Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
"MAKEΔΟΝΙΑ της Κυριακής" εσύ; "ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής" εγώ.
Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2006

Συνέντευξη ποταμό παραχώρησε ο Λαμπρούκος στην εφημερίδα ΜΕΓΑΛΗΣ κυκλοφορίας "ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής" (και όχι σε κάτι άλλα έντυπα που πουλάνε 5 φύλλα όλα κι όλα όπως μερικοί, μερικοί). Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο γνωστό δημοσιογράφο - κατάσκοπο Στηβ Λάλα, ο οποίος έλαβε ειδικά για αυτό το σκοπό άδεια εξόδου από της ΗΠΑ οπου κρατείται σε κατ' οίκον περιορισμό για τη γνωστή υπόθεση της κατασκοπίας. Η συνέντευξη δώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας παρουσία πρακτόρων της CIA, και ενώ σε διπλανή αίθουσα μαίνονταν οι εργασίες του πρώτου συνεδρίου του ΛΑΟΣ. Ο Λαμπρούκος φωτογραφήθηκε όπως τον γέννησε η μάνα του, από το γνωστό φωτογράφο των celebrities Μίμη Φωτόπουλο.
Στη συνέντευξη που διήρκησε 4 ημέρες ο Λαμπρούκος μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε πως ο Πάνος και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο πρώτος να κάνει μέσα από το blog αντιπολίτευση στον εαυτό του, δήλωσε πως ο Alombar42 δεν είναι άνθρωπος αλλά πρόγραμμα, ενώ καθήλωσε τους πάντες με τη δήλωση βόμβα πως η αγάπη της Λεμονιάς για την Άπω Ανατολή οφείλεται στο ότι ήταν επί 40 χρόνια μυστική ερωμένη του Μάο Τσε Τουγκ. Μίλησε ακόμα για την περίεργη σχέση της Μιραντολίνας με τα ψαροκέφαλα, αποκάλυψε ότι ο Ημίαιμος είναι στην πραγματικότητα ο σκύλος του Φούφουτου και η Μαριλίνα το εξώγαμο τους, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως κάνει πολιτικές διώξεις στέλνοντας τους Lifepath και Kevlarsoul με δυσμενή μετάθεση, από την Αγροτική Τράπεζα Κουκακίου-Αθηνών στο υποκατάστημα της Κοπεγχάγης λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων και των γνωστών σχέσεων τους με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Καταπέλτης ήταν οι απαντήσεις του όταν ο γνωστός δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η μεταμόρφωση της Μελ(ωδίας) σε Χνούδι είναι αποτέλεσμα εγχείρησης αλλαγής φύλλου, καθώς και για το ποιός είναι ο πλαστικός χειρούργος του Old-boy και δείχνει τόσο νέος. Τέλος δήλωσε πως ο Κοκοβιός τα έχει με την Κατερίνα Άϊντε Πόρτα, Ο Νανάκος με τη Λουκρητία αλλά βγαίνει κρυφά και με τη Μένω Εκτός, Ο Μαύρος γάτος είναι στην πραγματικότητα άσπρος και είναι ο γάτος της Μ13 που μόλις χώρισε με το Bloggsman και που ίσως να τον πήδηξα και γω. Κατονόμασε επίσης τα κυκλώμματα του ΥΠΠΟ που κόβουν συνεχώς και υπόπτως τα σενάρια και τα θεατρικά της Ροδιάς, ενώ αποκάλυψε πως το μικρούλι είναι ετεροθαλής αδελφός του πιτσιρίκου. Τέλος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αναφερόμενος στο άσβεστο μίσος που έχει ο κ. Νίκος Δήμου για τον ίδιο, και το απέδωσε στο ότι κάποτε είχε στείλει στο RAM μια επιστολή κόλαφο που έχεζε πατόκορφα το γνωστό δημοσιογράφο για την ανάλυση του περί μνήμης DDR και της δυσλειτουργίας του σύγχρονου ανθρώπου στην αναπαραγωγική διαδικασία.
Η συζήτηση πήρε πραγματικά φωτιά την τρίτη ημέρα όταν ο Λαμπρούκος αποφάσισε ακροθιγώς να αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση της πατρότητας της κόρης του Τόλη Βοσκο-πούλου. Χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέριες που μπορεί να τραυματίσουν την ευαίσθητη ψυχή της μικρής Χαράς, ο Λαμπρούκος δήλωσε πως εκείνο το χρονικό διάστημα, αυτός και η Τζούλια ήταν εραστές. Όταν η τελευταία έμεινε έγκυος αποφάσισαν να φορτώσουν το παιδί στον Τόλη, ενώ αμέσως μετά αυτός έφυγε να δουλέψει στα ορυχεία της Πολωνίας προκειμένου μια μέρα να επιστρέψει και να διεκδικήσει την πατρότητα της κόρης του. Στη μακρυνή Πολωνία όμως, και μέσα στις σκοτεινές στοές των ορυχείων, γνώρισε το Λεχ Βαλέσα και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως μυστικοσύμβουλος του όταν ο Λεχ αναρριχήθηκε στη Προεδρία της Χώρας του.
Στη συνέντευξη ο Λαμπρούκος έθεσε και επίσημα υποψηφιότητα για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ενώ έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες λέγοντας πως αν το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Γιώργος Παπανδρέου, δεν τον επιλέξουν ως επίσημη υποψηφιότητα τότε αυτός θα στήσει αντάρτικο ψηφοδέλτιο επιλέγοντας ως Νομαρχιακούς Συμβούλους τον Άρη Βελουχιώτη και το Νίκο Ζαχαριάδη. Υποστήριξε την υποψηφιότητα του λέγοντας πως ο Παναγιώτης (μη χέσω) Ψωμιάδης θα φάει τη σκόνη του, ενώ από το ΒΗΜΑ τον κατηγόρησε ευθέως ότι μοιράζει αφειδώς Ελληνικές Σημαίες με έξοδα της Νομαρχίας αγοράζοντας τες από τη βιοτεχνία του αδελφού του.
Τέλος έστειλε μήνυμα νίκης και ελπίδας στο σύλλογο απελπισμένων πτηνοτρόφων Κορνοφωλιάς, καθώς και στο σύνδεσμο κατεστραμμένων οικονομικά καζίνο Hayatt "Ο Κουλός Χέρις". Δήλωσε αμετανόητα εργένης και πως ετοιμάζεται σύντομα να ανεβεί για έβδομη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Χάιντι Κλούμ, που εξαιτίας του έρωτα τους θα παρατήσει το μοντελιγκ, θα ζητήσει την Ελληνική υπηκοότητα, για να γίνει δούλα και ΠΟΤΕ κυρά στη φωλίτσα τους.
Λαμπρούκος @ 7:52 π.μ. |


25 Comments:


 • At 11:03 π.μ., Blogger northaura

  αααα.έτσι εξηγούνται όλα. με ξυπνάει στις 08.08 ο Στηβ φωνάζοντας:δεν πιστεύω να έχεις βάλει εσύ το χεράκι σου και σ' αυτή την υπόθεση.
  Κάτσε ρε Στηβ, λέω, εγώ τις τελευταίες 1227 ώρες είχα πάρει ένα υπνάκο, είπα ελαφρώς νυσταγμένος.Δεν ξέρω τι θα κάνεις, απάντησε, με το βάρος της εγκυρότητάς του, αλλά εσύ θα βρεις λύση είπε κλείνοντας βίαια το τηλέφωνο.
  Μετά από ολά αυτά λαμπρούκο γονυκλινής σε παρακαλώ:
  Έλα, και πάρε τη νομαρχία  
 • At 12:54 μ.μ., Blogger Kevlarsoul

  Επιτέλους κάποιος μίλησε για τις απαράδεκτες διώξεις και αδικίες εναντίον μου. Κάθομαι και παγώνω στην Κοπεγχάγη λόγω ξένων πιέσεων και τρομερού πολέμου τον οποίο δέχομαι απο ύποπτες υπηρεσίες.
  Λαμπρούκος με χιονοστοβάδα αποκαλύψεων, αλλάζει για πάντα το τοπίο της κυριακής, εκτοξέυοντας την κυκλοφορία του ΒΗΜΑτος στο 1.000.000 μπλογκόφυλλα.  
 • At 1:07 μ.μ., Blogger .

  είμαι ένα μπασταρδάκι..... θέλω επίδομα.

  κυριε δήμαρχε, φροντισε παρακαλώ..  
 • At 1:14 μ.μ., Blogger Κοκοβιός

  Είσαι Θεός, λέμε! Σπεύδω να φέρω τα δικαιώματά μου στη Θεσσαλονίκη γα να σε ψηφίσω κι εγώ, εκτός αν μπορείς να κάνεις καμμιά μανούρα και να γίνει από δω η απάτ... εεεε, η δουλειά εννοούσα!
  Ευχαριστώ που αποκάλυψες το δεσμό μου με την Κατερίνα Άϊντε Πόρτας διότι η ίδια αρνούνταν να το φανερώσει ως τώρα και μου' χε δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα. Το Άϊντε Πόρτας δεν είναι τυχαίο. Πιο πολύ βλέπω τας πόρτας, παρά εκείνη! :Ρ  
 • At 3:17 μ.μ., Blogger Rodia

  Ααααχ! Ανάσανα! Πόσο φοβήθηκα μην αποκαλύψεις ότι είμαι ο Μελισσανίδης.. σσσσσττττττ.. αυτό ας μείνει μεταξύ μας, ε

  :-)  
 • At 5:18 μ.μ., Blogger Unknown

  αχ βρε πιθηκι, σε ευχαριστώ για το γέλιο (ξέρω ξέρω έχεις βαρεθεί να το ακούς).
  Δεν βρίσκω να σου πω κάτι πνευματώδες και χιουμοριστικό για να με καταλάβεις.

  Να'σαι πάντα καλά και με έμπνευση.

  :-)))  
 • At 8:41 μ.μ., Blogger Πάνος

  Λαμπρούκο, διαμαρτύρομαι! Σου έδωσα μια αποκλειστική πληροφορία λόγω υψηλής πολιτικής εκτιμήσεως και μελλοντικής συνεργασίας δήμου - νομαρχίας - και συ τη μπουμπούνισες στα μπλόγκια! Πως θα κάνω τώρα πειστική αντιπολίτευση στον εαυτό μου; Ε; και το χειρότερο: πως θα πω καμιά καλή κουβέντα για δαύτον (=ψηφίστε με, οι άλλοι είναι χειρότεροι από μένα!) - που είναι και το σημαντικότερο;

  *

  Κατά τα άλλα, το ποστ βρίθει ...γέλιο και χαρά. Πάντα τέτοια!  
 • At 8:45 μ.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

  πως καταφερες και τα "μαγειρεψες" οοοοοολα αυτα μαζι....
  εεενας θεος το ξερει!!!
  σε κοβω λιγο πανουργακο....
  ή με φαινεται????
  ;-))  
 • At 8:48 μ.μ., Blogger raffinata

  γι αυτό δεν έβρισκα το ΒΗΜΑ στον Πειραιά; ξέχασες να γράψεις ότι σου είχα κάνει πρόταση για να γίνω η νομαρχίδα σου:(((
  (θα σου στείλω φωτογραφία μου με μαγιώ για την προεκλογική σου εκστρατεία)  
 • At 12:09 π.μ., Blogger alombar42

  Μικρέ Νομάρχη, για ρίξε μια ματιά εδώ να δεις πώς το τραγουδάνε :)  
 • At 3:06 π.μ., Blogger Mikrouli

  Αγαπητέ κ. Νομάρχα,

  Τώρα που ο μυστικός σύνδεσμος μου με τον Πιτσιρίκο αποκαλύφθηκε (λαϊκά: βγήκε στη φόρα) ως αποτέλεσμα των απίστευτων πιέσεων που δεχθήκατε από εντόπιους και εξωγενείς παράγοντες, θα επιθυμούσα να σας υπενθυμίσω τη γνωστή λαϊκή φράση:
  ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!

  Καλή άνοδο στα σκαλιά της εξουσίας (εύχομαι στην κ. Κλούμ)
  ;-Ρ  
 • At 8:16 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

  @ Northaura
  -------------------
  Αγώ αγαπημένε μου φίλε να κατέβω για τη Νομαρχία. Το ερώτημα είναι εσύ θα ξυπνήσεις για να με ψηφήσεις?

  @ Κevlarsoul
  --------------------
  Μην ανησυχείς. Ακολουθούν 24ωρες προεδοποιητικές απεργίες μέχρι την τελική δικαίωση!!!

  @ Μαριλίνα
  ---------------------
  Ε όχι και μπασταρδάκι. Παιδί εκτός γάμου συνευρεσεως...

  @ Κοκοβιός
  ---------------------
  Σε μενα τα λές φίλε μου. Και εγώ έβγαινα μαζί της και σε μένα τα ίδια έκανε. Τέτοια πόρτα ούτε στο Mercedes.

  @ Ροδιά
  ---------------------
  Ιωάννη μου δε πρόκειται να το πω πουθενά. Αλήθεαι πως πάει το Μπροντγουαίη?

  @ Χνούδι
  ---------------------
  Αχ βρε χνούδι δε πειράζει. Μη μου λες πνευματώδη πράγματα. Τώρα για έμπνευση δε με βλέπω (γιατί δε νομίζω να χρειάζεται έμπνευση για να γράφει κανείς αυτά που γράφω εγώ).

  @ Πάνο
  ---------------------
  Αγαπητέ Δήμαρχε. Θέλω να καταγγείλω την πολιτική σου στο θέμα των Τσαιρίων (έτσι δεν είναι η γενική?). Για το γνωστό θέμα 10-28 θα ακολουθήσει ποστ που θα σε κατακεραυνώνων στο εγγύς μέλλον.

  @ Βασιλική
  ----------------------
  Βασιλική μου εγώ ένας απλός πίθηκος είμαι. Πανούργος είναι ο γύφτος που με έχει στην ιδιοκτησία του.

  @ Αλομβαρ42
  -----------------------
  Σε βλέπω να διεκδικείς καμιά εκπομπούλα τύπου "στην υγειά μας..." με τέτοια έφεση στο καλό ελληνικό τραγούδι.

  @ μικρούλι
  -----------------------
  Δεν είναι και πολύ καλό αυτο΄..
  Δε ξέρω αν θα τα βρείτε στα κληρονομικά.  
 • At 8:48 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  καλα ολα τ αλλα.....τη Χαιντι ωρε διαλεξες για γυναικα σου?

  χαθηκε το ντοπιο κρεας?

  ανοιξε πουλακι μου κανενα περιοδικο να δεις κρεατακι ΑΑΑ..

  ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  
 • At 10:32 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

  @ Ραφινάτα
  -------------------
  Στείλε εσύ τη φωτό με μαγιό και εγώ σε κάνω και ναυαρχίδα...

  @ Μοργκάνα
  -------------------
  Διάλεξα πουλερικο εξωτερικού διατί τα δικά αμς πασχουν από Η5Ν1  
 • At 11:37 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  ....σωθηκες!  
 • At 12:04 μ.μ., Blogger Menw ektos

  Bρε δεν τον γνωρίζω τον nanako λέμεεεεεεε!!!!!!!

  Τελικά είσαι ένα άτιμο πιθήκι :)))

  A, και πληροφοριακά χαμός στην Γερμανία με την νόσο των πτηνών. Άσε την Χάιντι Κλούμ και πάρε καμιά Χαιδούλα ;) Mε μεγάλο σόι, μην ξεχνιέσαι, χρειάζεσαι φήφους.  
 • At 2:29 μ.μ., Blogger hopkins

  Τελικά η διαπλοκή είναι παντού! :)  
 • At 9:10 μ.μ., Blogger pleoumeno koutsouro

  Από Κορνοφωλιά είσαι ; Έχεις πάρει την φώτιση σου από το μοναστήρι της Κορνοφωλίας για να σαρώσεις στις εκλογές .

  Αν την πήρες την φώτηση σε στηρίζουμε


  Από Επιτροπή αγώνα για την αυτονομία του Βόρειου Έβρου

  Νέοι Καστανέων ‘ τα Γκατζολοπτερα '  
 • At 9:36 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

  Το δικο μου μπασταρδο ειναι προεδρος της αντιπολιτευσης.Καλυτερα να το επνιγα στη γεννα!!!  
 • At 1:39 π.μ., Blogger Bloggsman

  Δεν ξαναγράφω ερωτική ιστορία.
  Γιατί σας επιρεάζω κι αρχίζετε τις παρτούζες με αρχηγώ τον κύριο Λαμπρούκο!!!!!!!!!!!  
 • At 4:14 μ.μ., Blogger ellinida

  Το δικό μας το παιδί πότε θα το αναγνωρίσεις ???
  Δεν λυπάσαι το σπλάχνο σου , να πλένει παρμπρίζ στα φανάρια ? Εμένα που σφουγγαρίζω σκάλες να το μεγαλώσω ?
  Θα σε βγάλω στα κανάλια , στην Λαμπίρη , θα πω πως με παράτησες για την Νινί σέρνει καράβι Βέρα Λάμπρου . Ολα θα τα πω !  
 • At 9:01 μ.μ., Blogger Katerina ante portas

  Ως anteportas είπα με τη σιωπή μου να γλυτώσω τον κοκοβιό από το..διασυρμό, αλλά τα θέλει και.. αυτός φαίνεται!
  Ερωτεύτηκα Λαμπρούκο μου το site του (το site του είπα, όχι το.. size του), με αποπλάνησε η γραφή του.
  Αυτός, ε αυτός, μάλλον έχει αδυναμία στις Κατερίνες φαίνεται!  
 • At 6:43 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
  » » »  
 • At 10:46 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

 • At 2:42 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Looking for information and found it at this great site... film editing schools  
Number of online users in last 3 minutes