Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Ναι, Ναι ακούγομαι;
Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2006


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της εφημερίδας τα ΝΕΑ για την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων του Πρωθυπουργού των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης, των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού, της Νατάσσας, του Μπαιρακτάρη, της Βίκυς Λέανδρος, της Σμαράγδας Καρύδη και του Πολύβιου του Παραμυθά.
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν χθές το μεσημέρι οι τρεις συναρμόδιοι υπουργοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους και κατα συνέπεια σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, τη μεθοδολογία που ακολούθησαν οι υποκλοπείς για την παγίδευση των κινητών τηλεφώνων τους. Καθησύχασαν όμως το πανελλήνιο όταν μας διαβεβαίωσαν ότι τίποτα σοβαρό που να διακυβεύει την ασφάλεια της χώρας δεν έχει ειπωθεί.
Κοιτάζοντας τους στα μούτρα πειστήκαμε.
Συγκεκριμένα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Ρουσόπουλος αποκάλυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα 3/2004 - 10/2005 στο κινητό τηλέφωνο του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή με αριθμό 6944 6ΧΧΧΧΧ πραγματοποιήθηκαν 783 κλήσεις. Οι 436 συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν με τη σύζυγο του κα. Νατάσσα. Σ' αυτές ο πρωθυπουργός παρήγγειλε κατά το σύνολο 8.334 σουτζουκάκια, 75 κιλά γαρδούμπα, 34 στρέματα πατάτες τηγανητές, 6 μεγάλα βόδια, 90 χύτρες φασόλια και 22 βυτία σόδα για το βραδυνό του φαγητό, οι 237 κλήσεις έγιναν με αποδέκτη το Μπαϊρακτάρη όπου ο Πρωθυπουργός παρήγγειλε από το Μέγαρο Μαξίμου για μεσημεριανό κολατσιό στο σύνολο 12.435 πιττόγυρα με απόλα, 27.654 σουβλάκια-καλαμάκια μόνο με λεμονάκι για τη δίαιτα, 256 κεσέδες τζατζίκι 38 χωριάτικες σαλάτες και 6.445 κουτάκια Coca-Cola light. Τέλος οι υπόλοιπες 100 κλήσεις έγιναν προς το σπίτι του στη Ραφήνα όπου συνομιλούσε με τα δίδυμα προκειμένου να τα ρωτήσει αν έσπασαν το ρεκορ του στο Fifa2005 στο Play Station 2, και αν έβγαλαν την πίστα στο Collin McRae 2005.
O Υπουργός Εθνικής Άμυνας σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Ρουσόπουλου πραγματοποίησε και δέχτηκε στο σύνολο 1290 κλήσεις από σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Οι 420 από αυτές ήταν εξερχόμενες προς το σταθερό τηλέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα προς τον κ. Αγγέλου - το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού - όπου τον ενημέρωνε για τα νέα σκορ που έχει πετύχει στο flight simulator 2004 (αεροπόρος γαρ), ενώ πολύ συχνά συνόδευε τα τηλεφωνήματα του από επιφωνήματα αυτοθαυμασμού του τύπου "φτάσε με τώρα μαλάκα", "έτσι γαμάνε οι πιλότοι" και άλλα. 530 κλήσεις έγιναν προς ανώτερα και ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Οι στρατηγοί ενημέρωναν τον Υπουργό για τις λεπτομέριες της επόμενης δεξίωσης του Υουργείου, ζητούσαν και δικπεραίωναν ρουσφετάκια στρατευσίμων, λέγαν καμιά μαλακία κ.ο.κ. Τέλος αντικείμενο ενδελεχούς έρευνα έχουν γίνει οι υπόλοιπες κλήσεις στις οποίες ο υπουργός φέρεται να μιλάει με νεαρές γυναίκες αγνώστου ταυτότητας που ακούγαν στα συνομοτικά ονόματα Τζέλλα η καυλιάρα, Νίτσα η καυλίτσα, Είμαι η Μάρω και θα ρθω να στον πάρω, Κλαίρη η τσιμπούκο. Ο υπουργός απευθυνόμενος προς αυτές συχνά τους ρωτούσε τι τους κάνει, τι φοράνε, ποσο υγρό είναι το γατάκι τους και άλλα τέτοια που εκλαμβάνονται από την ΕΥΠ ως κωδικοποιημένες απόρρητες πληροφορίες των θέσεων των Ελληνικών στρατευμάτων στη Λήμνο, και στο δέλτα του Έβρου.
H Δήμαρχος Αθηναίων κα Μπακογιάννη δέχθηκε και έκανε 260 κλήσεις. Οι 258 έγιναν και ελήφθησαν από και προς το κινητό τηλέφωνο της κας. Γιάννας Αγγελοπούλου και ακούγονται μόνο μπινελίκια για το ποια από τις δύο κυρίες θα έχει την πρωτοκαθεδρία στους Ολυμπαικούς αγώνες του 2004, μία κλήση έγινε προς τη μαμά Μαρίκα για να τη ρωτήσει πως θα φτιάξει ντολμαδάκια γιαλαντσί για τον Ισίδωρο, ενώ τέλος στη κλήση που έγινε προς τον πατέρα της κ. Κων/νο Μητσοτάκη ακούγεται μόνο θόρυβος. Οι υπηρεσίες εικάζουν πως εκείνη τη δεδομένη στιγμή μάλλον καταστράφηκε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Τα τηλέφωνα των γενικών επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας δέχτηκαν στο επίμαχο διάστημα περισσότερες από 2500 κλήσεις, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί για να απαντήσει, συνεπώς δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος διέρευσης κρατικών απορρήτων.
Τέλος ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου δέχτηκε περισότερες από 300 κλήσεις από Γενικούς Διευθυντές και Διευθύνοντες Συμβούλους εταιρειών κατασκευής συστημάτων εξοπλισμού που τον ρωτούσαν πόσο θέλει για να κλείσουν διάφορες δουλειές και άλλα τέτοια. Ο κ. Παπαντωνίου ως γνήσιος Gentleman ενημέρωνε τους εν λόγω κυρίους πως ο ίδιος έχει πια αποτραβηχτεί από τις business και ευγενικά έδιδε το τηλέφωνο του κ. Σπηλιωτόπουλου.
Τέλος ο κ. Βουλγαράκης ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης δέχτηκε περισσότερες από 830 κλήσεις τό σύνολο των οποίων προερχότανε από κινητά και σταθερά τηλέφωνα και αφορούσαν σε υποθέσεις του Υπουργείου του. Στις 620 απο αυτές τον ενημέρωναν για αποδράσεις κρατουμένων, 58 αφορούσαν σε περιπτώσεις ανικανότητας των σωμάτων ασφαλείας να συλλάβουν μικροκλέφτες, 111 ήταν περιπτώσεις όπου απλοί πολίτες τον παίρνανε τηλέφωνο για να πάει να τους βάλει τις αλυσίδες κατά την πρόσφατη χιονόπτωση, 40 για απολύσεις λιμενικών, αστυνομικών, πυροσβεστών κλπ και μία για να τον ενημερώσουν για την επιτυχή κατάληξη της σύλληψης του επικίνδυνου κακοποιού που έκλεβε τσιγάρα και τσίχλες από την ψιλικατζού. Για την ιστορία ο αστυνομικός παρασημοφορήθηκε. Η ψιλικατζού ακόμα βρίζει...
Λαμπρούκος @ 8:12 π.μ. |


5 Comments:


  • At 10:31 π.μ., Blogger alombar42

    Να γιατί είσαι άξιος για νομάρχης! Βγάζεις όλα τα άπλυτα (και τα πλυμένα άμα λάχει) στη φόρα!

    Εχω πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα λέμε!  
  • At 5:00 μ.μ., Blogger lemon

    Λαμπρούκο, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς να ανεβάσω το κείμενά μου να αρχίζουν από πάνω (δίπλα στα recent posts) , κι όχι κάτω από τo power blogger???

    Αν δεν γράφεις κάπου επαγγελματικά, κρίμα…Και χαρά σε μας εδώ που σε απολαμβάνουμε!!  
  • At 12:18 π.μ., Blogger Katerina ante portas

    Aκούγεστε, ακούγεστε ΚΑΙ καταγράφεστε, καταγράφεστε, καταγράφεστε..  
  • At 9:58 μ.μ., Blogger lemon

    (ξέχασα να σου πω οτι σ ευχαριστώ πολύ για τα λεμονο-sites, ειδικά το http://www.istockphoto.com !).  
  • At 12:03 π.μ., Blogger Kevlarsoul

    Χαχαχαχα τα σουτζουκάκια που παρήγγειλε ο Καραμανλής ήταν ενα πολύ αληθοφανές στοιχείο!!  
Number of online users in last 3 minutes