Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Ανανέωση TORA TORA TORA!
Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2005
Σε ανανέωση προσώπων φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Γ. Παπανδρέου καθώς τα μηνύματα από την κοινωνία καταδεικνύουν με σαφήνεια ότι με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι αδύνατο να πετύχει γκόλ ακόμα κι αν τη σφυρίχτρα κρατά ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανή η λήξη των συμβολαίων των κ.κ. Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι εκ των υπολοίπων να δωθούν με τη μορφή δανεισμού, ή με υποσχετικές σε άλλες μικρότερες ομάδες. Έτσι δεν είναι απίθανο να δούμε την κα. Νόρα Κατσέλη υποψήφια με το μ-λ ΚΚΕ και τον κ. Παναγιωτακόπουλο με το ΚΚΕ μ-λ.

Ακόμα σκληρότερο αναμένεται να είναι το μέλλον των γνωστών Σημιτοφυλάκων. Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στον κ. Βερελή πως ή θα είναι υποψήφιος με τη Χριστοπιστία ή θα τον "τελειώσει" πολιτικά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σφοδρή και οργύλης υπήρξε η αντίδραση των στελεχών της παλιάς φρουράς που μίλησαν με σκληρά λόγια για τον αρχηγό τους. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουλούρης δήλωσε πως θα πατάξει την ακρίβεια στην αγορά στελεχιακού δυναμικού, και πως δεν είναι δυνατό να εγκαταλείπουμε τα προιόντα-βουλευτές όταν οι τιμές τους παρουσιάζουν μία μικρή πτώση αλλά θα πρέπει να θεσπίσουμε κανόνες στην αγορά ώστε να διατηρούμε τις τιμές του στελεχιακού δυναμικού πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Κύκλοι που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου άφηναν να εννοηθεί πως ο κ. Κουλούρης απηχεί το παλαιό ΠΑΣΟΚ (γνωστό και ως παλιοΠΑΣΟΚ) λέγοντας χαρακτηριστικά "τι να μας πει τώρα το πουρό".

Στο μεταξύ σαφάρι έχει ξεκινήσει για την ανεύρεση νέων άφθαρτων προσώπων που θα πλαισιώσουν τον κ. Παπανδρέου στη νέα πορεία προς την εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει οι πρώτες γέφυρες επικοινωνίας με το Γιωργάκη, πρόεδρο του 5μελούς συμβουλίου 6 Δημοτικού σχολείου Κερασιάς Καρδίτσας, ενώ πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του εφτάχρονου Αλέξανδρου, προέδρου της Μ.Κ.Ο. "Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα". Σίγουρη πάντως πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της μικρής Αννούλας, γνωστή και ως χεστροΑννούλα, ή Άννα η pampersοφορούσα στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν είναι απίθανη η συμμετοχή της σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές.

Μετά από αυτό σας προσφέρουμε σήμερα και σε αποκλειστική παγκόσμια πρώτη μία φωτογραφία από το μέλλον (επάνω αριστερά).

ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Λαμπρούκος @ 6:13 μ.μ. |
Number of online users in last 3 minutes