Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
O OTE στη χώρα του ΠΟΤΕ.
Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2005

Μόνο δικαίωση μπορούν να αισθάνονται όλοι αυτοί που για χρόνια ολόκληρα αγωνίστηκαν για την αύξηση της τιμής του Internet στη χώρα μας διαβλέπωντας το σκοτεινό του ρόλο στην αποξένωση των ανθρώπων, την περιθωριοποίηση, την εγκατάλειψη των γερόντων, την παιδοφιλία, την κτηνοβασία, την ασέλγια επί πτώματος, την νόσο των πουλερικών και μύρια άλλα δεινά που μαστίζουν τον τόπο μας.
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΟΤΕ οι αυξήσεις στις τιμές των συνδέσεων PSTN 64kB/sec, προκειμένου να εξισωθούν με τον αντίστοιχο Ευρωπαικό μέσο όρο που ισχύει για τις συνδέσεις ADSL 2ΜΒ/sec. Η ανακοίνωση αυτή έτυχε θερμής ανταπόκρισης από το ιερατείο, τα κατηχητικά, τις ενώσεις φιλοπτώχου και τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.
Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε την απόφαση τονίζοντας πως η χώρα μπαίνει πλέον σε μία διαφορετική τροχιά ανάπτυξης, που με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες και τις λεωφόρους της πληροφόρησης θα καταστήσει τον πολίτη επίκεντρο των εξελίξεων, και κοινωνό της γνώσης, μιας γνώσης δικαίωμα όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων. Μετά από αυτή τη δήλωση ανέβηκε στο προσωπικό του ΟΥΦΟ με προορισμό το Πόρτο Ράφτη αφού το Νατασό τον ειδοποίησε εσπευσμένα πως τα δίδυμα είχαν φάει το σκύλο που του είχε κάνει δώρο στις προηγούμενες εκλογές.
Την ώρα λοιπόν που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φτιάχνουν τον υπολογιστήν των 100$, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί στον πλανήτη που δεν θα έχει πρόσβαση στην πληροφορική, στην Ελλάδα κάποιος ΟΤΕς φτιάχνει το Internet των 100€ προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένας πούστης που να μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.
Συγχαρητήρια κ. Βουρλούμη
Λαμπρούκος @ 8:02 π.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes