Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Φτιάξε και εσύ ένα πανεπιστήμιο, μπορείς!
Τρίτη, Μαρτίου 21, 2006
Κλειστά παραμένουν και σήμερα τα εκπαιδευτικα ιδρύματα όλης της χώρας διαμαρτυρόμενα για τη διαφαινόμενη πρωτοβουλία της κυβέρνησης να προχωρήσεις σε ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών, μη εκπαιδευτικών πανεπιστημίων. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Ε.Φ.Ε.Ε. θα πραγματοποιήσει πορεία κλείνοντας το Flocafe της Κυψέλης, ενώ ο πρύτανης Μπαμπινιώτης θα αυτοπυρποληθεί μετά από μεγάλη παρέλαση μασκοφόρων, φαλλικών ομοιομάτων, και καρναβαλικών αρμάτων που θα γίνει στην οδό Πανεπιστημίου.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το ιστολόγιο που τα λέει όλα και κυρίως τα κάνει όλα σας παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους μνηστήρες για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, καθώς και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τα προγράμματα των σπουδών τους.
Αγιατολάχειο Πανεπιστήμιο Χριστοδούλου
: Τμήματα: Ιεροψαλτάδων, Παγκαροδιαχειριστών, Μοντελίστ-Πατρονίστ Ιερομονάχων, Metropolitique-Archimandrit Haute Couture, Αγιοσύνης (μόνο για εν ενεργεία Μητροπολίτες). Διοικητική Δομή: Πρύτανης: Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ο Μέγας Παναγιώτατος και Πανιερώτατος ενδοξώτερος των Χερουβείμ. Κοσμήτορας Οικονομικών Σχολών (Παγκαροδιαχειριστές): Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης - πρώην Μητροπολίτης Αττικής (θα διδάσκει το μάθημα "Βάζω στη πάντα 1.000.000€ για τα γεράματα μου"). Πρόεδρος σχολών Ένδυσης-Υπόδησης: Vasilios (ο Μέγας) Kostetsos. Ομότιμος Καθηγητής Αγιοσύνης: Όσιος Βησσαρίων. Σκοποί: Το Αγιατολάχειο Πανεπιστήμιο Χριστοδούλου έχει σαν σκοπό την προώθηση της ιδέας του ιερομοναχισμού μέσα από ένα σύγχρονο look, προκειμένου να φέρει τον ιερωμένο πιο κοντά στον πιστό και τον πιστό πιο κοντά στον ιερωμένο (και ότι ήθελε προκύψει). Οι νέοι άρρενες που θα παρακολουθήσουν τα προγράμματα σπουδών δεν υποχρεούνται σε δίδακτρα, αλλά πρέπει να είναι αρτιμελείς, βασταγεροί, με γραμμωμένους κοιλιακούς και μεγάλες πλάτες. Το θεληματικό πηγούνι θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Οι ξυρισμένες γάμπες δεν είναι προαπαίτούμενο. Δερμάτινα εσώρουχα, στολές ηλεκτροσυγκολητή και μούτσου, μαστίγια καθώς και βαθειά γνώση εξωτικών χωρών θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία εισαγωγής.
Ψωμιάδειο (μη χέσειο) Περιφερειακό Νομαρχιακό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Τμήματα: Εθνικοπατριωτών - Μακεδονομάχων, Μαγαλεξανδροσύνης & Βουκεφαλιάδας, Λαϊκής Βαρδοσύνης, Έπαρσης και Υποστολής Ελληνικής Σημαίας, Κρυφοσχολειού & Επανάστασης του '21. Δοιηκητική Δομή: Πρύτανης: Παναγιώτης (μη χέσω) Ψωμιάδης ο Ελληναράς. Κοσμήτορας: Τιμής Ένεκεν οι εκλειπόντες Γεώργιος Παπαδόπουλος - Αδόλφος Χίτλερ Πρόεδρος: Δημοσθένης Λιακόπουλος. ΔΕΠ: Κώστας Πλεύρης, Μάκης Βορίδης. Επισκέπτης (και λίαν συντόμως μόνιμος) Καθηγητής Π.Δ.407/80: Γιώργος Καρατζαφέρης. Τραγούδι-Εμβατήριο: Μις Τζούλι Μασσίνο. Σκοποί: Το Ψωμιάδειο (μη χέσειο) Περιφερειακό Νομαρχιακό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχει σα σκοπό τη σφυρηλάτηση του εθνικού φρονήματος των νέων μέσα από ένα οπισθοδρομικό και ανελεύθερο πρόγραμμα σπουδών. Οι νέοι και οι νέες που θα παρακολουθήσουν τα προγράμματα των σπουδών, μετά την αποφοίτηση τους θα μπορούν να απασχοληθούν σε τάγματα Εθνικοτραμπούκων, Ομάδες Ανασκολοπιστών Τουρκαλάδων, ενώ από το τμήμα "Κρυφοσχολειού & Επανάστασης του '21" θα μπορούν να μεταπηδήσουν για μεταπτυχιακά στο Αγιατολάχειο Πανεπιστήμιο Χριστοδούλου προκειμένου να παρακολουθήσουν κύκλο μαθημάτων εξειδίκευσης στην "Αγιοσύνη" και να πάρουν το βαθμό του Παλαιών Πατρών Γερμανού. Για την εισαγωγή απαιτούνται εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις σε μονάδες Αλεξιπτωτιστών, Λ.Ο.Κ., Ο.Υ.Κ., ΟΥΓΚ, ή ΖΟΝΓΚ, αρτιμέλεια και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μέχρι και 13 γενναιές πριν. Οι υποψήφιοι κατά τις εισαγωγικές θα εξεταστούν στα μαθήματα Ξύλο Ι, Χαστούκι με σιδηρογροθιά, Βρίσιμο αναρχοκομμουνιστών Ι&ΙΙ, Ανώτερη Ιστορία της Μακεδονίας, και θα διαγωνισθούν στο τραγούδι "Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάντρου η χώρα".
Λαμπρούκος @ 7:57 π.μ. |


39 Comments:


  • At 10:32 π.μ., Blogger funEL

    Λαμπρούκε καλως σας βρήκαμε.

    Σας φέρουμε δώρα:

    α) την ελπίδα του έθνους

    β)σατανιστικό βρωμοτράγουδο υποχθόνιων ανντεθνικών

    γ) πρόσκληση για το διαγωνισμό Λιακουρορθόδοξου στίχου  
  • At 10:35 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    εδω η συνηθης γνωστη αγνωστη...
    χτυπαω (οχι με μολοτοφ...μην το διαλυσουμε κιολας το μαγαζακι...) λεω καλημερα! και φευγω...
    ;P  
  • At 10:52 π.μ., Blogger NinaC

    Οκ, τα κατάλαβα. Για μεταπτυχιακό, όμως, θα τρέχω αλλού??  
  • At 11:27 π.μ., Blogger vatraxokoritso

    Καλά ρε αλήτη δεν ντρέπεσαι?

    "Ξανά Ξανθιά ή κάτι τέτοιο"?
    Δεν θα σε πετύχω πουθενά ποντικομαμή?
    Δεν θα σε πετύχω?  
  • At 11:58 π.μ., Blogger .

    κάτι τέτοια κάνεις και θέλω να αρπάξω το πηγουνόχειλό σου και να το ταρακουνάω για ώρες...

    σκατούλι!!! =Ρ  
  • At 1:27 μ.μ., Blogger Unknown

    Μπουαχαχαχαχαχαχα....

    Ξέχασες μερικά τμήματα/υποτμήματα/παραρτήματα της vodafone με πρύτανη τον Κορωνιά και .. άσε δεν τα αναφέρω θα ξεκινήσω πόλεμο.....  
  • At 2:08 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Oι φοιτητες ξανα στους δρομους.Παλι με χρονια με καιους,παλι δικα τους θα ειναι.  
  • At 2:56 μ.μ., Blogger ellinida

    Mε μεγάλη επισημότητα έγιναν σήμερα τα εγκαίνια της Ανωτάτης Σχολής Ποτανολογίας . Την κορδέλλα έκοψε ο μέλλων νομάρχης , μέλλων πρωθυπουργός , μέλλων πλανητάρχης κύριος Λαμπρούκος .
    Στην σεμνή δεξίωση που τελέστηκε για τον εορτασμό του θεμέλιου λίθου παρέστησαν υψηλοί προσκεκλημένοι από το εξωτερικό όπως η κυρία Ξαβιέρα Χολλάντερ και ο κύριος Τζων δεν θυμάμαι επίθετο .
    Η σχολή ενέταξε στο διδακτικό της προσωπικό όλη την αφρόκρεμα του ελληνικού ποιοτικού κινηματογράφου , όπως ο κύριος Γκουζγκούνης , οι κυρίες Σπάθη κλπ .  
  • At 3:16 μ.μ., Blogger Neilys

    Εχει και τα καλά του! Ξεκούραση..για μενα!  
  • At 3:42 μ.μ., Blogger Rodia

    Αγαπητέ κ. Νομάρχα, μετά πλείστης χαράς ορώ ότι προσεχωρήσατε εις την ορθήν οδόν, αλλά μετά λύπης μεγίστης αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχετε αντιληφθεί όλην την αλήθειαν περί των σπουδών.

    Αχρείασται είναι αι σπουδαί εν τέλει. Εις το μέλλον, το ΕΓΓΥC, οι νέοι έχουν χρείαν μόνον των σαβουροβιβλίων του εκλεκτού κ. Λιάκουρα, του (πρώην) εκοφύτου κ. Δ... (μου διαφεύγει το υπόλοιπον) και των διαφόρων νομπεληστών κυριών.

    Δια του λόγου το αληθές, ρίξατε μια οφθαλμιά στον διαγωνισμόν Λιακουρορθοδόξων στίχων και προσθέσατε τον οβολόν υμών. Ευπρόσδεκτοι και οι οβολοί ετεροδημοτών.

    και τώρα, είμαι ελεύθερη να γελασω:

    ΑΑΑΑααααααχαχαχαχαχαχαχαΧχχχχαχαχαχα

    πού τα βρισκετε πού τα βρισκετε..  
  • At 4:09 μ.μ., Blogger Απολλώνια

    Μπορστά σε τέτοια προσόντα τι να σου κάνει ένα πτυχίο ΤΕΙ;

    υ.γ. το τραγούδι κα-τα-πλη-κτι-κό.

    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!  
  • At 4:15 μ.μ., Blogger raffinata

    κι εγώ που σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και δεν κλείνει γμτ μου;  
  • At 5:19 μ.μ., Blogger NinaC

    ΕΓΩ ΤΟ ΓΜΜΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ?????  
  • At 5:35 μ.μ., Blogger NetKerveros

    Το course στους Παγκαροδιαχειριστές ξέρεις αν έχει συμπληρωθεί; Μιλάμε για καριέρα τώρα, όχι αστεία.  
  • At 5:53 μ.μ., Blogger Περί κουζίνας και όχι μόνο

    Επανάληψη σχολίου cd:
    ΕΓΩ ΤΟ ΓΜΜΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ?????  
  • At 6:38 μ.μ., Blogger lemon

    Βασταγεροί ???
    χαχαχα, καταπληκτικός!!!!!!!!!!  
  • At 8:32 μ.μ., Blogger raffinata

    Λαμπρούκο μου (τώρα πιά μπορώ να σε λέω ΜΟΥ), από καιρό θέλω κάτι να σε ρωτήσω: που καταλήγει η αλυσιδάρα που φοράς στο λαιμό; δεν πιστεύω σε μεγαλόσταυρο....  
  • At 8:58 μ.μ., Blogger northaura

    νομάρχα μου καμιά θεσούλα και για μας παίζει;  
  • At 9:36 μ.μ., Blogger Nada

    Φοβερό κείμενο Λαμπρούκο, μπράβο!!!  
  • At 10:31 μ.μ., Blogger alombar42

    Δε γράφεις και καμμία μαλακία να γελάσουμε λέω εγώ;


    (γέλα, γέλα, όταν τα δεις να εγκαινιάζονται, μη λες οτι δε σου τα έλεγα εγώ!)

    :)))  
  • At 11:19 μ.μ., Blogger Alpha

    απίστευτη φαντασία!

    σε ζηλέυω  
  • At 11:51 μ.μ., Blogger Dormammu

    Μπορώ αν θέλετε κ. νομάρχα (πρέσβη), να διδάξω στο Νέο Πανεπιστήμιο σας Βιολογία:

    Που βρίσκεται (συνήθως) το σώμα και πως λειτουργεί, καθώς επίσης και πως ξεβουλώνουν τα υδραυλικά του...

    Ίσως και το πως τεμαχίζονται μαιμούδες......:-))  
  • At 3:29 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Αγαπητε Λαμπρουκο,να πω οτι βρισκω αστειο και διασκεδαστικο το σχολιο σου ?...ψεματα θα πω.Ο καθενας βεβαια εχει τη δικη του αισθηαη του χιουμορ,του σαρκασμου και της σατηρας.Προσωπικα δεν βρισκω διαφορα αναμεσα σε αυτη τη γραφικοτητα και σε εκεινη του καθε Ψωμιαδη(για παραδειγμα).Αυτο που με στενοχωρει ομως ειναι η ελαφροτητα με την οποια καποιος αντιμετωπιζει θεματα για τα οποια οφειλει να εχει εστω τον στοιχειωδη σεβασμο.Αυτη η ευλογημενη η Μακεδονια δεν ειναι σκατοχαρτο για να σκουπιζεσαι.Ιδιως σε μια περιοδο ευαισθητη σαν τη σημερινη.Ιδιως οταν η αντιπαλη πλευρα δεν διαννοειται να αστειευεται πανω στα θεμα ουτε για αστεια.Ιδιως οταν εχει επιστρατευσει(φανταζομαι η λεξη σου προκαλει αλλεργια,αλλα ετσι ειναι κυριολεκτικα σε αυτην την περιπτωση)θεους και δαιμονες για να προβαλλει και να κανει πραγματικοτητα αυτα που εχει κατα νου. Βεβαια αν στρογγυλοκαθεσαι ανετα στην πολυθρονα σου και δεν εχεις αντιληφθει ακομη το τι γινεται στον κοσμο ειναι (παρα)λογικο να δημιουργεις κατα αυτον τον τροπο.Πιστευω οτι μπορεις να ανταπεξελθεις στο εργο σου καλυτερα ,αφηνοντας κατα μερος τις ευκολες λυσεις.Ευχαριστω για την προσοχη  
  • At 4:21 π.μ., Blogger NinaC

    Πέστα, Αυτοκράτορα (αλήθεια, ποιός από όλους είσαι? Ο Μέγας Ναπολέων, ίσως??), πέστα! Προσωπικά, βρίσκω επίσης απαράδεκτο το σχόλιο του Λαμπρούκου, και ούτε κατά διάνοια αστείο και διασκεδαστικό. Εξάλλου αστεία και διασκεδαστικά είναι ΜΟΝΟ τα δικά μου.

    Καταγγέλω παταγωδώς την αντεθνική συμπεριφορά του Λαμπρούκου και τον πτύω καταμούτρως!

    Πιτού σου, Λαμβρούκε, πιτού σου!


    Υ.Γ.: Υπάρχει θεραπεία για τη δυσκοιλιότητα?  
  • At 5:52 π.μ., Blogger mickey

    Αντί δικού μου σχολίου, σήμερα λέω να μιμηθώ τους ...συνήθεις σχολιαστές σου ;)

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    (ευτυχώς που υπάρχει το copy-paste!)

    Να 'σαι καλά Λαμπρούκο, που μας έκανες και σήμερα να ξεραθούμε στο σκατ... συγγνώμη στο γέλιο ήθελα να πω!
    Γράφεις τα καλύτερα κείμενα στην μπλογκόσφαιρα - και όχι μόνο στην ελληνική!
    Είσαι "Ο" Απόλυτος Άρχων της Σάτιρας - για να σκάσουν και μερικοί μερικοί από το κακό τους!
    Κύριε Νομάρχα-Μο(υ)νάρχα μου, δηλώνω ο πιο φανατικός υποστηρικτής σας!
    Σε θέλω δικό μου, μόνο δικό μου, να μη σε έχει καμιά εκτός από μένα - καλά, αυτό μην το πάρεις και τοις μετρητοίς :)))

    Και μια από τις πλέον χαρακτηριστικές "ατάκες" των ψηφοφόρων σου (courtesy of CD):
    "Υπάρχει θεραπεία για τη δυσκοιλιότητα?"

    Βασικά, γνωρίζω μία, αλλά με το συμπάθειο, θέλεις σίγουρα να στην πω;
    (Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις; - Ήμαρτον!!!)  
  • At 8:07 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Imperatore:
    Αγαπητέ Ιmperatore,

    Εντάξει, εντάξει, σταμάτα κοντεύω να ξεραθώ από τα γέλια, το ομολογώ, έχεις πολύ περισσότερο χιούμορ από μένα, αχαχαχα, μπα σε καλό σου, το συκώτι θα μου βγει...

    Και επειδή μπορεί τα κείμενα μου να μην είναι αρεστά (πράγμα που θεωρώ λογικό, για αυτό άλλωστε υπάρχει και το αναφέρετο δικαίωμα της επιλογής του να τα διαβάσεις) τις προθέσεις μου δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑ να τις αμφισβητεί σου λέω ευθέως πως ο μόνος σκοπός που γράφονται αυτά τα κείμενα είναι για να προσφέρουν ένα κλίμα ευφορίας και 5 λεπτά ξεγνοιασιάς σε αυτόν που τα διαβάζει, δε κάνω πολιτική μέσα από αυτά δεν απηχούν κατά ανάγκη τις προσωπικές μου απόψεις αλλά μόνο την εσωτερική μου ανάγκη για σάτυρα (η οποία ως γνωστό πολλές φορές πέφτει σε λάθη/ τι έχει πάθει/ και κάθε μέρα βρίζει και γελά - τι ωραίο ρεμπέτικο στ' αλήθεια).

    Το τι πιστεύω προσωπικά για την υπόθεση της Μακεδονίας καθώς και για πλήθος άλλων ζητημάτων δεν σχετίζεται με τα λεγόμενα του Λαμπρούκου. Ο Λαμπρούκος υπάρχει μόνο για να κάνει τη μέρα μου/μας καλύτερη.

    Παρόλα αυτά σου δηλώνω ευθαρσώς ότι αποκηρύσσω τους Ελληναράδες τύπου Ψωμιάδη ή Καρατζαφέρη (κι αν εγώ στρογγυλοκάθομαι στην καρέκλα μου τότε αυτοί τι κάνουν;), και τους θεωρώ εθνικά επικίνδυνους, τόσο όσο και τους Γκρίζους Λύκους της γείτονος. Φαντάζομαι όμως ότι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς, και θεωρώ πως το σχόλιο σου προήλθε απλά σε μια στιγμή εκνευρισμού, μιας και δεν είσαι μυημένος στο κλίμα της "παρέας".

    ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτος να μας "ανεβάζεις" λίγο την πίεση (μη το κάνεις πάντως και πολύ συχνά γιατί οι περισσότεροι αναγνώστες είναι άνω των 60 ετών και έχουν μεγάλη 18 και μικρή 12 - μη μας μείνει και κανένας στα χέρια).

    Φιλικά (και το εννοώ)
    Λαμπρούκος  
  • At 8:17 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Όλους:
    Γι αυτό αισθάνομαι ειλικρινά τυχερός.
    Γιατί νιώθω πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, κάπου εκεί, πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών τους, που όταν θα υπάρξει ανάγκη, όταν θα δουν ότι κάτι δε πάει καλά, θα τρέξουν σε βοήθεια.

    Σας ευχαριστώ και για σήμερα, και για πάντα...(σνιφ)

    Με συγκινήσατε βρε κουτά...(ναι βρε κωλοπόντικο ακόμα κι εσύ!)  
  • At 8:24 π.μ., Blogger vatraxokoritso

    Ποντικομαμή αν σε πιάσω στα χέρια μου θα σε τσακίσω..  
  • At 8:26 π.μ., Blogger hardrain

    ...και μετά λες πως είμαι εγώ ''απολαυστικά κακός''....

    Μα εκλεκτέ μου Λαμβρούκο είσαι και πιο απολαυστικός και πιο κακός. Είσαι αριστούργημα.

    Μόνο δυο βασικές ερωτήσεις:

    Ποιοι είναι οι Κύριοι Χριστόδουλος και Ψώμιάδης που αναφέρεις; Είναι πραγματικά πρόσωπα ή πλάσματα που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία σου μια νύχτα δίχως φεγγάρι;  
  • At 8:39 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    ...να σαι καλα βρε Λαμπρουκο και μη σε νοιαζει για τιποτ αλλο....

    (τα υπολοιπα θα τα αναλαβω εγω με τα ξορκια μου )  
  • At 12:22 μ.μ., Blogger NetKerveros

    Δεν θέλω να φανώ κάφρος αλλά πού είναι τα σημερινά νέα από το Λαμπρούκος Journal; Μπήκα όλο χαρά στο γραφείο σήμερα για να σε διαβάσω, αφότου φυσικά απομάκρυνα κάθε υγρό στοιχείο από το computer μου (καφέδες, πορτοκαλάδες, νερά – δεν την ξαναπατάω – τρία πληκτρολόγια έχω χαλάσει εξαιτίας σου). Δεν πιστεύω να σε έριξε ένα σχόλιο ανθρώπου που τα βλέπει όλα σοβαρά και μαύρα στη ζωή;  
  • At 1:07 μ.μ., Blogger Γιουτζίν

    Κύριε νομάρχα μου,
    με ξελιγώσατε, το θεωρείτε σωστό αυτό;

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι "ο Λαμπρούκος δεν κάνει πολιτική" και τα τοιαυτά, την ώρα που ο κόσμος ΟΛΟΣ ξέρει τις ψηφοθηρικές προθέσεις της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.  
  • At 1:08 μ.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    τζουτζουκοφατσουλα μου καλημερουδια!
    ποιος σε πειραξε καλο μου πιθηκουλινι, ποιος?....
    ;P
    (παραληρημα λογω φαρμακων ειναι!....
    παρακαλω να μην ληφθει σοβαρα υποψη.....)  
  • At 1:17 μ.μ., Blogger Unknown

    Καλά, γράψε κάτι άλλο τώρα γιατί άρχισε να γίνεται μεγάλο το κατεβατό με τα comments...

    Γράψε για το τί θα κάνεις με το metro αν βγείς ας πούμε νομάρχης στην θέση του νομάρχη :pppp  
  • At 3:57 μ.μ., Blogger Rodia

    Οταν είμαστε μικρά (ε, είμαστε κάποτε) κάναμε χαζές ερωτήσεις:

    - Τι σημαίνει "αυτοκράτορας"..?
    - Αυτός που κρατάει τα αυτιά του!

    Καλά να είσαι, όπου κι αν είσαι κ. Νομάρχη μας!:-))

    ..και.. μη κολλάς..

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ  
  • At 10:13 μ.μ., Blogger pseftra

    εγγραφές πού γίνονται;  
  • At 1:46 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Αγαπητε Λαμπρουκο,
    θα ηθελα καταρχην να πω οτι πολυ σωστα διαπιστωνεις πως δεν γνωριζω καλα το κλιμα της "παρεας".Το σχολιο μου ειχε να κανει με το συγκεκριμενο αρθρο και μονο,μιας και επισκεφτηκα,απο περιεργια και χωρις βαθυτερους και δαιμονιους λογους οπως διαβασα στο παραληρημα της Composition Doll πριν λιγα λεπτα,το μπλογκ σου για πρωτη φορα χθες και απο τη στιγμη που το διαβασα(το συγκεκριμενο αρθρο)αυθορμητα σου εγραψα,δεδομενου οτι δινεις την παραπανω δυνατοτητα,χωρις να ζητας π.χ μειλ αποστολεα ή ο,τιδηποτε αλλο που αν δεν κανω λαθος απο τη λιγοστη μου εμπειρια στα μπλογκ,αλλοι μπλογκερ ζητουν,περιπλεκοντας την αμεση επικοινωνια και την ενδεχομενη ανταλλαγη αποψεων.(με γεια τους με χαρα τους)
    Και βεβαια δεν προσπαθησα να σε κανω να γελασεις οποτε δεν καταλαβαινω γιατι λυθηκες στα γελια και εφτασες να συμπερανεις οτι το χιουμορ μου ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο απο το δικο σου.Δεν εκανα καμια αντιπαραβολη αυτου του ειδους απο την πλευρα μου.
    Για το αν ειμαι ενας απο αυτους που υποστηριζουν τον καθε Ψωμιαδη και το τι γνωμη εχω για προσωπα σαν το τελευταιο σου απαντω ηδη στην αρχη του προηγουμενου ποστ μου.Σε καθε περιπτωση παντως προτιμω να κρινω τους πολιτικους που τιμαμε με τις ψηφους μας και απο τις πραξεις τους ,οχι μονο απο τις κορωνες και τα πυροτεχνηματα που πετανε,οταν και αν τα πετανε.Εκ προοιμιου λεω οτι δεν συμφωνω με τον Καρατζαφερη,ο οποιος παρουσιαζεται οπως ο Παπανδρεου ,η Παπαρηγα και οποιος αλλος και ζηταει την ψηφο του καθε Ελληνα πολιτη.Συμφωνα με τις πληροφοριες μου ομως ηταν ο μονος που οταν η υπουργος εξωτερικων της Φυρομ αλωνιζε στο ευρωκοινοβουλιο,εκανε το αυτονοητο.Να την ανακαλεσει δηλαδη στους κανονες του διεθνους δικαιου που η πλευρα που αντιπροσωπευει εχει υπογραψει και που η ιδια η κ. Μιτρεβα με περισσεια πολιτικη τεχνη και ικανοτητα παρεκαμπτε.Απ'οτι ξερω δεν ειναι ο μονος Ελληνας ευρωβουλευτης και βεβαια το παραπανω δεν ηταν μεμονωμενο επεισοδιο.Για την συγκεκριμενη του σταση του δινω αριστα δεκα και θα ημουν απεριοριστα χαρουμενος αν ισχυε το ιδιο και για τους συναδελφους του.Μηπως ομως να δωσω βαθμους και σε εκεινους που κανουν τουμπεκι,τους αλλους που δεν ξερουν καν περι τινος προκειται ενα θεμα που αποκαλουμε εθνικο ή τους τριτους που στην σημερινη εποχη(!) το βλεπουν σαν την υπουλη επικρατηση της μπουρζουαζιας πανω στον προλεταριο(λεμε τωρα)?Μην ξεχασω βεβαια και τους αετονυχιδες της εσωτερικης καταναλωσης.Οταν οπως ειπαμε και το γνωριζω απο πρωτο χερι,οι φυρομιανοι εχουν επιστρατευσει θεους και δαιμονες στη διεθνη σκακιερα και λειτουργωντας με σοβαροτητα προβαλλουν τις δικες τους ανεδαφικες θεσεις(οξυμωρο ε,και ομως αληθινο).Βρισκοντας ανελπιστους συμμαχους μεσα στην ιδια την Ελλαδα.Συμπεριλαμβανομενων καιεκεινων που για ακομα μια φορα περιμενουν να φτασει το σκατο στον κωλο(για δυσκοιλιοτητα μιλαει η φιλη μας ,που εχω την καλη τυχη να γνωριζω πολυ καλυτερα απο την ιδια,χωρις να εχω τη συγκεκριμενη διαταραχη,ουτε καν στις καλλιτεχνικες μου προτιμησεις)
    Εν κατακλειδι προς αποφυγη παρεξηγησεων,σεβομενος και την δικη σου ευγενη σταση(αλλωστε για αυτο το λογο γραφω αυτη τη στιγμη),και βεβαια δεν ηταν και δεν ειναι ,τοσο το προηγουμενο οσο και το παρον σχολιο επιθεση επι προσωπικου.Δεν γνωριζομαστε καν.Τα ιδια θα εγραφα στον καθενα.
    CΟMPOSITION DOLL.Τι θα μπορουσες δηλαδη να περιμενεις?Να σχολιασω και γω το ψευδώνυμο σου?Το δικο μου δεν εχει απολυτως κανενα βαθυτερο νοημα.Δεν θυμαμαι καν το λογο για τον οποιο το επελεξα.Με τοσους Ελληνες αυτοκρατορες ομως ,τον Ναπολεοντα βρηκες να αναφερεις?Λιγη φαντασια παραπανω.Και μια και απο οτι δινεις να καταλαβω σε αντιθεση με μενα εσυ εισαι ευκοιλια(να σου θυμισω οτι και και η ευκοιλιοτητα αποτελει "εντερικη παθηση")σε ορισμενα θεματα,το παρακατω κειμενο ειναι για σενα.Ετσι για να σου φτιαξω τη διαθεση.Σατηρα ειναι,οχι δικη μου.Αλλωστε το ξερεις ηδη οτι δεν εχω την αισθηση του χιουμορ.
    It has recently been discovered that Tito, the Yugoslav leader of a bygone era, had invented a time machine and had gone back in time and used it to change the future. Of course being in Tito’s future, given the mechanics of future shaping, we can’t be sure of what exactly Tito did but, according to residual traces in some people’s memories, scientists are pretty certain it had to do something with the creation of the Macedonian Nation. We know Tito was born in 1892 but the effects of his interference go back beyond his birth.

    Before the discovery of Tito’s time machine, scientists believed Tito created the Macedonian Nation around 1945. Now they admit they were mistaken. 1945 was the actual date of the conclusion of his grand project. Some say it was a “great effort” because he had to create each Macedonian individually one at a time by using hypnosis. That explains why no Macedonian can remember his or her past or his or her encounter with Tito. They were simply drugged, hypnotized and brainwashed into believing they were Macedonians.

    No matter how sinister Tito’s plans, the Macedonian nation owes Tito its gratitude. Without Tito there would be no Macedonians only Greeks, Serbians, Bulgarians and Albanians.

    Αυτο που δεν καταλαβαινω ωστοσο ειναι πως εσυ με ΤΟΣΟΥΣ φιλους απο τη λεγκα του βορρα δεν εισαι σε θεση να αντιληφθεις(οντας ον ευκοιλιο)την ευαισθησια που μπορει καποιος λεγκιστας να εχει πανω στο συγκεκριμενο θεμα?

    Υ.Γ.1 Α, ναι τα μαθατε? Ο Σακης θα φοραει αρμανι στη γιουροβιζιον.Κατευθειαν απο το Μιλανο.Την πρωτευουσα της λεγκας του βορρα.Και εδω αστοχος ο παραλληλισμος σου Composition Doll.Αλλα τωρα θα μου πεις οτι δεν πιανω το χιουμορ σου.Προβλεψιμο.
    Απορω γιατι τοσο κλαψουρισμα και τοση μεμψιμοιρια απο πολυ κοσμο στα μπλογκ,για το πως εχουν καποια πραγματα στην Ελλαδα.Μηπως τελικα αυτο ειναι το μονο που θελουν και ξερουν να κανουν?Ενα σχολιο εστειλα,ισως και να ταρακουνησε κατι και λυσαξαν ορισμενοι.Παρεπιπτωντως πριν αρχισω να γραφω ειδα την εκπομπη του Λαζοπουλου,ο οποιος αν δεν κανω λαθος κανει επισης σατηρα.Κατι ταρακουνησε και αυτος σε μενα(και)στα τελευταια δευτερολεπτα της εκπομπης του.
    Υ.Γ.2 Ποτε δεν μου αρεσαν οι καλλιτεχνες με το υφος και την νοοτροπια του κλαν που ζουν στον κοσμο τους.Αυτο το βλεπω στον δικο μου κυκλο(για αυτο και οι 2 ή 3 αναφορες παραπανω) και με αφηνει παγερα αδιαφορο.Εχεις δικιο Λαμπρουκο για τα ρεμπετικα,που εκτιμω αφανταστα.Αναγνωριζοντας και θαυμαζοντας την προσπαθεια που κανουν καποιοι ανθρωποι στα μπλογκ τους,και απο τη στιγμη που οι ιδιοι δεν βαζουν τον εαυτο τους στο απυροβλητο εστειλα αυτα που ειχα κατα νου,οντας ασχετος με το γενικοτερο θεμα των μπλογκ.Ευχαριστω την Composition Doll,που μου εδωσε να καταλαβω οτι προκειται(το γενικοτερο μπλογκ/θεμα)για καποιου ειδους masterplan.  
  • At 7:40 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Imperatore:
    Αγαπητέ μου φίλε,

    Θα κάνουμε μια συμφωνία. Θα ανοίξεις ένα μπλογκ και θα αρχίσεις να γράφεις ότι σε εκφράζει καλύτερα (τις σκέψεις σου, τα προσωπικά σου, θα κάνεις πλάκα, ότι νομίζεις τέλος πάντων).

    Μετα από ένα μήνα (ή δύο) θα συζητήσουμε για το πόσοι άνθρωποι τα βρήκαν εδνιαφέροντα, πόσοι σου απευθύνθηκαν απαξιωτικά, πόσοι τα χλεύασαν και πόσοι σε έβρισαν ή σε απείλησαν (γιατί ναι! συμβάινει κι αυτό).

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι δυνατό να θέτεις κάτι (ή να τίθεις όπως λέει και η σπουδαία Άντζελα) σε κοινή θέα, και να μην υποστείς την κριτική που ο άλλος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει.

    Εδώ μέσα νομίζω ότι υπάρχει μια μυστική συμφωνία. "ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΜΑΙ". Χαίρομαι που υπήρξε απάντηση σου γιατί αυτό δηλώνει ότι ακόμα και μέσα από την αμφισβήτηση (και τη δική σου και τη δική μου) μπορούμε να το κουβεντιάσουμε, και ίσως τότε βρούμε περισσότερα κοινά απο αυτά που φάνηκε ότι έχουμε στην αρχή.

    Δε φαντάζεσαι βεβαίως ότι θα αλλάξω το ύφος μου... Όπως είμαι σίγουρος ότι δε θα αλλάξεις και συ το δικό σου. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα συνεχίσεις που και που να με επισκέπτεσαι, να μου τα χώνεις, να σε κράζω, και στο τέλος θα δεις, θα γίνουμε ωραία παρέα :-)

    Υ.Γ. Την CD μη την παρεξηγείς. Σου το είπα προηγουμένως όταν θέτεις τα κείμενα σου σε κοινή θέα υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ λιγότερο κόσμιοι (για να το πω comme il faut) στην κριτική σου από εσένα. Κάτσε και θα δεις...

    Y.Γ.2 Το Imperatore δεν ειν' κακό. Έχει μια αρχοντιά όσο και να το πεις...  
  • At 12:55 μ.μ., Blogger ellinida

    Αγαπητέ imperatore
    παρακαλώ πολύ μην γράφετε σεντονάκια στα σχόλια γιατί κάνουν δέκα λεπτά να ανοίξουν .
    Συμφωνώ με τον Λαμπρούκο , αν έχετε τόσα να πείτε , ανοίχτε ένα δικό σας μπλογκ .
    Σε όλα συμφωνώ με τον Λαμπρούκο διότι είναι ο ΗΓΕΤΗΣ ! Εκείνος είναι το δάχτυλο κι'εμείς οι αμνοί ακολουθούμε ...  
Number of online users in last 3 minutes