Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Ο Σάκης και οι παρά φύσιν δικαστές
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2005


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε παραμονή Χριστουγέννων ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος κ. Κεχαγιόγλου (λέγε με και Saki) καθώς κρίθηκε ύποπτος παρεμπόδησης της δικαιοσύνης στην περίπτωση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πλήθος διαμαρτυριών και δηλώσεων συμπαράστασης από επώνυμους και ανώνυμους συναδέλφους και απλούς πολίτες προς τον Sakis, τόσο για την αυστηρότητα της απόφασης όσο και για την επιμονή του συμβουλίου εφετών να την εφαρμόσει παραμονές του θαύματος γέννησης του Θεανθρώπου.

Πρώτος έσυρε το χωρό των δηλώσεων ο κ. Κούγιας, γνωστός για τις στενότατες σχέσεις και τη βαθύτατη φιλία που τον συνδέει τα τελευταία χρόνια με τον Sakis. Ο κ. Κούγιας αποκάλεσε μαριονέτες του Εφέτες που κατέληξαν σε μία απόφαση που όπως ισχυρίστηκε προσβάλει βάναυσα το θεσμό της δικαιοσύνης και οδηγεί ευυπόληπτους πολίτες στης φυλακής τα σίδερα (τα οποία ως γνωστό είναι για τους λεβέντες και ουχί για τους ντιγκιντάγκες στυλ Sakis). Δήλωσε πως θα σταθεί στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου μέχρι την ημέρα που θριαμβευτής θα βγεί ξανά από τις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας καινούριο φλερτ το Μπάμπη το Σουγιά ή το Νίκο το Μαχαίρα. "Οι σκευωρίες θα καταπέσουν", δήλωσε αποφασιστικά ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι δυνατό να διώκονται μάχιμοι ποινικολόγοι που έχουν δώσει το αίμα τους για την υπεράσπιση αθώων εμπόρων ναρκωτικών, μαστροπών, σωματεμπόρων, εγκληματιών απλά και μόνο γιατί κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στο θέμα παρενέβη και η σύζυγος Κούγια η οποία εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς φακούς ρωτώντας πως καλούμε το 166, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση με χρήσιμες πληροφορίες γι αυτούς που θέλουν να καλούν έυκολα και απλά τα τριψήφια νούμερα του ΟΤΕ, "ενώ θα περιλαμβάνονται απλές και χρήσιμες συνταγές, όπως συνταγή για παγάκια, συνταγή για αυγά βραστά και άλλες, που θα τονίσουν το τραπέζι της σκληρά εργαζόμενης γυναίκας με gourmet πινελιές". Τα έσοδα από τις διαφημίσεις θα προσφερθούν στον υπερασπιστικό αγώνα του Sakis που σαπίζει στα μπουντρούμια της EAT-ΕΣΑ.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος με το γνωστό στυλ γλίτσας που διαθέτει χαρακτήρισε τους εφέτες ρόμπες ξεκούμποτες και οπισθόβουλους, που λύγισαν κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και την απαίτηση του φιλοθεάμωνος κοινού για φρέσκια σάρκα στα ανήλιαγα και γεμάτα διψασμένα για σεξ φιλήδονα κτήνη που παροικούν στα κελιά της Γ' πτέρυγας σεξουαλικών εγκλημάτων στην οποία μεταφέρθηκε μετά από δική του απαίτηση ο Sakis. "'Ομως οι κόλοι μας δεν είναι για τα δόντια τους", συνέχισε ξεσπαθώνοντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA και το Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ μετά από επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αναγκαστηκε να παραδεχτεί πως ίσως για τα δόντια τους να μην είναι, για τα μαρκούτσια τους πάντως έρχονται μια χαρά.

Τέλος μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να φιλοξενηθεί o Sakis σε νέο ανακαινισμένο χώρο αντάξιο της φήμης του και της προσφοράς του προς το ίδρυμα. Έτσι η πτέρυγα σεξουαλικών εγκλημάτων (στην οποία φιλοξενείται ο Sakis, προεκτάθηκε 9.643μ, φθάνοντας αισίως μέχρι τον Πειραιά, προκειμένου ο γνωστός ποινικολόγος να έχει θέα από το κελί τα τα βράχια της Πειραικής, ενώ δημιουργήθηκε πανωσήκωμα 73 ορόφων και (ο τελευταίος όροφος είναι του sakis βεβαίως) με μεγαλες βεράντες, barbeque, τεχνητό γρασίδι Σουαζηλάνδης, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, solarium,


φοίνικες Αϊτής, κoυνελάκια από το Playboy (εντελώς διακοσμητικά), κλπ. Οι κουζίνα των φυλακών εξοπλίστηκε εκ νέου από το Interni, ενώ προσελήφθει ως executive ο chef De Grillion, που μέχρι πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Πεντελικόν, το Beau Brummel, και άλλα γνωστά εστιατόρια των Αθηνών. Ως εκ τούτου το εστιατόριο των φυλακών Κορυδαλλού απέσπασε ήδη τρεις σκούφους Michelin (***), ενώ συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα εστιατόρια με την πιο δυναμικη fusion κουζίνα της Ευρώπης. Τα υπόγεια των φυλακών έχουν ήδη μεταστεγαστεί στο παλιό πάρκιγκ των υπαλλήλων, και στη θέση τους έχει κατασκευαστεί μία από τις μεγαλύτερες κάβες των Βαλκανίων με περισσότερες από 43000 ετικέτες γνωστών κρασιών. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται 943 φιάλες Petrov 1912, συλλογή που μόνο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μπορεί να συναντήσει κανείς σε τόσο μεγάλο μέγεθος. Παραπλέυρως έχει κατασκευαστεί ειδικό δωμάτιο υγραντήρας προκειμένου να φυλάσσονται στις κατάλληλες θερμοκρασίες και υγρασίες τα πούρα του Sakis (στα οποία ως γνωστό έχει μία αδυναμία). Έτσι λοιπόν με ειδικό container υγραντήρα μεταφέρθηκαν 92378 τεμάχια COHIBA CHURCHILL, 34228 τεμάχια MONTE CHRISTO DOUBLE CORONA, και 45558 DUNHILL TORBUSTO, ο Βαγγέλης ο υδραυλικός με το πούρο του και ο Μάκης το τεκνό από το Κολωνάκι με το δικό του.
Μετά από αυτά εξαρση έχει παρουσιάσει η εγκληματικότητα προκειμένου πολίτες που περιμένουν να εισπράξουν το επίδομα του ΛΑΦΚΑ να φιλοξενηθούν έστω και για τις μέρες των γιορτών σε κάποια πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Λαμπρούκος @ 1:28 μ.μ. |


0 Comments:


Number of online users in last 3 minutes