Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Αποσχηματισμός
Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006
Τον περιμέναμε 2 χρόνια. Τον προβλέπαμε κάθε μέρα. Τον σχεδιάζαμε 24 ώρες το 24ωρο. Τώρα που ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών είμαστε έτοιμοι και καταθέτουμε τις προτάσεις μας...
Πρωθυπουργός -Κωστάκης Καραμανλής: Εκεί που το πολιτικό στυλ συναντά το πιττόγυρο, η οξυδέρκεια το τζατζίκι, οι αποφάσεις τις τηγανιτές πατάτες. Μένει γιατί είναι ο μόνος που με κάνει να αισθάνομαι ακομπλεξάριστα όταν σαβουριάζω πίττα με διπλό σουβλάκι τα βράδια.

Υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκεντρωσης - Anderson Pamela: Γιατί για κανέναν άλλο δεν ξέρουμε τόσα πολλά πράγματα για τα εσωτερικά του όσο γι αυτήν. Στο παρελθόν έχει διοικήσει με επιτυχία ομάδα επίλεκτων ναυαγοσωστών, και έχει αποκεντρώσει τη λαγνεία του στήθους.

Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Δίδυμα Καραμανλή: Γιατί δύο μας αρμέγουν καλλύτερα από έναν.

Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων - Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Προκειμένου να επιταχύνει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα στην παιδεία που προβλέπει να μετατραπούν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε κρυφά σχολειά που θα διδάσκουν ο Παπατσάκαλος και οι Παπαροκάδες.

Υπουργείο Τουρισμού- Οι παιδίσκες της φωτογραφίας: Νεαρές, ευειδοίς σας προσκαλούν να απολαύσετε από κοντά τις ομορφιές της πατρίδας μας. Μπορεί να μην τα λέν τόσο ωραία όσο ο Αβραμόπουλος αλλά το κάνουν καλλύτερα.

Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Παπακώστα Αικατερίνη: Έτσι για να μην προλαβαίνει να σταυρώσει λέξη ο Πολυζωγόπουλος στον κοινωνικό διάλογο.

Υπουργός Υγείας - Παζαίτη Νατασσώ: Σκέφτεστε τίποτα καλλύτερο; Γιατί όταν την καλεί το ιατρικό καθήκον δε διστάζει να πάει για ειδίκευση μέχρι την ακριτική Κόρινθο.

Υπουργός Εθνικής Άμυνας - Καγιά Βίκυ: Γιατί είναι η μόνη που μπορεί να θεσπίσει στρατιωτική θητεία 68 μηνών και όλοι οι άντρες να τρέξουν να καταταγούν ως εθελοντές.

Υπουργός Εξωτερικών - Gibson Mel: Γιατί είναι φιλέλληνας (όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική φωτό όπου φέρει τα χρώματα της γαλανόλευκης)

Υπουργός Γεωργίας - ΟΒΕΛΙΞ ο Γαλάτης: Όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά

Υπουργός Δημόσιας Τάξης - Mr. Bean: Γιατί ακόμα κι αυτός θα κάνει λιγότερες γκάφες

Υπουργός Δημοσίων Έργων - Μπομπ ο Μάστορας: Η χαρά του παιδιού τώρα καί στην Κυβέρνηση

Λαμπρούκος @ 8:34 π.μ. |


6 Comments:


  • At 2:43 μ.μ., Blogger Kyrios Elefantas

    εντάξει , αυτό εγω θα το ψήφιζα και δεν κάνω πλάκα. Ειδικά λογω Μπομπ μάστορα και Πάμελα άντερσον  
  • At 3:42 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Να σου πώ το ήξερα ότι ο Μπομπ ο Μάστορας θα παίξει σημαντικό ρόλο γι αυτό τον συμπεριέλαβα στην κυβέρνηση χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Για την Πάμελα προβληματίστηκα αφού το ίδιο υπουργείο διεκδικούσε κα;ι η Μενεγάκη, αλλά το φωτογραφικό της υλικό είναι σαφώς φτωχότερο...  
  • At 9:13 μ.μ., Blogger nanakos

    Αύριο υπόσχομαι να ξεκοκκαλίσω το μπλόγκ σου έστω κι αν τα φορτώσω στον κόκκορα!! Δυό πόστς διάβασα και πολύ μου άρεσε! Thanx!!  
  • At 4:43 π.μ., Blogger FUFUTOS

    Εξαίρετος η νέα σύνθεσις της νέας διακυβέρνησης!!!
    Ατενίζωμεν πλεόν με μεγαλυτέραν αισιοδοξίαν το μέλλον!

    Ο Οβελίξ/όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά είναι ευφυέστατη ατάκα (αντάξια πρώτης τάξεως γελοιογραφίας).  
  • At 1:29 π.μ., Blogger alombar42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  • At 1:30 π.μ., Blogger alombar42

    Πορνογραφία σημαίνει ανταρσία απελπισία, σκοτάδι και μαγεία φωτογραφία σημάδι των καιρών.

    Εναλλακτικά, κυβέρνηση Μοντυπιτονιστών;

    (γαμώ τα ορθογραφικά της νύστας μου)  
Number of online users in last 3 minutes