Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Αστρολογικές Προβλέψεις 2006
Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2006



ΚΡΙΟΣ 21/3 - 20/4: Για τα Κριαράκια η χρονιά αναμένεται να είναι συγλονιστική τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι στην προσωπική σας ζωή το κέρατο θα πάει σύννεφο, ενώ επαγγελματικά είναι σίγουρο πως επιτέλους θα σας διώξουν από τη μίζερη δουλειά που απασχολείστε τα τελευταία 32 χρόνια πέρνοντας τρεις και εξήντα. Άμεση επαγγελματική αποατάσταση δεν προβλέπεται και είναι αρκετά πιθανό να χάσετε το συνταξιοδοτικό σας δικαίωμα και να ψοφήσετε στην ψάθα, μόνος κι απόκληρος κάτω από τη γέφυρα του Κηφισού. Πάντως μην ανησυχείτε καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ δεν αναμένονται βροχοπτώσεις για το άμεσο μέλλον.
ΤΑΥΡΟΣ 21/4 - 20/5: Τα Ταυράκια μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρούν επιτέλους την ηρεμία τους καθώς η σελήνη ξαναμπένει στον Πλούτωνα, η αφροδίτη τον ψιλοπαίρνει από τον Ερμή και εμείς μπαίνουμε στον Υδροχόο και θα αλλάξουν οι καιροί. Μόνο μελανό σημείο αναμένεται να είναι η υγεία για τη χρονιά που έρχεται. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ και να αποφύγετε τα ηλιόλουστα μέρη αφού είναι πάρα πολύ πιθανό να εμφανιστούν μελανώματα στο δέρμα σας, τα σκιερά γιατί μπορεί να οδγήσουν σε ίκτερο, τα ζεστά γιατί προβλέπεται ότι θα σας θερίσουν οι καρδιοπάθιες απ τις πολλές συμπάθιες και τα εμφράγματα απ΄τα πολλά σας σφάλματα καθώς και τα κρύα αφού μπορεί να προκαλέσουν συρίκνωση του πέους σας μέχρις του σημείου της οριστικής εξαφανίσεως.
ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 - 20/6: Για του διδύμους το 2006 θα είναι μια χρονιά που επιτέλους θα τα βρείτε με το δίδυμο αδελφό σας αφήνοντας πίσω μίση και έριδες που σας χώριζαν την τελευταία 25ετία λόγω των κληρονομικών διαφορών για το εξ ημισίας αγροτεμάχιο που είχατε στην Κερασιά Καρδίτσης. Προς τον Ιούνιο αναμένεται ένα νέο πρόσωπο να μπει δυναμικά στη ζωή σας το οποίο θα αποδειχθεί πως είναι ο τρίτος σας αδελφός που είχε πουληθεί παράνομα σε κάτι Σουηδούς τουρίστες στο μαιευτήριο. Η παρέμβαση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της εκπομπής "έχεις γράμμα" είναι καταλυτική στο ξανασμίξιμο της οικογένειας, ενώ η ίδια η παρουσιάστρια βρίσκει μέσω της εκπομπής της τη χαμένη της κόκκινη κυλότα που φορούσε όταν έχασε ότι πολυτιμότερο διέθετε ως έφηβη - την κυλότα της.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 - 22/7: Για τους Καρκίνους το 2006 θα είναι μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξετε το πολύπλευρο ταλέντο σας. Έτσι λοιπόν από τις 18/1 έως τις 21/2 είναι μια καταπληκτική αστρολογικά περίοδος για όσους θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το fame story του ANT1, το dream show του MEGA, καθώς και για το πρωχό show "Ths psolis mou o havas" που προβάλλεται καθημερινά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Για όσους από εσάς επιτύχετε, θα πρέπει να προσέξετε εξαιρετικά την περίοδο πριν από το ΠΑΣΧΑ, καθώς και του Αγίου Πνεύματος καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό να είστε προτινόμενοι λόγω της αμφίδρομης ΗΡΑΣ που διαπερνά τον ΑΡΗ και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στο ΔΙΑ, τον ΕΡΜΗ και τον ΚΡΟΝΟ.


ΛΕΩΝ 23/7 - 23/8: Τα λιοντάρια θα είναι καθώς όλα δείχνουν οι μεγάλοι άτυχοι της χρονιάς που έρχεται. Έτσι μετά την τριχόπτωση, το δάκο, τη μουχρίτσα, την ποδάγρα, τον τριχοφάγο, την στραβοψωλίαση, τις μουνόψειρες, τη βαρυκοία και τις ζοχάδες των πρώτων μηνών του 2006, αναμένεται να σας χτυπήσουν την πόρτα οι αιμοροείδες και να συγκαείτε ανάμεσα από τα μπούτια, γεγονός που θα σας συνοδεύσει μέχρι και την τελευταία μέρα του χρόνου τούτου. Τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα στα αισθηματικά σας αφού γύρω στο Σεπτέμβριο θα γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα στο προσωπο του απένταρου, κακάσχημου παραγιού του μπακάλη σας ενώ θα φύγετε μαζί του προς αγνωστο προορισμό εγκαταλείποντας τον πανέμορφο, πιστό και πάμπλουτο άντρα σας ο οποίος απογοητευμένος θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της μουνάρας - πουτανάρας γραμματέως του που πάντα μισούσατε.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ 23/7 - 23/8: Για τις παρθένες θα συνεχίσει το μαρτύριο της αγαμίας που τις έχει χτυπήσει τον τελευταίο καιρό, κάτι όμως που αναμένεται να τελειώσει στο λυκαυγές του 2114, καθώς ο τοξότης θα μπαίνει στον ταύρο, οπότε και η τελευταία παρθένα προβλέπεται να δει χαρά στα σκέλια της. Για τους παρθένους τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, αφού επιτέλους θα κόψουν τη μαλακία και θα συνευρεθούν ερωτικά με πλαστική κούκλα με τις εφτά τρύπες του έρωτα, δερματολογικά ελεγμένη που δεν προκαλέι κοκκινίλες και ερεθισμούς στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απροσδιόριστη παραμένει η αντίδραση της χούφτας, που προδομένη θα επιδωθεί σε ένα συνεχές κολοδαχτύλωμα οδηγώντας σας σταδιακά σε μαστίγωμα του δελφινιού.
ΖΥΓΟΣ 24/8 - 23/9: Για τους ζυγούς το 2006 αναμένεται να είναι η χρονιά που θα γνωρίσετε χιλιάδες κόσμου, αφού περίπου στο Μάρτιο θα σας απολύσουν, τον Απρίλιο ο ιδιοκτήτης σας θα σας κάνει έξωση, και θα βρείτε κατάλυμα στα παγκάκια της πλατείας Συντάγματος μπροστά από την είσοδο του μετρό. Εκεί πια όλη η Αθήνα θα μιλάει για σας αφού θα γίνεται ευρύτερα γνωστός με το πρωσονύμιο "ο μαλάκας που πίνει νερό από το συντριβάνι", ενώ όλες οι κοσμικές στήλες θα μιλάνε για το Έθνικ πάρτυ που θα δώσετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος με καλεσμένους χιλιάδες Αλβανούς, Πακιστανούς, Ρώσσους, Κινέζους και επίσημη περσόνα τη Ντόρα (που σιγά μέχρι τότε μην έχει μείνει στο Δήμο Αθηναίων).
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 - 22/11: Οι σκορπιοί αναμένεται και για το 2006 να διατηρήσουν τα πρωτία που για δεκαετίες τώρα διαθέτουν στο θέμα του ερωτισμού. Έτσι οι άντρες σκορπιοί αφού γαμήσουν τη μισή υφήλιο, κάνουν παρτούζες σε πλατείες, καμπαναριά, κατακόμβες, σπηλιές και προχριστιανικές στοές, θα βρούν το απάνεμο λιμάνι τους στα χέρια του Βαγγέλη, του χασάπη της γειτονιάς τους με το θεληματικό πηγούνι και το πεταχτό στέρνο. Οι σκορπίνες τώρα, άναμένεται να έχουν μια καυτή χρονιά ενω θα κάθονται όπουν βρουν παλούκι. Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμος Αθηναίων έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στο ξήλωμα κάθε προστατευτικής μπάρας που έχει τοποθετηθεί στις άκρες των πεζοδρομίων, στην απόσυρση των παρκομέτρων λόγω του φαλικού τους σχήματος, ενώ σύντομα θα αφαιρεθούν και οι ιστοί των σημαιών από τα δημόσια κτίρια.
ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 - 22/12: Οι τοξότες είναι οι πραγματικά αστρολογικά κολόφαρδοι της φετινής χρονιάς. Πέραν του γεγονότος ότι σκατά θα πιάνουν, χρυσάφι θα γίνεται, κόλο θα πιάνουν-μουνί θα τους βγαίνει, για κλανιά θα πηγαίνουν χέσιμο θα προκύπτει, θα είναι και πραγματικά δημοφιλείς ή καλύτερα αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Έτσι το 2006 προβλέπει για τους τοξότες κάτι παραπάνω από 15 λεπτά δημοσιότητας, αφού γύρω στον Απρίλιο αναμένεται να πιαστούν μαλί με μαλί με την κόρη του μπαζανάκη του αδελφού της ξαδέρφης τους για κάτι κτηματικά στην εκπομπή του Μικρούτσικου. Το ξεκατίνιασμα είναι τόσο μεγάλο που ο δημοφιλής παρουσιαστής θα σας αφιερώσει και δεύτερη εκπομπή ελπίζοντας να πιαστείτε κι απ' τις κολότριχες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 - 19/1: Οι αιγόκεροι μπαίνουν σε μια νέα φάση αστρολογικά μετά τα επτά χρόνια φαγούρας λόγω του ανάδρομου Ερμή και του μουνιού της Χάιδως που τους ταλαιπώρησαν ποικιλοτρόπος. Για το 2006 δεν αναμένονται βέβαια σημαντικές αλλαγές αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια σαφώς καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Έτσι τα άστρα προβλέπουν ότι θα σταματήσει το μαρτύριο της τριχόπτωσης που σας ταλαιπώρησε τα τελευταία 15 χρόνια καθώς δεν νομίζω να διαθέτετε πλέον τρίχα εις την κεφαλή σας δυνάμενη να πέσει ηρωικά και πένθιμα. Η ευκυλιότητα θα αντικατασταθεί από μια άνευ προηγουμένου δυσκοιλιότητα - αλλά δείτε το από τη θετική του πλευρά: τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να αλλάζετε βρακί κάθε μέρα. Για τις αιγοκερίνες το κέρατο μάλλον θα μεγαλώσει γι αυτό συνιστούμε ψηλοτάβανα σπίτια και να μην κάθεστε ποτέ κάτω από τις πόρτες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 - 19/2: "Φετος είναι η χρονιά μου, η χρονιά μου, η χρονιά μου", θα τραγουδήσετε μικροί μου υδροχόοι, αφού όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια σας θα πέσουν (πάντως εσείς για καλό και για κακό μη σκύψετε να τα πιάσετε αν δε βεβαιωθείτε πως από πίσω σας δε βρίσκεται κανείς). Ο Μάης είναι ιδανικός μήνας για τυχερά παίγνια. Σε αυτό το πνεύμα μη διστάσετε να ποντάρετε όλοι σας την περιουσία, το σπιτάκι στο Γαλάτσι που είναι προικόον της γυναίκας σας, την ίδια σας τη γυνάικα, την πεθερά σας και την 17χρονη ευειδή κόρη σας στο μαύρο-κόκκινο στη ρουλέτα. Προς τον Οκτώβριο και ενώ θα έχετε ξεφορτωθεί ότι σας βάραινε λόγω της χασούρας του Μαίου, σας προτείνουμε να αρχίσετε μια καινούρια ζωή. Το ΤΖΟΚΕΡ σας περιμένει με πλούσια κέρδη και όνειρα για μια καινούρια ζωή που θα κυριαρχούν δίμετρες πληρωμένες ρωσίδες, βίλες, κότερα, σεξ, ναρκωτικά και ROCK & ROLL. Τυχερά νούμερα τα 1, 67, 993, SQRT3, 3/7, ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 0.

ΙΧΘΕΙΣ 20/2 - 20/3: Τελευταία αλλα ουχί έσχατα τα ψαράκια. Μικρά μου ψαράκια το τηγάνι φέτος δε το γλυτώνετε με τίποτα. Έτσι λοιπόν μετά τη γυναίκα σας που έτσι κι αλλιώς σας ψήνει το ψάρι στα χείλη, την κόρη σας που δεν έχει αφήσει λέπι από τις οικονομίες σας, τη συνάδελφο στο γραφείο που γλυστρά σα χέλι και δεν έχετε καταφέρει ακόμα να της ρίξετε ένα πήδουκλο, έρχεται τώρα να προστεθεί και η πεθερά σας σας κυβαλήθηκε στο σπίτι και μοιάζει με διασταύρωση φώκιας με φάλαινα. Σας προτείνουμε να το παίξετε Νεμο, κι αφήστε τους άλλους να σας ψάχνουν...
Λαμπρούκος @ 12:42 μ.μ. |


1 Comments:


  • At 6:56 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Φίλε μου νομίζω ότι βαδίζεις σε καλά χνάρια. Συνέχισε έτσι...  
Number of online users in last 3 minutes