Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Μπουρλότο!!!
Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2005
Πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σεραφείμ (λέγε με και Κολοσσό) Φυντανίδη και στα συμφέροντα που εκπροσωπεί και τον Μάκη (λέγε με και αδέκαστο Μπάρα) Τριανταφυλλόπουλο και τα συμφέροντα που αυτός εκπροσωπεί.
Μάλιστα ο πόλεμος (που ξεκίνησε σαν μία απλή σύρραξη χαρακωμάτων) φαίνεται να παίρνει διαστάσεις παγκοσμίου, καθώς πρόσφατα προστέθηκαν οι δυνάμεις της συζύγου του πρώτου, των δημοσιογράφων που εργάζονται για τους μέν και τους δε, του μπατζανάκη ενός δευτεροξάδερφου του Μάκη, της θείας Φώτος από το Άνω Ζευγωλατιό, ενώ φόβοι εκφράζονται πως σύντομα ενδέχεται να πάρει θέση και ο πρωθυπουργός (ίσως όπως πάλι να εννοούσαν θέση ύπνου οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν εγκυμονείται καμία ανησυχία).
Ο πόλεμος διεξάγεται εν μέσω τεντοκαπαμάδων, Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, λασπουριάς και κακοτεχνίας, ενώ σύντομα αναμένεται να μεταφερθεί και στο πεδίο των σάπιων κρεάτων που πωλούνται στα μικρά μπακάλικα, της χαλασμένης ρέγγας των μεγαλων σουπερ-μάρκετ καθώς και στις άδικες απολύσεις για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης μετά από μηνυση που υπέβαλε χρυσόψαρο κατά γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων τοπικού καναλιού της Καρδίτσας.
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, σαστισμένοι τηλεθεατές παρακαλουθούν με αγωνία και θλίψη τα δεκάδες θύματα που μεταφέρονται καθημερινά σε πλαστικές μαύρες σακούλες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αντιπολεμικές διαδηλώσεις με επίκεντρο το JK της πλατείας Κολωνακίου.
Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κ. Mathew A(v)nan, πρωτοξάδερφος του γνωστού γραμματέα του οργανισμού ανακοίνωσε πως ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις δεν πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, και πάντως σε καμία περίπτωση μέσα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, καθώς το θέμα πουλάει σαν τρελλό σε εφημερίδες και τηλεοράσεις.
Λαμπρούκος @ 6:53 μ.μ. |


1 Comments:


Number of online users in last 3 minutes