Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Γιατρέ, ένα ποντίκι κολυμπάει στη σούπα μου...
Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2005

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Δρομοκαΐτειο μετά τις καταγγελίες συγγενών ότι σερβίρεται στους τροφίμους σούπα με ποντίκια. Συγκεκριμένα τεμαχισμένο ποντίκι βρέθηκε σε σούπα που σερβιρήστηκε προχθές, και έγινε αντιληπτό από τους οικείους ευτυχώς πριν καταναλωθεί.
Το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ενώ αργά χθές το απόγευμα παρενέβη και ο Υπουργός υγείας Νικήτας Κακλαμάνης, καταγγέλωντας το ποντίκι ωε εγκάθετο της άξιωματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το συγκεκριμένο ποντίκι είχε στο παρελθόν επι μακρόν φιλοξενηθεί στα κελλάρια της έπαυλης του Βαγγέλη Βενιζέλου. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ και νυν δελφίνου κ. Βενιζέλου ο οποίος αρκέστηκε στο να χαρακτηρίσει τη δήλωση ώς "πουστιά", προκαλώντας με τη σειρά του την αντίδραση του κ. Βαλιανάτου πρώην προέδρου της ένωσης ομοφυλοφίλων και νυν απλά αδερφής, ο οποίος δήλωσε ότι θα χαστουκίσει τον κ. Βενιζέλο ακόμα και μέσα στο DaCapo αν χρειαστεί προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, μήτε οι καπότες το γαμιά.
Στο μεταξύ στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Μίκυ Μάους λέγοντας πως επιτέλους πρέπει να μπεί ένα τέλος στη συνεχιζόμενη και αναίτια θυσία εκατομμυρίων ομοειδών του σε ολόκληρο τον πλανήτη στο όνομα της ανθρώπινης εξουσίας, ενώ αλληλέγγυοι στέκονται με δηλώσεις τους οι Χιούη, Λιούη και Ντιούη. Στη Λιμνούπολη τέλος οι κυμαίες θα κυματίζουν μεσήστιες, ενώ το δημοτικό συμβούλιο προεξέχωντος του κ. Σκρούτζ Μακ Ντακ κύρηξε τριήμερο πένθος, και ζήτησε ότι απέμεινε από τη σωρό του άτυχου ποντικού που σφαγιάστηκε στο Ψυχιατρικό ίδρυμα προκειμένου να εκτεθεί σε λαικό προσκύνημα.
Τέλος το γεγονός αυτό δεν άφησε ασυγκίνητο το τηλεοπτικό επιτελέιο του ΑLPHA. Έτσι χθές το πρωί η κα. Βέφα Αλεξιάδου μαζί με την κόρη της Αλεξία παρουσίασαν ποντίκι στα κάρβουνα με σως σαφράν, μιά εύκολη και γρήγορη συνταγή για σας κυρίες μου που περνάτε όλη σας τη μερούλα στο γραφείο αλλά θέλετε να παραμείνετε γυναίκες παρόλα αυτά.
Άμεση βέβαια υπήρξε η αντίδραση του MEGA και του Ηλία Μαμαλάκη ο οποίος σε έκτακτο γύρισμα θα επισκεφτεί τους υπονόμους της Νέας Υόρκης προκειμένου να μας δείξει αρουραίο στη σούβλα μαγειρεμένο από τους άστεγους του Σέντραλ Πάρκ, και ποντικάκι γάλατος με σως ταρτάρ για πιο προχωρημένες γαστριμαργικές απολαύσεις.
Λαμπρούκος @ 9:42 π.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes