Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Μπουρμπούτσαλα
Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2006
Σε άλλη μια μεγάλη επιτυχία οδηγήθηκαν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας μετά τη σύλληψη της φυγόδικου πρωτοδίκου κας. Μπουρμπούλια. Η σύλληψη επετεύχθη ένα περίπου χρόνο από την ημερομηνία εξαφανίσεως της, και αφού είχε προηγηθεί άγριο ανθρωποκυνηγητό σε 5 ηπείρους και 7 θάλασσες.
Το χρονικό της δίωξης και της επιτυχούς σύλληψης παρατίθεται λεπτομερώς στις αράδες που ακολουθούν:
Μάρτιος 2005: Ξεσπά το σκάνδαλο του παραδικαστικού κυκλώματος μετά από τη σύλληψη του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη. Στον απόηχο του παραδικαστικού κυκλώματος αποκαλύπτονται ιερείς που φοράνε string, παπαδάκια με ψιλοτάκουνα mule του Roberto Cavalli, παπαδιές που έχουν πάρει όλο το κέντρο κατάταξης της Αυλώνας, δεσπoτάδες που κάνουν πιάτσα στη Λεωφόρο Συγγρού μετά τον Εσπερινό, Αρχιμανδρίτες με ζαρτιέρες, και έναν Αρχιεπίσκοπο που δεν έχει πάρει μυρωδιά γιατί διάβαζε για τις εξετάσεις του στου Deree.
Απρίλιος 2005:
Το κουβάρι του παραδικαστικού αρχίζει να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη και του προέδρου πρωτοδικών κ. Ευάγγελου Καλούση, γνωστού και ως σκατομούρη, ή ως "ο γαμίκος με τη μεζούρα". Η σύλληψη του έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για 10 ημέρες τα πιο φημισμένα κολάδικα Αθηνών και περιχώρων, ενώ η σύναξη των Ουκρανικής καταγωγής εκδιδομένων γυναικών στην πλατεία Συντάγματος μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνες του Ανδρέα Παπανρέου το 1981.
Μάιος 2005:
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει πως στο παραδικαστικό κύκλωμα εμπλέκονται ακόμα η Πρωτοδίκης κα. Αντωνία Ηλία (που είναι μπουρούχα και ως εκ τούτου δεν ασχολούμαστε μαζί της) καθώς και η ανακρίτρια στην υπόθεση των εταιρειών φούσκα του Χρηματιστηρίου κα. Μπουρμπούλια (η οποία για δικαστής είναι μπουκιά και συγχώριο). Η τελευταία χάνει πόντους καθώς αποκαλύπτεται ότι έχει πάει κρουαζιέρα με τον ήδη προφυλακισμένο κο. Καλούση. Οι υποψίες ότι η κα. Μπουρμπούλια έχει συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια σε κατάσταση μέθης με τον ιπποπόταμο (Καλούση) σηκώνουν την τρίχα στο Πανελλήνιο. Η Τατιάνα Στεφανίδου αφιερώνει σειρά μεσημεριανών εκπομπών επιχειρώντας να φωτίσει το θέμα. Φως στην υπόθεση ρίχνει ο μούτσος (ή μήπως ο πούτσος) του πλοίου που αποκαλύπτει πως είδε την κα Μπουρμπούλια να "πεολειχεί ορθία" (ή κατά το κοινώς λεγόμενον να παίρνει πίπα) τον Καλούση.
Ιούνιος 2005
: Μετά τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές σχέσεις της κας. Μπουρμπούλια με τον βροντόσαυρο (λέγε με και Καλούση), και κάτω από την λαική κατακραυγή και την καζούρα που τρώει από τις φίλες της (καλά μωρή πως πηδήχτηκες με αυτόν και άλλα τέτοια), η κα. Μπουρπούλια παίρνει των οματιών της καθώς και κάτι καταθέσεις που έχει σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες και φεύγει αιφνιδίως από τη χώρα. Οι διωκτικές αρχές που αντιλαμβάνονται την ντροπή και το δράμα της, της κάνουν πλάτες ενώ λέγεται πως φυγαδεύεται με τη μέθοδο που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την προστασία μαρτύρων τρομοκρατικών επιθέσεων. Μετά την έξοδο της από τη χώρα αγνοούνται τα ίχνη της.
Ιούλιος 2005
: Το θερινό τηλεοπτκό πρόγραμα των καναλιών επιβάλλει επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών του Χειμώνα, και ως εκ τούτου ουδείς ασχολείται με την εξαφανισθείσα πρωτοδίκη.
Αύγουστος
2005: Όπως παραπάνω
Σεπτέμβριος 2005
: Η ΝΕΤ είναι η μόνη που επαναφέρει το θέμα, αφήνοντας αιχμές για την αδράνεια της αστυνομίας στο θέμα του εντοπισμού και της σύλληψης της φυγόδικου. Ο κ. Βουλγαράκης ως αρμόδιος Υπουργός Δημόσιας Τάξης ζητά την παραίτηση του Προέδρου της ΕΡΤ, τον ανασκολοπισμό των δημοσιογράφων κ.κ. Λυριντζή και Οικονόμου, τη δημόσια διαπόμπευση της κας Μπίλιως Τσουκαλά (έτσι για το γαμώτο), την απόλυση του Σάκη Ρουβά από παρουσιαστή της Eurivision, και την ανάληψη της παρουσίασης και πάλι από την κα. Δάφνη Μπόκοτα. Η τελευταία θέλοντας να κάνει ρελάνς για τον περσινό άδικο αποκλεισμό της αρνείται τη θέση και αντιπροτείνει το Νίκο Μαστοράκη. Αυτός αποδέχεται και εισηγείται στη φετινή διοργάνωση το τραγούδι να ερμηνεύσει το νεοεμφανιζόμενο δυναμίκό κουαρτέτο των Ρόμπιν Ουίλιαμς, Μπέσυς Αργυράκη, Πασχάλη και Νίτσας Μαρούδα, σε μια σύνθεση του Ρόμπερτ ευρύτερα γνωστής και ως ο "Ύμνος της γαλάζιας γενιάς"
Οκτώβριος 2005
: Οι διωκτικές αρχές της χώρας μας επιδίδωντας σε λυσαλέο ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τη φυγόδικο πρωτοδίκη. Η ΕΥΠ για το σκοπό αυτό αναπτύσει δίκτυα παρακολουθήσεως στην Ακτή Ελεφαντοστού, στο Αμπου Ντάμπι, τη Ντίσνευλαντ στην Καλιφόρνια, το Χωριό του Αστερίξ στα πέριξ των Παρισίων, καθώς και στο Διδυμότειχο. Αρχηγός της επιχείρησης αναλαμβάνει η Μάγια Τσόκλη, που για το σκοπό αυτό ταξιδεύει Από της Νήσους Καϋμάν μέχρι το Ντζιμπουτί και πάσχει από συνεχές και ανελέητο τσιρλιό. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο ρόλος του Ηλία Μαμαλάκη που το ίδιο χρονικό διάστημα οργώνει τις πιτσαρίες της Ιταλίας, τις Μπυραρίες της Γερμανίας και τα κεμπαμπτζίδικα του Λιβάνου.
Νοέμβριος 2005
: Ενώ οι μυστικές υπηρεσίες και η ΕΛΑΣ αδυνατούν να εντοπίσουν το κρυσφήγετο της κας Μπουρμπούλια, η τελευταία εμφανίζεται καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, στην Ελένη Μενεγάκη, στο "Στην υγειά μας..." με το Σπύρο Παπαδόπουλο όπου έρμηνεύει με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι "Αθήνα-Παρίσι-Λονδίνο", στο "ραντεβού στα φανερά" όπου τελικά επιλέγεται να πάει ταξίδι με τον διαγωνιζόμενο παίκτη στο Παρίσι, καθώς και στο "Μένουμε Ελλάδα" της ΕΤ1 όπου μας ξεναγεί στις ομορφιές της Place De la Concorde, στο Cafe De la Paix, στις Βερσαλλίες, και στο τούνελ που έχασε τη ζωή της η αδικοχαμένη Πριγκήπισσα Νταιάνα. Μετά από αυτά οι μυστικές υπηρεσίες επικεντρώνουν την αναζήτηση τους στο Μεξικό, τη Γουατεμάλα, την Ινδονησία και την γή των Αβοριγίνων ενώ ο ίδιος ο αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας κος. Αγγελάκης μεταβαίνει προσωπικά στα Τρίκαλα για να συντονίσει την επιχείρηση εντοπισμού της κας. Μπουρμπούλια.
Δεκέμβριος 2005
: Ο μεγαλοδικηγόρος κος. Κεχαγιόγλου (λέγε με και Σσσσάκη) φέρεται ως εμπλεκόμενος στο παραδικαστικό κύκλωμα. Προφυλακίζεται επειδή είναι ο μόνος που δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κα. Μπουρμπούλια, και ως εκ τούτου θεωρείται ικανός και για το χειρότερο. Σύσσωμος ο δικηγορικός κόσμος κραυγάζει για την αδικία προεξέχωντος του κ. Κούγια ο οποίος απειλεί να αυτοπυρποληθεί στην πλατεία Συντάγματος αν δεν αφήσουν το φίλο του ελεύθερο. Πάντως για καλό και για κακό η κα. Εύη Βατίβου έχει προηγουμένως ενημερωθεί πως για να καλέσουμε την πυροσβεστική υπηρεσία παίρνουμε το 199.
Ιανουάριος 2006
: η κα. Μπουρμπούλια συλλαμβάνεται στο σπίτι της στο Ε' διαμέρισμα των Παρισίων, αφού προηγουμένως γίνεται γνωστό ότι στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα ζει μόνιμα η αδερφή της που παρακολουθείται στενά την τελευταία εξαμηνία, έχει εμφανιστεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο "Vous ete Star" το talent show που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στη γαλλική τηλεόραση, φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Νικολά Σαρκοζί και γίνεται εξώφυλο στη Le Monde. Πληροφορίες που θέλουν την κα. Μπουρμπούλια να πετά μπιζέλια που οδηγούν στο διαμέρισμα της ελέγχονται ως ανακριβείς.
Ο κος Βουλγαράκης συγχαίρει τον αρχηγό της αστυνομίας κο. Αγγελάκη για τη μεγάλη επιτυχία του και εισηγείται την παρασημοφόρηση του με το σταυρό του τάγματος των ιπποτών, τη διάκριση της λεγεώνας του φοίνικα, την πρόσληψη ενός παιδιού του στο δημόσιο με τις διαδικασίες που αφορούν τα γαλάζια παιδιά, δωρεάν βενζίνη για ένα μήνα από το βενζινάδικο "Ο λευτέρης ο γκαζάκιας" στα ταμπούρια, και τρία κουτιά "ταμιφλού" για την προστασία από τη γρίππη των πουλερικών.
Ο αποπεμφθής υφυπουργός κος. Μαρκογιαννάκης στο κλίμα εφορίας των ημερών επανέρχεται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με την ιδιότητα του έξω-δεξιά φυλαρούχα, υπεύθυνου για το πρόγραμμα C4I. Κατά τις δηλώσεις ανάληψης των νέων του καθηκόντων αποκαλεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τριμάλακα, πεοκρούστη, τσουτσουνομπήχτη, και γκασμά και αναγκάζεται εκ νέου σε παραίτηση. Σε συνέντευξη που δίνει αμέσως μετά στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομή του "Σε 42 λεπτά με τα μάτια της Έλλης" ισχυρίζεται πως οι δηλώσεις έγιναν σε μία ιδιωτική στιγμή, πως δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία 4000 υπαλλήλων στο αμφιθέατρο του Υπουργείου και πως νόμιζε ότι οι κάμερες ήταν εκεί καθαρά για διακοσμητικούς λόγους. Στην πατρίδα του τα Χανιά ξεσπούν ταραχές, ενω φολιάζεται το σκυλί του δημοσιογράφου κ. Ξεκουκουλοτάκη, και δηλητηριάζεται από καναβούρι με αρσενικό ο Φιντέλ Νο2 του Μάκη Τριανταφυλόπουλου.
Λαμπρούκος @ 1:54 μ.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes