6:37 μ.μ., Blogger greekgaylolita

    Εγώ πάλι γιατί κόλλησα στην ηλιοθεραπεία
    του ντεγκλαρέ κορμιού σου δεν ξέβρω
    Με κόλασες πάλι:))
    (τι είναι ντεγκλαρέ?)  
  • At 7:43 μ.μ., Blogger NinaC

    Απάντηση σε greekgaylolita:
    declaré=δηλωμένο (προφέρεται ντεκλαρέ)

    Ο Λαμπρούκος το προφέρει γκ λόγω ιδιώματος του Βορρά. Π.χ. την καύλα τη λέει γκαύλα, κ.ο.κ.

    Κεντρική ιδέα του ποστ: Ο Λαμπρούκος είναι ένας δηλωμένος με απαίσια προφορά!

    :ppppppppppppppp  
  • At 7:58 μ.μ., Blogger Απολλώνια

    Και εμένα που μου έλεγε η μάνα μου πως τα έχω χαμένα που μικρή έπαιζα με παιζοτουβλάκια lego και όχι με κούκλες όπως τα άλλα κοριτσάκια...

    Ειλικρινά Νομάρχα χαίρομαι που επιτέλους βρήκετε την (παρε)κλίσή σας!

    ;)

    Δεσμέυομαι να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα επί της περιφερείας σας.
    Θα στηρίξω την εκστρατεία σας... (να μην πάει χαμένη η εμπειρία μου ως κομματόσκυλο - τον καιρό που ήμουν μια εύπιστη παιδούλα-)

    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!  
  • At 8:14 μ.μ., Blogger Rodia

    Μάλλον -υποθέτω δλδ- ότι γράφτηκε o επιθετικός προσδιορισμός για το κορμί του κ. Νομάρχη εκ παραδρομής "ντΕγκλαρέ" αντί του ορθού "ντΑγκλαρέ", προερχόμενου πιθανόν εκ του "νταγλαράς" εκ του τουρκ. dagli, που σημαίνει τον ψηλό και άχαρο, τον κρεμανταλά ούτως ειπείν.
    Αυτή το υποθέτω επειδή οι θεσαλονικείς (άνδρες τε και θήλεις) φημίζονται για τις ανικονόμητες κορμάρες τους, πράγμα που επιτείνει τον ανταγωνισμόν και τη ζήλεια και τον φθόνον των χαμουτζήδων -γενικώς και απροσδιορίστως.

    Εάν σφάλλω, επαναφέρτε με στην τάξη κ. Νομάρχα, αφού εξηγήσετε επαρκώς τι επιτέλους είναι αυτό το νταγκλαρέ... Μη σφαχτούμε κιόλας εδώ μέσα

    :-)  
  • At 8:21 μ.μ., Blogger greekgaylolita

    Thank you dollitsa:)  
  • At 9:14 μ.μ., Blogger mickey

    Πού 'ναι ο Νομάρχης; ΟΕΟ! Που 'ναι ο Νομάρχης;

    Γραμμένους μας έχεις σήμερα όλους εμάς τους φανατικούς ψηφοφόρους σου. Άντε να μην πω πού σε ανακάλυψα και χάσεις κάθε ίχνος της αξιοπιστίας σου ;))  
  • At 12:37 π.μ., Blogger Dormammu

    Αγαπητοί ψηφοφόροι:

    Ο κ.Λαμπρούκος, ως μπαλαντέρ, διάγει βίον έκλυτο και χαμερπή, σχολιάζοντας σε γνωστό μλογκ που μέχρι πρότινος μετά βδελυγμίας αποποιείτο (και δεν εννοώ το δικό μου...).

    κ. Νομάρχα: Αν δεν θέλετε να σας καρφώσω εγώ ή ο Μικυς, α) θα μας καταβάλετε 10.000€ σε χαρτονομίσματα των 10€ στο γνωστό σημείο στην Περαία ή β) θα μας εξασφαλίσετε θέση στο ψηφοδέλτιό σας. Διαλέξτε.....  
  • At 2:20 π.μ., Blogger lemon

    Λα-μπρού-κος, λα-μπρού-κος, λα-μπρού-κος (για να μην ξεχνιόμαστε...)!!

    Και, φίλε μου, περίμενε να δείς την Χούκλη να κάνει ολόκληρο θέμα στις ειδήσεις, για τον αριθμό των (άκυρων-λευκών) ψηφοδελτίων με το όνομα Λαμπρούκος, που εμφανίστηκαν στις κάλπες του νομού θεσσαλονίκης (και όχι μόνο!!!).
    ΤΟΤΕ θα δείς πόσοι είμαστε πραγματικά!!!  
  • At 7:51 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Vassiliki: Και τώρα που έγινες γιαγιάκα μας γράφεις τα πιο ωραία παραμύθια.

    Houlia: Και εσύ τέκνον Βρούτε... Ωραία στήιξη έχω από τους φίλους μου...

    Μίκυ: Με εσένα έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και σε άλλα γήπεδα. Ελπίζω να πήρες το μήνυμα που σου άφησα στου ακατανόμαστου. Ήταν για να σε δηλώσω ότι σε παρακολουθώ...

    Μικρούλι: Κοίτα το καστανάς μα το πολιτικός είναι πολύ κοντά. Και εγώ τώρα που δε θα εκλεγώ, καστανάς λέω να γίνω.

    Ροδιά: Ο διαχειριστής Ροδιά μου είναι για την πολυκατοικία και μόνο. Στην πολιτική χρειάζονται άνθωποι με οράματα. Από τους ουτοπιστές πήγε μπροστά ο κόσμος μας.

    Ελληνίς: Γιατί ρε συ τραυματίας ήμουν αάσχημος...

    Ημίαιμος: Άντε βρε παλιόσκυλο και έλεγα γιατί λένε Βονάντα τη θεία μου που έχω στην Ουρουγουάη. Πάντως αυτή η ζωώδη έλξη που ασκώ στα κορίτσια είναι πραγματικά ανεξήγητη.

    Χνούδι: Και η δική μας όταν μας επσκέπτεστε γλυκιά μου. Που έιναι απόψε το φεγγαρόπλοιο να ανέβω για μαι βόλτα...

    Μιραντολίνα: Φιλλλλαράκι και συ ΜΠΑΟΚΙ είσαι, έπρεπε να το έιχα καταλάβει, όλοι οι ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έτσι κουλτουριάρηδες είμαστε, χεχε..

    Μοργκάνα: Εγώ πάλι γκουσγκούνης στη θέση του Γκουσγκούνη

    Sally: Και εγώ στην πραγματικότητα έτσι με προτιμώ.  
  • At 8:10 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Nikolas: Νικόλα άσε τη θεωρία. Θα έρθεις από τα γραφεία να πάρεις σταυρωμένο ψηφοδέλτιο...

    Μαύρος Γάτος: Πλειοψηφία!!!! Από πότε??? Δεν είναι η εθνοσωτήριος επανάστασις εδώ????

    Κέρβερος: Ναι αλλά δε θα ήθελα να τη γράψω μόνος μου. Μάλλος θα την αναθέσω στον Πάνο

    Dormammu: Χαχαχα, βάρος στην κοινωνία, και έλεγα που έχω πραγματικά κλήση...

    Ραφινάτα: Τη θέση της Νομ-Αρχίδας την εχεις καπαρωμένη. Λοιπόν άκου πως θα σε παρουσιάσω στον κόσμο. Θα είμαστε σε ένα αεροπλάνο. Μόλις προσγειωθεί θα βγώ πρώτος εγώ, και θα κατέβω μερικά σκαλιά. Εσύ θα κάθεσαι στην πόρτα. Μετά εγώ αθ σου κάνω νόημα...

    ΠρέζαTV: Εσύ τέτοια φάτσα που είσαι το πολύ πολύ να πουλάς μπισκοτολούκουμα...

    Κοκοβιός: Εσένα σε έχω σταμπάρει. Όλο τέτοια δυσοίωνα μου λές. Είναι πια σαφές ότι είσαι του συστήματος Ψωμιάδη-Καρατζαφέρη και ως εκ τούτου σε καταγγέλω.

    Πάνος: Αφού το έθεσες στη σωστή του βάση. Είμαι Νάρκισσος (τίποτα δεν είναι πιο αληθές αό αυτό)

    CD: Του ινδιάνου? Και έλεγα να αρχίσω να σκέφτομαι να σπουδάσω τίποτα... Για το επαγγελμα του σπερματοχύστη βοοειδών έχετε ακούσει τίποτα?

    Ορλάντο: Σώσε με. Έχω γίνει ελαστικός, με έχουν καβαλήσει οι ψηφοφόροι μου. Θέλω να περάσω ένα πιο αντρουάρ προφίλ. ΒΟΗΘΕΙΑ!

    GreekGayLolita: Έχεις δίκιο, αφού και εγώ όταν το έγραφα κολάστηκα και μόνο που με σκέφτηκα ο αθεόφοβος.

    CD: Xaxaxaaxa καλά είσαι τέλεια... (σσσ, η αγαπημένη μου αλλά να μείνει μεταξύ μας γιατί οι άλλες είναι λυσσάρες). Επίσης λέω τη ταβέρνα=νταβέρνα, την κουζίνα=γκουζίνα κλπ

    Απολλώνια: Φτου γαμώ την ατυχία μου, και συ ετεροδημότια.

    Ροδιά: Αγαητή μου εννοούσα ντεγκλαρέ, όπερ μεθηρμενευόμενον σημαίνει "διαθέσιμο προς βρώσιν..."  
  • At 8:19 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Mickey-Dormammu: Επιτέλους σας ξεσκέπασα. Ήταν κόλπο για να αποκαλύψω στον Ελληνικό λαό (και στη Houlia) τι καθάρματα, εκβιαστές, σάτυροι, σαρδανάπαλοι, και τομάρια είστε.

    Συγχαρητήρια! Με αυτά τα προσόντα μπορείτε να είστε άνετα υποψήφιοι με το συνδυασμό "Λαμπρούκος - για την πιο ερωτική πολη του κόσμου"

    Λεμονίτα-Πανούκο: Καλά είστε ΤΡΕΛΛΟΙ. Δε πιστεύω να ρίχνετε ΑΚΥΡΑ τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας. Θα σταυρώνετε προσεκτικά (εντός των ημερών θα σας "ρίξω" και γραμμή γιατί είναι μερικά κωλόπαιδα (βλέπε παραπάνω) που τα έβαλα στο ψηφοδέλτιο κατόπιν εκβιασμού αλλά σκοπεύω να πάνε άπατοι χιχιχιχιχ)  
  • At 8:49 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    μπραβο βρε παιδι!

    χαρας το κουραγιο σου να καθεσαι να απαντας στον καθεναν χωριστα!

    να προσλαβεις μια γραμματεα?

    Υποψηφια καμια?

    ε κυριες μου?  
  • At 9:00 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Morgana: Μα βρε φάτσα, τα κείμενα είναι μόνο η πρόφαση. Δε φανταζομαι, να φαντάζεσαι ότι φαντάζομαι πως θα κερδίσω το πούλιτζερ με κανένα από δαύτα.

    Ο πραγματικός λόγος που γράφω είναι αυτή η υπέροχη επικοινωνία με όλους σας, αυτή η παρέα που είναι τόσο γνωστή και τόσο αγνωστη.

    Πως τα πήγα, πως τα πήγα, το κέρδισα το κουκί σου;  
  • At 9:30 π.μ., Blogger Alpha

    εγώ όταν μεγαλώσω θα μεταναστεύσω στη θεσνίκη

    όχι μονο για τους υπέροχους ανθρώπους της

    αλλά να, , να βρώ κι άλλους να σε ψηφίσουν, να βγείς πανηγυρικά, να πραγματοποιήσεις τ όνειρο σου

    είμαι βέβαιος ότι θα σουν ο πιο άπαιχτος νομάρχης παγκοσμίως  
  • At 10:28 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    καλημερουδιαα!
    να τολμησω να ρωτησω τι εγινε, τι εκανα και ειχα τοσο γλυκο σχολιο, οπως παλια? χωρις μπινελικια ή εστω ενα βρομουπονοουμενο?...
    ή ειχε και δεν το πηρα χαμπαρι?...
    ;P  
  • At 11:07 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Mosaic: Ρε συ Mosaic, δε την αφήνεις την παραμύθα με τους υπέροχους ανθρώπους και τις κορδέλες. Πες το καθαρά, ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!

    Ουφ πια, είστε όμως εσείς οι Αθηναίοι... δειλοί ρε παιδί μου

    Βασιλική: Αποφάσισα να αλλάξω τακτική μαζί σου. Έκανα την αυτοκριτική μου και είπα στον εαυτό μου (χωρίς να με ακούω εγώ): Μήπως της μιλάς σκληρά, μήπως της φέρεσαι άδικα. Και κατέληξα πως ναι, άρα από άυριο θα σου μιλάω με τος σις και με το σας.

    Απο αύριο όμως...  
  • At 11:12 π.μ., Blogger Ελένη

    Orlando:" Εχεις ένα πρόβλημα "προφίλ" ή μου φάνηκε;
    Εν πάση περιπτώσει εγώ είμαι εδώ, ο image maker της προεκλογικής σου εκστρατείας, ο Λούλης του Λαμπρούκου για να μην πω ο Τζέιμς Κάρβαϊλ και πέσουν τ ανάσκελα οι λούτσοι στον Θερμαϊκό.
    Θα σαρώσουμε αγόρι μου!"

    Μαζέψου!!! Μου κλεισες την κρεβατοκάμαρα, θα μου κλείσεις και το γραφείο;;;

    Για άλλο ήρθα. Αχ κύριε Λαμπρούκο μου, αχ κυρίες και κύριοι όλοι μου, μόις έφτασαν τα περιοδικά στο γραφείο και έπαθα αποπληξία. Η Γιατζόγλου η ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ με καινούργιο τεκνό μπρατσωμένο!!!!

    Μα είναι αδικία. Κύριε Λαμπρούκο κάντε κάτι. Γράψτε κάτι!!! Δεν είναι δυνατόν οι γριές να απλώνουν τα κουλά τους στα τεκνά και μεις όταν δεν ασχολούμαστε με τον Ορλάντο να πρέπει να τρέχουμε στο Βόλο για να βρούμε γκόμενο!!!!!  
  • At 11:25 π.μ., Blogger ellinida

    Και τραυματίας κούκλος , και ως πιθίκι κούκλος . Διάβασα για το ατύχημα σου με το bloggsman . Χρυσούλι μου ελπίζω να μην χτύπησες πολύ . Εβαλα την στολή της σέξυ νοσοκόμας κι'έρχομαι να σας περιθάλψω .
    Η αντιπολίτευση το είχε οργανώσει σίγουρα . Να οργανώσουμε πορεία διαμαρτυρίας . Και εμείς όλες οι θαυμάστριες σου θα κάψουμε τα σουτιέν και τα στρινγκ μας .
    Να βρούμε επίσης ποιός πείραξε τα φρένα σου . Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει στα κεφάλια των ενόχων .
    Σε φοβούνται , είναι φανερό , είσαι πλέον δύναμη ! Κοίτα πόσα σχόλια ! Σε λίγο θα ξεπεράσεις ακόμα και τον Δήμου !  
  • At 11:29 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    απλα ακομη δεν καταλαβα γιατι αρχισες να μου μιλας ετσι,
    ειπα κατι που σε πειραξε?
    (θα ηθελα απαντηση..)
    πανω στο καλαμπουρι ναι μια κουβεντα παραπανω, οκ αποδεκτη, αλλα εσυ ειπες παραπανω...
    και με πειραξαν!
    αλλα τελος καλο, ολα καλα!
    και εγω σε ευχαριστω απο σημερα!!!
    ;P  
  • At 11:41 π.μ., Blogger nanakos

    Eimai idiaitera eytyxis pou i moira se klwtsise sto xwro tis politikis giati etsi:

    a)KAI mikrofwno tha exeis sti Vouli gia na mas tragoudas live pot pouri apo tis nees kai palaioteres 'pityxies sou,
    b)KAI travmatioforeas tha gineis, giati olo kai kapoio tasaki tha petaxei i Kanelli ston Alogotetoio kai,
    c)sti Vouli den yparxei dress code opote ektos apo Indianos tha mporeis na ntytheis Zouperman, Mpakalogatos, Andreas Papandreou gia na frikarei to sympan kai alla xaroumena.

    Mono pou tha se parakalousa na me pairneis ki emena mazoulaki pou kai pou kai, sou yposxomai na sou kanw backing vocals!!  
  • At 1:07 μ.μ., Blogger apousia

    ''Εσύ λοιπόν από παιδί,
    ήσουν με τους ινδιάνους
    και με όλους τους χαμένους..
    Κι ούτε σου πήγαινε ποτέ σου η στολή,
    στολή που βάζουν σ'όλους τους πετυχημένους..''
    Την Καλημέρα μου.  
  • At 3:22 μ.μ., Blogger northaura

    Κε νομάρχα ένα έχω να σου πω: εκτός που ξαφνικά -και μετά από δέκα χρόνια που ζω στη σαλονίκη-κατάλαβα πολλαααααα για τη δομή της, μόλις μετέφερα και τα εκλογικά μου δικαιώματα. δαγκωτό;  
  • At 9:17 μ.μ., Blogger Περί κουζίνας και όχι μόνο

    Καλέέέέέ, που να απευθυνθώ γιά να βάλω υποψηφιότητα στον συνδυασμό;;;
    (και πόσα δίνετε γιατί έχω και προτάσεις από Καρατζαφέρη)
    Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ Κ Ο Σ !!!
    Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ Κ Ο Σ !!!
    Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ Κ Ο Σ !!!  
Number of online users in last 3 minutes