Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Άντε και παλιά κρασιά...
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού (η κατ' άλλους ισχυρού ηλεκτροσόκ) μοιάζει να βρίσκεται η κυβέρνηση μετά τα αλεπάλληλα υψηλού Voltage κύματα τα οποιά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παλαιοκρασσάς κατά στελεχών (και όχι μόνο) της κυβέρνησης.
Ο κ. Αλογοσκούφης αντιγράφοντας τον εαυτό του, δήλωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν λίγους μήνες αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο σε οικεία βέλη που είχε εξαπολύσει εναντίον του ο κ. Έβερτ. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ αναρωτήθηκε προς τί τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί, και εξαπέλυσε ακόμα μία βόμβα λέγοντας πως οι καταγγελίες για διαφθορά αφορούν το διάστημα διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και όχι από το ΠΑΣΟΚ.
Μετά από αυτό ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε:" Ο κ Αλογοσκούφης απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον κ. Σουφλιά και τον κ. Σούρλα. Ο κ. Σούρλας με τη σειρά του περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Στεφάνου, γενικό γραμματέα του Υπουργίου ανάπτυξης, ο οποίος στηρίζει ολόψυχα την προσπάθεια του ΠΑΟ για διάκριση στην Ευρώπη. Το αυτό όμως επιθυμεί και ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, συνεπώς υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ των κ.κ. Καραμανλή και Στεφάνου. Ο δε κ. Παλιοκρασσάς, χαίρει της εκτίμησης ολόκληρης της Ν.Δ. ως ιστορικό στέλεχος και παρολίγον θύμα της τρομοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στη μεταπολίτεσυη από τη 17Ν, οργάνωσης που τα παρακλάδια της αγγίζουν στελέχη που βρίσκονται στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, της οποίας άλλωστε είναι πρόεδρος. Άρα ο κ. Παλιοκρασσάς χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Μετά από αυτά, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπετε αντιπαλότητα στην κυβέρνηση".
Λαμπρούκος @ 2:21 μ.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes