Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Δείξε μου το blog σου να σoυ πω ποιος είσαι...
Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2006

Άντρας, γύρω στα 30, άνεργος ή σε χαλαρή σχέση με την εργασία του είναι κατά τη γνώμη των ειδημόνων και των στατιστικολόγων ο μέσος blogger.

Είναι όμως στ' αλήθεια έτσι; Ο Λαμπρούκος, εκμεταλλευόμενος το κληρονομικο χάρισμα που διαθέτει (αφού η γιαγιά του ήταν H μάγισσα της Σμύρνης), την ικανότητα του να λέει τον καφέ, να διαβάζει το ψωμί, να ερμηνεύει τα όνειρα, να αποκρυπτογραφεί το αυγό, να κανελώνει το ρυζόγαλο, να μαστιγώνει το δελφίνι και να κουμπώνει το σακάκι, αποκαλύπτει σήμερα και σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση την ταυτότητα μερικών από τους πιο αγαπημένους bloggers, μέσω της ενόρασης.

Λίτσα
: Η Λίτσα είναι όντως άντρας, γύρω στα 25, με θεληματικό πηγούνι και μεγάλες πλάτες. Στα blog έπεσε άμέσως μετά ναρκωτικά ενώ κάνει σημαντικές προσπάθειες απεξαρτησης ακολουθώντας ένα πρότυπο πρόγραμμα που δε σου επιτρέπει να έχεις δικό σου Blog αλλά να γράφεις μόνο σχόλια στα post των άλλων. Εργάζεται ως διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία παρασκευής προφυλακτικών, ενώ το όνειρο του είναι μια μέρα να κάνει από μια μικρή τρυπούλα σε ολόκληρη την παραγωγή του εργοστασίου που διευθύνει. Του αρέσει το τσαπαρί, το στιφάδο, να καθαρίζει τη μύτη του στο φανάρι, και να κάνει κοπάνες από τη δουλειά προφασιζόμενος τον άρρωστο.
Τα μυστικά του κόλπου
: Άντρας (και τι άντρας) γύρω στα 44. Ένα Π και ένα Ζ βλέπω στο φλυτζάνι, μεγάλο δρόμο θα κάνει, πάνω σε τρια θα κάτσει, μεγάλη χαρά θα βρει. Σοβαρός, μετρημένος, οικογενειάρχης. Πολιτικά ενεργός. Ψηφίζει ΠΑΣΟΚ γιατί φοβάται την αριστερά, αλλά κατάγεται από δεξιά οικογένεια. Ανήσυχο πνεύμα. Τον ενδιαφέρουν όλα εκείνα τα υπαρξιακά ερωτήματα του τύπου, Μίκης ή Μάνος, Βουγιουκλάκη ή Καρέζη, Αλήθεια ή Ψέμα, Κιθαρίστας ή Ντράμερ και άλλα τέτοια. Ευγενική ψυχή. Διαθέτει δική του εταιρεία εισαγωγής νεαρών Ρωσίδων και τρία κολάδικα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας. Πρόσφατα έγινε πατέρας ενός τρισχαριτωμένου λυκόσκυλου ονόματι Φλοξ.
Πιτσιρίκος: Νέος (λέμε τώρα...) μετά τα 30 αλλά πριν τα 40 ο δημοφιλής πιτσιρίκος. Έχει πράγματι μια χαλαρή σχεση με την εργασία του αφού εργάζεται περιστασιακά σαν πακετάς σε σουβλατζίδικο, ως σπερματοχύστης σε βουστάσιο, σαν βοηθός πιστολάκι κομμώτριας σε ζωολογικούς κήπους, και σαν βαστάζος φερέτρων σε εργολάβους κηδειών. Παρόλα αυτά ζει πλουσιοπάροχα καθώς αμείβεται από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών και ειδικότερα από εκείνα με την κωδική ονομασια "ο κώλος της μαϊμούς". Ζεί κάπου στα νότια προάστια αλλά ετοιμάζεται να μετακινηθεί στο Παγκράτι αγοράζοντας τη βίλα του προφυλακισμένου Καλούση, ελπίζοντας να βρει μέσα τις Ρωσίδες του πρώην Πρωτοδίκη.
Κουρούνα: Το κωδικό όνομα της Αλέκας Παπαρήγα που του επέλεξε αφού ήταν το πλησιέστερο στο "Κουμούνα" και ταυτόχρονα δεν έδινε και στόχο. Μπήκε στο χώρο των blogs προερχόμενη από το chat στο οποίο εντρύφισε μετά το θάνατο του συζύγου της αναζητώντας σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής της. Στο IRC θα τη συναντήσετε ακόμα με τα ψευδώνυμα Coca-Cola, General Motors, Πριγκήπισσα Ροδούλα, και Φρειδερίκη 90-60-90. Αγαπημένη της μουσική ο Eros Ramazzoti και οι Bon Jovi (α ρε πως απελευθερώνει το ιντερνετ!!!). Τις αρέσουν ακόμα τα νταβρατισμένα αγόρια που συχνάζουν στο Fever και το Bio-Bio.
Το χημείο του Παρακράτους: Blog που ανήκει εμφανώς σε ανθρώπους του αναρχικού χώρου. Το φλυτζάνι μου δείχνει κάτι για τον προφυλακισμένο Δημητράκη αλλά μάλλον θα την πέσω μήπως δω και κανένα σχετικό όνειρο για να είμαι σίγουρος. Στα post περνάν κατά καιρούς πολλά ανατρεπτικά-αντιεξουσιαστικά μηνύματα όπως "Ο Μητσοτάκης δεν είναι γκαντέμης και εγώ είμαι η απόδειξη", "Επείγον τηλεγράφημα" απευθυνόμενος στους συντρόφους που πρέπει να εξαφανιστούν από τα γνωστά στέκια, "Αγαπημένε μου Αη Βασίλη" που γράφθηκε λίγο πριν τη ληστεία τραπέζης στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας από τον Άγιο 150.000€.
Woman in this City: Η γυναικεία εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα πως τα blogs είνιαι αντρική υπόθεση. Φλερτάρει με τα 40, γόνος πλούσιας αστικής οικογένειας από την Αθήνα. Εύθραυστη συναισθηματικά λόγω της αποτυχημένης της σχέσης με τον Brad Pit. Στο παρελθόν είχε τρεις γάμους ένας εκ των οποίων κρυφός, με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε ερημική παραλία της Μυκόνου. Το ζεύγος καθώς και οι καλεσμένοι φορούσαν μόνο τα μαγιό, τα γυαλιά ηλίου και τα σανδάλια τους. Αδυναμία της τα τρία παιδιά της που λατρεύει ηλικίας 38, 12, και 8 κιλών.
(Αγαπητοί φίλοι-άγνωστοι κατά τα άλλα-bloggers. Ελπίζω να διαθέτετε το ίδιο χιούμορ που επιδεικνύετε στα post σας. Εύχομαι να μην παρεξηγηθείτε καθώς ουδώλως είχα τέτοιους σκοπούς. Δηλώνω θαυμαστής σας και ταπεινός υπηρέτης σας)
Number of online users in last 3 minutes