Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Η Χριστίνα Βαληνάκη και ο καταραμένος ΟΦΙΣ
Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2006


Πυρ ομαδόν κατά της Χριστίνας Χαράτσαρη-Βαληνάκη έχουν εξαπολύσει ο Ιάκωβος Γιοσάκης και οι συν αυτώ ιερομόναχοι, καθώς και οι εκτός γραμμής βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και γιου της Μαργαρίτας Παπανδρέου κ. Γιωργάκη στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.

Τα ερωτήματα πολλά και καθοριστικά. Γιατί αυτο το μικρό αθώο κορίτσι; Είναι πολιτικοί και μικροπρεπείς οι λόγοι που οδηγούν τα ανοίκεια βέλη των ασεβών εναντίον αυτής της μικρής παιδούλας; Mήπως ο φθόνος που ο σιτεμένος υφυπουργός κ. Βαληνάκης γαμεί ένα κατα γενική ομολογία αξιοπρεπές αιδοίον; Mήπως η υπόγεια και αναίσχυντη προσπάθεια των μυστικών κύκλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνεργαζόμενη με την τουρκική ΜΙΤ και την Αγγλική ΜΙ6 προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρωθυπουργό μας κ. Κωστάκη σε αντισυναδελφικές ερωτικές σχέσεις με την παιδίσκη; Το τελευταίο είναι μάλλον απίθανο γιατί αμάν κάναμε να πείσουμε τον κόσμο πως αυτός ο λουκουμάς με πόδια είναι σε θέση να συνάψει ερωτικές σχέσεις γενικώς. Με τα χίλια ζόρια του φορτώσαμε το Νατασσώ που μέχρι και την τελευταία στιγμή έκραζε γοερώς "Δεν τον παίρνω ακόμα κι αν γίνει και Πρόεδρος των ΗΠΑ". 60 μάστοροι και 80 μαθητάδες πέσαν απο πάνω του για να ενισχύσουμε το αντρουάρ προφίλ του με τη γέννηση των διδύμων (άσε που δώσαμε και μια περιουσία στις εξωσωματικές). Ε, το να έχει και γκόμενα το κρέας είναι άλλον χοντρό το βερύκοκο και δεν καταπίνετε από κανένα.

Παρόλα αυτά τα ερωτήματα παραένουν. Είναι το Χριστινάκι μας εμπλεκόμενο στο παραδικαστικό κύκλωμα; Είναι δυνατό αυτό το μπιζουδάκι με τα αδρά χαρακτηριστικά και τα μικρά βυζάκια να εμπλέκεται στις ανομολόγητες πράξεις που του κατααμρτυρούν. ΟΧΙ, ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ. Θα το φωνάξω με όση δύναμη μένει στα στήθη μου, θα τρέξω στους δρόμους θα το πω. Το Χριστινιώ είναι αθώο, ΑΘΩΟ σας λέω (γαμώτη μου να μην τελειώσω δραματική).

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί μια γυναίκα σαν την Αντωνία Ηλία να συνεργάζεται με προαγωγούς, με πόρνες, να πηδίεται με τον Καλούση, να στήνει δίκες, να παίρνει μίζες, να ρουφάει κόκα, να καπνίζει Κρακ, να πηγαίνει στην τουαλέτα και να μην πλένει τα χέρια της, αν καθαρίζει τη μύτη της και να κολάει τα κακάδια κάτω από το δικαστικό έδρανο. Αυτή στο κάτω κάτω είναι άσχημη, χοντρή, έχει βυζιά μεγάλα και κρεμασμένα, όλα δηλαδή εκείνα τα στοιχεία της γυναίκας ύποπτης για φόνο...

Το Χριστινάκι όμως ποτέ. Κι αν το βρώμικο κύκλωμα την παγιδεύσει, και το κλέισουν φυλακή, μπορείτε να σκεφτείτε τους εξεφτελισμούς και τα σεξουαλικά βασανηστήρια που θα υποστεί το παρθένο της κορμί (γιατί σιγά μη γαμεί ο άλλος) απο τις συγκρατούμενες της; Τους ανασκολοπισμούς, τον παρα φύσιν έρωτα, τις περιπτύξεις που δε χωράν σε ανθρώπινο νου;

Καταραμένε Ιάκωβε Γιοσάκη ως εδώ. Κι εσύ ανέραστε Τριανταφυλόπουλε που νόμιζες πως παντρεύτηκες το καλύτερο μωρό που κυκλοφορούσε στην αγορά και τώρα δε ξέρεις τι να κάνεις με το παλτό που φωρτόθηκες. Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο Ραγκουση, Κούγια, Δημητρακόπουλο και Αλφαντάκη και καρτερούμε για ένα βλέμμα μόνο από το Χριστινιώ ή έστω την ελαφρώς πιο μεταχειρισμένη Ελίζα Βόζενμπεργκ θα σας σταματήσουμε.

(Αν έχεις σαν και μένανε αναίσθητη καρδιά, που γουστάρει πτώματα και δικηγόρου πρόζα, Έλα μαζί με μένανε Σταδίου και γωνιά, Σε κείνο το ερείπιο της οδου Σανταρόζα)

Λαμπρούκος @ 12:00 μ.μ. |


1 Comments:


  • At 5:22 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Έμεινα άναυδος απ' το "δημοσίευμά" σας: μειωτικό, χωρίς στοιχεία, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μια υπόθεση που δεν ξέρετε και δεν κατέχετε. Μιλάτε για την κ. Βαληνάκη χωρίς να γνωρίζετε το παραμικρό. Πολύ ατυχές post.

    σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    Κωνσταντίνος  
Number of online users in last 3 minutes