Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο
Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2006

Σε καταρχήν συμφωνία φαίνεται να καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του 51% της Ελληνικής εταιρείας Intracom Holdings Terlecommunications του Σωκράτη (εσύ Super Star) Κόκκαλη στην Sistema του Ρώσσου Μεγιστάνα Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Στάλιν.
Οι δύο άντρες, που γνωρίζονται από τα χρόνια που ο κ. Κόκκαλης ζούσε στην πρώην Αν. Γερμανία και ήταν πράκτορας της Στάζι, τα είπαν σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ενώ μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων ήπιαν βότκα φωνάζοντας "Ναστράβια", φάγαν ρωσσικό χαβιάρι, ενώ τραγούδησαν αγκαλιά με τη κόκκινη αρκούδα το τραγούδι ύμνο της Οκτωβριανής επανάστασης με τίτλο "Ο καιρός γαρ εγγύς". Στο πιάνο τους συνόδευσε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και η χορωδία φαρυγγικών του ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
Αν και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί πληροφορίες αναφορικά με το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι ο κ. Ι.Β. Στάλιν προσέφερε στον κ. Σωκράτη (εσύ Super Star) Κόκκαλη, 350 εκατομμύρια €, 45 κιλά χαβιάρι όξύρυγχου βαλτικής, 37 φιάλες βότκα Stolichnaya και 5 καράβια Ρωσσίδες κατάλληλες τόσο για οικιακές βοηθοί όσο και για κωλάδικα της Εθνικής οδού, δηλαδή Ρωσσίδες ντούμπλε φας που είναι εξαιρετικά σπάνιες.
Η Sistema σκοπεύει να καταστήσει την Intracom Holdings Terlecommunications κεντρο της ΝοτιοΑνατολικής Μεσογείου στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στο ξεγάριασμα των ευαίσθητων μάλλινων, ενώ θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη 9000 κουμποτρυπούδων, 5400 πλακοραφούδων, και 3200 κορδελιάστρων από τις πρώην Δημοκρατίες της ΕΣΣΔ αποσκοπώντας να εισχωρήσει δυναμικά και στις αγορές του φασόν.
Λαμπρούκος @ 6:56 μ.μ. |


2 Comments:


  • At 9:05 μ.μ., Blogger Rodia

    Οι μετοχές της πού βρίσκονται;
    Μισές πληροφορίες κ. Νομάρχα..

    :-)  
  • At 2:48 π.μ., Blogger alombar42

    Σύντροφε Νομάρχα,
    προτείνω μια ομαδική παρτούζα, για σύσφιξη σχέσεων και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

    Να οργανωθούμε μόνο!  
Number of online users in last 3 minutes