Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Δεν το παίρνεις, θά τον πάρω...
Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2005

Σε κλίμα μεγαλοπρέπειας, ως χλιδοκουλαμάρας, τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Σουλπικίου Ρίου Δε Ιανέιρου ο γάμος της χρονιάς, μα τι λέω (;) της δεκαετίας, μα καλά είμαι κουλός (;) του αιώνα, (ρε μπας και ήταν του μιλιένιουμ;), ανάμεσα στη δική μας (σας ορκίζομαι τη φέραμε απο το σπίτι μας), Αθηνούλα Ρουσέλ (το γένος Ωνάση), και του μαντράχαλου, του χάλια, του προικοθύρα που έπεσε σαν το κοράκι μόλις είδε το κοριτσάκι μας, του μαμούχαλου που μεγάλωσε μέσα στις φαβέλες, που ξεψείριαζε άλογα και μου θέλει και ιππασίες, ο τελευταίος, ο λήγοντας, Χοθέ Αρμάντο Ντελ Μαρία Σόνια Ιαγουάρο Κον Μπόσκε Σουαντρίνιο.
Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν, η νύφη ο γαμπρός και ο κ. Ζαμπούνης ενώ γοερώς κλαίουσα εθεάθη στα σκαλιά του παρεκκλησίου η Μαρία (λέγε με και Gala) Σταματέρη, να μαλιοτραβιεται με την (ξεχνώ πως τη λένε, PRIVE πρώην Χατζηνικολάου) τραβώντας ένα προσκλητήριο που προφανώς κλέψανε από τη τσέπη ενός εκ των καλεσμένων προσποιούμενες τα κορίτσια της γκαρνταρόμπας.
Η νύφη φορούσε ένα ολόλευκο νυφικό (κρεπ σουζε) στην απόχρωση του πάγου (για να δηλώνει και τις επιδόσεις της στο σεξ), κεντημένο με μικρά διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, τυρκουάζ, κομμάτια από γρανίτη, ταφόπλακες από το Α' νεκροταφείο Αθηνών, και νταμαρόπετρες που συνελέγησαν έξω από το Νταού Πεντέλης. Σκανδαλιστική λεπτομέρεια αποτέλεσε το αβυσσαλέο ντελκολτέ το οποίο άφηνε να διαφανεί η κυτταρίτιδα στα μπούτια της νύφης, ενώ τα μαλιά της ήτανε πιασμένα σε ένα λιτό κώτσο τον οποίο κοσμούσε το απλό ολόχρυσο στεφάνι που φορούσε η Μαρία Αντουαννέτα κατά τη στέψη της. Τέλος το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ειδικός make-up artist ο οποίος προέκυψε από απόρρητο πρόγραμμα κλωνοποίησης του διάσημου ζωγράφου Dali, στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστερ(ίωσης) της ΦΑΓΕ.
Ο γαμπρός, σαφώς πιο λιτά ενδεδυμένος, φορούσε κοστούμι Armani το οποίο ράφτηκε από το διάσημο μόδιστρο ειδικά για την περίπτωση, σε πατενταρισμένο σχέδιο και χρώμα έτσι ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Τα παπούτσια δημιουργήθηκαν από ειδικό δέρμα που προέρχεται από το πέος μικρών αφρικανικών αρσενικών πυγολαμπίδων, ενώ η σόλα είναι αυτή με την οποία ο Louis Armstrong πάτησε για πρώτη φορά τη σελήνη. Ίσως γι αυτό λέγεται πως ο γαμπρός φθάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας ακούστηκε να λέει "ένα μικρό βήμα για το Χοθέ, ένα μεγάλο βήμα για την κονόμα".
Ανάμεσα στις ηχηρές απουσίες συγκατελέγεται αναμφίβολα αυτή του επίσης προικοθύρα πατέρα της Αθηνούλας μας κ. (μη χέσω) Τιερύ Ρουσέλ, ο οποίος φαίνεται πως είναι αδύνατο να δώσει την ευλογία του για ένα γάμο ο οποίος έχει μεγαλύτερο οικονομικό ώφελος από το δικό του. Αντ' αυτού παρευρέθη η συνομίληκη αδερφή της Αθηνούλας μας, η οποία προέκυψε από τα ξενογαμήσια του αυστηρού μπαμπά, και η οποία ήταν στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου.
Τα μέτρα ασφαλείας υπήρξαν δρακόντια, φέρνοντας πολλές φορές τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση. Έτσι, κατά την είσοδο στο χώρο της τελετής και της δεξίωσης, οι καλεσμένοι περνούσαν αρχικά από ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων για τον εντοπισμό μεταλλικών αντικειμένων, στη συνέχεια από ειδικό μηχάνημα ακτίνων Χ ο οποίος μπορεί να διακρίνει κόκκο μετάλλου σε μέγεθος κόκου άμμου, μετά τους βουτούσανε σε οξύ προκειμένου να είναι σίγουροι ότι έχει διαλυθεί οποιαδήποτε υποψία φωτογραφικής μηχανής ή πομπού-αναμεταδότη, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου κυρίες υποβλήθηκαν σε αιδιοσκόπηση για το φόβο απόκρυψης φωτογραφικού εξοπλισμού. Τέλος σε τρεις περιπτώσεις καλεσμένοι υπεβλήθησαν σε αφαίρεση βολβού του ματιού, καθότι υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι οι οφθαλμοί χρησιμοποιούνται απλά σαν προκάλυμα για την απόκρυψη καμερών. Πάντως παρά την αφαίρεση οι υποψίες παρέμειναν ανεπιβεβαίωτες και οι καλεσμένοι τυφλοί.
Μετά τη γαμήλια τελετή το ζευγάρι απεσύρθει προκειμένου να διαπράξει το ανεπανόρθωτον, ενώ λίγη ώρα μετά ο γαμπρός εθεάθη στο μπαλκόνι των 1256 τ.μ. σπιτιού του στον 267 όροφο του ουρανοξύστη τους, να κουνά περιχαρής το ματωμένο σεντόνι, πειστήριο αθωότητος της νύφης (και δικής του μαλακίας).
Λαμπρούκος @ 5:11 μ.μ. |


5 Comments:


  • At 12:47 μ.μ., Blogger mickey

    Καλά, έμεινε τέτοιο αριστούργημα ασχολίαστο και τα σαχλά πιάνουν πενηντάρες; Άβυσσος η ψυχή των bloggers!

    Πλάκα πλάκα, όπου βρω κουλουράκι, θα στο τρώω, θα σου αφήνω τα ποντικοκούραδά μου κι εσύ θα μένεις στον ...άσσο :)  
  • At 7:55 μ.μ., Blogger Idάκι

    Μου είχε διαφύγει, συμφωνώ με τον mickey, EΛΙΩΣΑ!!!!!!!  
  • At 2:12 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »  
  • At 1:18 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    What a great site » » »  
  • At 3:37 μ.μ., Blogger Marina

    Βρε καλώς τον Ξανά Μαζί, αγαπημένε μου λαμπρούκε απο το παρελθόν. Ακμαιότατο σε βλέπω στο γραπτό λόγο βεβαιως-βεβαίως.  
Number of online users in last 3 minutes