Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
To μέγεθος μετράει;
Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2005

Στις 2,1 μονάδες φαίνεται να διατηρείται η διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ σύμφωνα και με την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε Κυριακάτικο φύλλο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο ευφορία στην Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα πολλά κυβερνητικά στελέχη να ξεχυθούν στους δρόμους πίνοντας σκληρά ποτά και χορεύοντας όλη τη νύχτα. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις προέβησαν σε ανήθικες πράξεις όπως βιασμούς γυναικών και ολονύκτια αμφιφυλόφιλα όργια στην περιοχή της τρούμπας στο Πασαλιμάνι. Πληροφορίες που φέρουν το κύριο Μαντούβαλο να συνευρέθει σε ένα από αυτά τα όργια με την κα. Μπουρμπούλια ελέγχονται ώς αναξιόπιστες.

Στο μεταξύ ο προβληματισμός επισφράγισε μία ακόμα μακρά περίοδο εσωστρέφειας στο ΠαΣοΚ, αφού πολλοί πρώην υπουργοί αποδίδουν τα άσχημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στην επιμονή του κ. Παπανδρέου για ανανέωση. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δήλωσε στη συνέντευξη του στο Κυριακάτικο Βήμα πως το μέγεθος δε μετράει, εννοώντας προφανώς το μέγεθος της διαφοράς που χωρίζει τα δύο κόμματα στην πρόθεση ψήφου. "Στο ΠαΣοΚ υπήρξαν πολλές φορές στο παρελθόν που την είχαμε μικρότερη", δήλωσε με νόημα. Το γεγονός αυτό δε μας εμπόδισε όμως να είμαστε αυτοί που γ.... την Κυριακή το βράδυ των εκλογών.

Στο θέμα παρενέβη η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ως πιο ειδική επί του θέματος. "Ο πρόεδρος ειδικά στα τελευταία χρόνια της ζωής του την είχε ... καταλαβαίνετε. Παρόλα αυτά όμως κατόρθωσε να κατατροπώσει την επάρατω δεξιά και τις σκευωρίες που στήθηκαν εις βάρος του. Γενικά θα μπορούσα να πώ πως ο Πρόεδρος γ.... ακόμα και με γαριδάκι."

Λαμπρούκος @ 10:31 π.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes