Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Στα Γρεβενά στα Γρεβενά μήπως και δω καμιά χαρά!!!
Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2005

Για καταστροφολογία (http://www.in.gr) ανευθυνότητα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός από τα Γρεβενά. Όχι βέβαια ότι μας έκανε και εντύπωση το γεγονός. Είναι κυριολεκτικά σύνηθες το μοντέλο "παραλάβαμε καμμένη γη και τώρα μας το παίζετε και μπαλαρίνες", και έχει φορεθεί με επτυχία εξ αμφοτέρων πολλάκις στο παρελθόν.
Το σημαντικό είναι ότι ο πρωθυπουργός έκανε ένα βήμα παραπάνω κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ και για τις φυσικές καταστροφές (βλέπε σεισμοί σε Γρεβενά και Κοζάνη) που προκλήθηκαν κατά τη μαύρη εικοσαετία διακυβέρνησης της χώρας από τη διεφθαρμένη πολιτική τους.
Υπερθεματίζοντας μάλιστα τόνισε πως η διαφθορά ήταν τέτοια που ενώ ο Εγκέλαδος ήταν να χτυπήσει σε άλλη περιοχή, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείου, κάτοχος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοιποιείται στους εν λόγω νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, παρενέβη πείθωντας τελικά τον εγκέλαδο (με το αζημίωτο βέβαια) να στείλει τα φονικά του Ρίχτερ στα Γρεβενά με σκοπό το κέρδος.
Μετά από αυτή την σοβαρότατη καταγγελία, παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καλώντας τον Εγκέλαδο σε απολογία, ενώ εξετάζονται και οι περίεργες προτιμήσεις του (σύμφωνα με μαρτυρίες) στις κοντές και χοντρές γυναίκες, γνωστές και ώς κιούσπες.
Ο κ. Καλούσης σχολίασε με νόημα μέσα από τον Κορυδαλό που βρίσκεται "Είναι φυσικό να πηδάει κοντές και χοντρές, δεν έχει την ομορφιά μου", ενώ η κα. Αντωνία Ηλία παρεμβένοντας από το Λονδίνο όπου βρίσκεται με σκοπό να φυγοδικήσει αλλά και να επενδύσει στα καταστήματα τα έσοδα από τις υποθέσεις που έχει χειριστεί μέχρι σήμερα δήλωσε ότι παρά τη φυσική ομοιότητα ουδέποτε έχει συνάψει σχέσεις με τον Εγκέλαδο.
Στα πλαίσια της περιοδίας του ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε δύο έργα οδικών αξόνων των οποίων η κατασκευή ξεκίνησε το 1923 (αμέσως μετά τη Μικρασιατική καταστροφή), ενώ εξύγγειλε και μέτρα ελάφρυνσης των πλουσίων και πολύ πλουσίων στρωμάτων τα οποία όπως είπε θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Κάλεσε μάλιστα τους φτωχούς της περιοχής να δημιουργήσουν με δική τους πρωτοβουλία ένα ταμείο βοήθειας και ενίσχυσης των οικονομικά ισχυροτέρων.
Τον πρωθυπουργό σε αυτή την ολιγοήμερη εκστρατεία του συνόδευσε το Νατασό, τα δίδυμα, κάτι σκυλιά αδέσποτα από το Πορτο Ράφτη, και ο Μπαιρακτάρης ο οποίος κατά υπολογισμούς τύλιξε περίπου 234 πίττες με γύρο κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ στις καταγγελίες του πρωθυπουργού δήλωσε πως ποτέ μια κυβέρνηση δεν κατάφερε να κάνει τόσες πολλές μαλακίες σε τόσο μικρό διάστημα, ενώ αποκάλεσε τον Πωθυπουργό Αρχιφαγάνα του Κεμπάπ.
Τέλος ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίστηκε την πολιτική Σημίτη στην περιοχή λέγοντας πως το τίποτε είναι καλύτερο απο το σκατά, ενώ δήλωσε πως θα φθηνήνει το Ιντερνετ για να μπορεί να στέλνει email στη μαμά του όλη τη μέρα και να μπορεί να κατεβάζει τσόντες από το Ιντερνετ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο Ιωσής Στάλιν στο μεταξύ, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΚΕ, δήλωσε πως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βαράν το ίδιο βιολί, χτυπώντας ανελέητα τα κατώτερα στρώματα με αντιλαικά μέτρα, και πως μόνο το προλεταριάτο των αγωνιζώμενων φοιτητών, μαθητών, αγροτών μπορεί να αντρέψει αυτό το δικομματικό κατεστημένο.
Τέλος υπερασπίστηκε την πολιτική του συνονόματου του στη Ρωσία λέγοντας πως οικοιωθελώς μετέβησαν και πέθαναν οι σύντροφοι στις στέπες της Σιβηρίας, για το κόμμα και το Λαό.
Λαμπρούκος @ 7:38 μ.μ. |
Number of online users in last 3 minutes