Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Πούστηδες και παληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια
Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2006




Λαμπρούκος @ 6:04 π.μ. |


10 Comments:


  • At 1:15 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το ''βασανιστήρια κι εξουσία'' του Κυριάκου Σιμόπουλου (καλύπτει χρονικά από την αρχαια ελλάδα και ρώμη μέχρι τη δύση του προηγουμενου αιώνα σχεδον).
    Αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα τίποτα,μπροστά στη μανία και την αποκτήνωση του ανθρώπου εν καιρω πολέμου.Πάρε το διάβασε το αν δεν το έχεις διαβάσει.Είναι απίστευτο το τι μπορει ο ''ανθρωπος'' να κάνει σε αλλον άνθρωπο.  
  • At 2:07 μ.μ., Blogger Katerina ante portas

    ;Eχασα το λογαριασμό, ποιός είναι ο big ass afterall?  
  • At 3:27 μ.μ., Blogger nanakos

    Διόρθωση: "ΑΔΕΡΦΕΣ και παλληκάρια"!!  
  • At 8:00 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Μπραβο στους φιλους μας τους Αμερικανους!Αυτος ειναι ο πολιτισμος του Δυτικου κοσμου που εκπροσωπουμε.Ευγε.Παντα τετοια.Ελπιζω να δω παρομοιες φωτο.και με Ελληνες φανταρους.  
  • At 6:31 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    @ Κωνσταντίνο
    -------------------------
    Αγαπημένε μου φίλε γιατί σοκάρεσε? Αυτές δεν ε΄΄ιναι οι εικόνες που αντικρύζουμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων.
    Δηλαδή αν τις εικόνες ακολουθούσε ένα μακροσκελές ρεπορτάζ για τη χυδαιότητα και τη βιαιότητα των Αμερικανών, τις συνθλήκες κράτησης και τα δικαιώματα τω κρατουμένων θα είχαν όλα εξαγνυστεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ?

    Ποτέ στο παρελθόν δεν έδινα τόση αξία στη σάτυρα όση τώρα.
    Η σάτυρα μπορεί με λίγες λέξεις να πει όσα όλα τα ρεπορταζ του κόσμου αδυνατούν. Και βέβαια είμαι μαζί σου, και βέβαια αγανακτώ, απλά η αντίσταση του τηλεκοντρόλ μου προκάλεσε κόπωση στον αντίχειρα και είπα να κάνω ένα μικρό διάλλειμα.

    Σε προσκαλώ να δεις ξανά τις φωτογραφίες, να διαβάσεις ξανά τον τίτλο, και θα δεις ότι ο κ. Χατζηνικολάου δεν είναι ούτε πιο σοβαρός, ούτε πιο ουσιαστικός από εμάς.

    Γεια σου φιλαράκι.  
  • At 3:19 μ.μ., Blogger Rodia

    Κάτι τέτοια βλέπω και ανατριχιάζω.. όταν σκέφτομαι πόσο η γυναικεια βία ανταγωνίζεται την αντρική.. Πολύ σκύλες οι γυναίκες όταν προσπαθούν να μιμηθούν (και να ξεπεράσουν) το αντρικό πρότυπο του "δυνατού" και "ψύχραιμου".. παπαπαπαπα.. όταν βάζουν στην άκρη ή θάβουν την ευαισθησία, τη μητρότητα, την αγάπη.. αυτά τα θεωρούμενα "γυναικεία" πλεονεκτήματα (και γνωρίσματα) που παραμερίζονται σε καιρό πολέμου.. (ποιος πολεμος παιδιά..???..)

    ..μαζί με την ταγματαρχίνα (αυτός ήταν ο βαθμός της εν λόγω;) θυμάμαι την Κοντολίζα, τη Μαντλίν, τη Θάτσερ.. όταν ο νους μου πάει και στη δικιά μας τη Ντόρα, καραφλιάζω για το τι να μας περιμένει άραγε..  
  • At 5:41 μ.μ., Blogger .

    δε με νοιαζει καθόλου αν είναι άντρας ή γυναίκα, δε με νοιάζει αν ζει αριστερά ή δεξιά στο χάρτη, στο κα΄τω κάτω αν το βλέπεις ανάποδα, το αριστερά γίνεται δεξιά.... αλλά είναι στιγμές που τρομάζω με το μίσος που νιώθω όταν βλεπω/ακούω κάποια πράγματα  
  • At 7:14 π.μ., Blogger thegypsy

    Aααα! Μα, πες το μου ,ετσι να το καταλάβω κι εγώ που είμαι λίγο αργό! Αυτό εννοούσαμε όταν λέγαμε αυτή την παροιμία???
    Πάντως, μια μικρή παρατήρηση... Θέλουν να μας πουν κάτι που αντι για κεφάλια έχουν κώλους???(με το συμπάθειο κιόλας!  
  • At 2:47 μ.μ., Blogger Chrisa

    Δεν μου λετε τώρα... άμα την γκόμενα που γελάει στην φωτό την πιάνανε αυτοί που είναι κάτω και την βιάζανε και γενικά της αλλάζανε τον αδόξαστο θα φταίγαν;;; Η βία... βία φέρνει αυτό εχω να πω!!!  
  • At 4:04 μ.μ., Blogger ellinida

    Ιδού ο πολιτισμός της Κόκα Κόλα και των Μακντόναλντς που απειλεί να κυριαρχήσει τον πλανήτη . Οποιος εκπολιτίζεται με το καλό , it's ok , αλλιώς υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι ... όπως φωτό .
    Και λίγο χιούμορ να μας φτιάξει την διάθεση .
    Ασχετο , αλλά πρόσεξε κανείς πόσο βρώμικα ήταν τα πόδια τους ?
    Αν υποψιαστώ ότι κάτω από αυτό το συνοθύλευμα βρίσκεται ο Λαμπρούκος και προσπαθεί να μαζέψει ψήφους ... θα σκίσω τις κοτσίδες μου !  
Number of online users in last 3 minutes