Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Καλέ κύριε όργανο και εσείς από το ΡΟΥΦ είστε;
Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2005

"Μη βαράτε ρε παιδιά, περαστικοί είμασταν, είδαμε το φώς ανοιχτό και μπήκαμε", "νομίζαμε ότι είναι η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων", "ηρθαμε να δηλώσουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας", και άλλα τέτοια ωραία ακούστηκαν χθές όταν έγιναν αντιληπτοί δύο αστυνομικοί που συμμετείχαν σε συνεδρίαση του ΠΑΜΕ με πλήρη εξάρτηση (χειροπέδες, πιστόλια κλπ).
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως 60 χρόνια μετά τον εμφύλιο και 31 χρόνια μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η χώρα αυτή στηρίζεται ακόμα στη ρουφιανιά και τον χαφιεδισμό, και πως το κράτος φοβάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, ενώ οι κομμουνιστές είναι ακόμα στη συνείδηση του σκληρού κράτους συνώνυμο του ταραξία.
Οι αστυνομικοί παραδώθηκαν στον Υπουργό κ. Βουλγαράκη, που στην αρχή μη αντιλαμβανώμενος, δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην απόταξη τους απο το σώμα, "διότι τα όργανα της τάξης δεν έχουσι καμία δουλειά με τους κομμουνιστοσυμμορίτας".
Στη συνέχεια ανακάλεσε λέγοντας πως τα όργανα πέσαν θύμα απαγωγής από επικίνδυνους κακοποιούς που αφού τους έδεσαν τους έσυραν μέχρι τα γραφεία του ΠΑΜΕ με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από τις οικογένειες τους, ενώ κατέληξε λέγοντας πως τα δύο όργανα πήγαιναν φαγητό στη γιαγιά τους που βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης, στη διαδρομή όμως τους επιτέθηκε ένας κακός λύκος, που στο μεταξύ είχε φάει κάτι γουρουνάκια και είχε σκάσει από το πολύ φαί. Τα μπατσάκια στην προσπάθεια τους να τον ηρεμήσουν και να γλυτώσουν από τα δόντια του του προσφέραν ένα μήλο που τους είχε δώσει μια κακιά μάγισσα, φίλη ενός μεγάλου γατου που φορούσε κάτι μπότες μέχρι τα γόνατα. Ο λύκος μόλις το έφαγε τίναξε τα πέταλα και τα μικρά μπατσάκια από την τρομάρα τους τρέξαν μέσα στο σπιτάκι που συνεδρίαζε το ΠΑΜΕ γιατί ήταν τούβλινο και δεν μπορούσε να το ρίξει ο γίγαντας μήτε με φυσήματα, μήτε και με πορδές.
Αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι και όχι οι μαλακίες που σκαρφίζονται τα παλιοκομμούνια για να με διαβάλουν.
Γιώργος Βουλγαράκης, Υπουργός Δημόσιας Τάξης, 23/11/2005
Λαμπρούκος @ 9:37 μ.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes