Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Εξαφάνιση μυστήριο...
Πέμπτη, Απριλίου 06, 2006
Μυστήριο καλύπτει την ξαφνική εξαφάνιση του γνωστού Ιστολόγου - συγγραφέα - τραγουδιστή - sex symbol, Λαμπρούκου. Ο Λαμπρούκος, του οποίου η τύχη αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4/2006, εθεάθη τελευταία φορά σε γνωστό μπαρ της παραλιακής οδού της συμπρωτεύουσας αγκαλιά με 3 ξανθά μοντέλα διαστάσεων 90-60-90, ενώ αυτίκοοι μάρτυρες τον άκουσαν λέει ότι θα πάει σε κάποια μονή να προσευχηθεί παρέα με κάποιο φίλο του, χωρίς όμως να είναι μέχρι στιγμής δυνατό να δώσουν περισσότερα στοιχεία. Τα ξανθά μοντέλα αναζητούνται, καθώς εικάζεται ότι θα βρίσκονται εξαντλημένα σε κάποια από τις γιάφκες του γνωστού ιστολόγου μετά την "τρελλη βραδυά καρναβαλιού" που πιθανά ακολούθησε.
Τις έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού ιστολόγου έχει αναλάβει η τουριστική αστυνομία Διδυμοτοίχου ενώ είναι σαφές πως όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο έντονοι γίνονται οι φόβοι μήπως έχει συμβεί το μοιραίο. Στην επιχείρηση, που έχει λάβει την κωδική ονομασία "Φαλλός", θα συμμετάσχουν με το πρώτο φως της ημέρας επίγειες και εναέριες δυνάμεις Call girls, και μοντέλλων με εμφυτεύματα σιλικόνης.
Στο μεταξύ, νωρίς τα ξημερώματα, έφτασε με email στην ιστοσελίδα μας, προκύρηξη βόμβα από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση 17Ψ. H οργάνωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους "απαλλοτροίωσε" του υποψήφιο Νομάρχη Λαμπρούκο και δίνει το ιδεολογικοπολιτικό της στίγμα. Απόσπασμα από το κείμενο της προκήρυξης παρατίθεται ακολούθως:
"Πριν 4 χρόνια, το λαϊκό κίνημα είχε δώσει μια άμεση μαζική απάντηση στην υπόθεση ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Σήμερα μετά από τόσες «λαϊκές καταχτήσεις», ένας διάτοντας αστέρας της πολιτικής (Λαμπρούκος) επιχειρεί να εισβάλει στην πολιτική ζωή του τόπου και της πόλης μας (Θεσσαλονίκης), και επιπλέον περνάει όχι μόνο χωρίς καμία μαζική απάντηση από την επίσημη αριστερά, αλλά επιπλέον τόσο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όσο και τα ΚΚΕ & ΣΥΝ θέλοντας να δικαιολογήσουν την εμφάνιση του «ανθρώπου που θα γινότανε Νομάρχης» προσπαθούν να δημιουργήσουν συναίνεση με τη διαδικασία του κοινωνικού εκφασισμού. Εγκαταλείποντας τις αρχές τους, ενστερνίζονται τα πατροπαράδοτα θέματα-λάβαρα της αντίδρασης και τα κάνουν δικά τους: Σεξουαλικότητα, ελευθερία στην έκφραση, ωραίες γκόμενες, γρήγορα αυτοκίνητα, ταμπέλα-μύθος του υποψηφίου που ρίχνεται αδιάκριτα ενάντια στον προλεταριοποιημένο υποψήφιο-παιδί του λαού Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στην ουσία σήμερα το ΠΑΣΟΚ δουλεύει για τη δεξιά (και το αντίστροφο) και με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να ανατρέψουν το κατεστημένο μιας επιτυχημένης και τίμιας διακυβέρνησης στα της Νομαρχίας της πόλης μας. Ο διπολισμός κάνει σήμερα, με σιωπηρούς συνενόχους και εξαππτέρυγα τα ΚΚΕ & ΣΥΝ, όλες τις βρωμιές που δεν θα μπορούσε να περάσει η δεξιά του Κώστα Καραμανλή μόνης της (η οποία ξέχασε τα 48% που της έδινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - το παιδί του λαού στις προηγούμενες εκλογές). Καλλιεργώντας την ιδεολογία του κοινωνικού φασισμού και χρησιμοποιώντας την σα βάση ενοποίησης πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Ετσι η σημερινή μας ενέργεια είναι επιπλέον και μια δυναμική αντίσταση σ' αυτή τη διαδικασία κοινωνικού εκφασισμού που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ το ΚΚΕ ο ΣΥΝ & το ΛΑ.ΟΣ, διαδικασία που οδηγεί στη θριαμβευτική επάνοδο μιας σκληρής σεξουαλικής κεντροαριστεράς.
Για τη λαϊκή εξουσία, την πατρίδα, το Βουκεφάλα και τον Π. Ψωμιάδη
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Επαναστατική Οργάνωση 17Ψ
Θεσσαλονίκη 05-04-06"
*Εκ μέρους του Νομαρχούκου μας Λαμπρούκου, οι γραμματείς του κ.κ. Βυζού, Κωλού, Μουνού. Αν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε με έκτακτα ανακοινωθέντα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Λαμπρούκος @ 9:30 π.μ. |


43 Comments:


 • At 10:36 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Εγώ λέω ότι τον έφαγαν και το κατεστημένο μας ρίχνει στάχτη στα μάτια.  
 • At 10:46 π.μ., Blogger alombar42

  Μήπως τον έγλυψαν μέχρι να λιώσει;  
 • At 11:20 π.μ., Blogger sikia

  Έχω αναστατωθεί. Θα μιλήσω σήμερα με τον πρωθυπουργό και θα του ζητήσω να κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο Λαμπρούκος!  
 • At 11:38 π.μ., Blogger Unknown

  Ο Λαμπρούκος αυτή τη στιγμή βρίσκεται παρέα με 5 εξωτικές και μελαμψές αραπίνες λάγνες ερωτιάρες σε μία από τις κρυφές οάσεις μου κι εσείς ψάχτε όσο θέλετε. Παίρνει δυνάμεις για τον προεκλογικό του αγώνα...  
 • At 11:43 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  J95: Αγαπητέ μου, ούτε που θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο...

  Αλόμπαρ42: Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Μόλις βρεθούν οι λυσσάρες θα υποστούν ανάκριση! Και η επιστολή?

  Συκιά: Άσε άμα είναι να κάνει ότι και στις υποκλοπές, γάμησε το θα μας μπερδέψει χειρότερα...

  Ντάρθ: Αχ μακάρι κύριε Ντάρθ μας. Ας είναι ζωντανός και ας είναι όπου θέλει, υπόσχομαι να μη του κάνω σκηνές...  
 • At 11:49 π.μ., Blogger An-Lu

  Προς κα Ε. Βυζού,
  ελπίζω να σας έχει ενημερώσει ο μπος σας για την οικογένειά μας (Λου & Βίκτωρ φον Ντούμ). θέτουμε στη διάθεσή σας για την ανεύρεση του Λαμπρούκου 1000 Λατβέριους μπρατσαράδες, 1000 Λατβέριες-τσιγγάνες-ερωτιάρες και 16 συσκευές τηλεμεταφοράς...πείτε μας τι άλλο χρειάζεστε!  
 • At 11:51 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Των ΛΑΜΠΡΟΎΚΩ ΤοΝ ΚρΑταμε εΜεις θΑ ΤΟΝ επιστρέψουμε σώο και Α-βλαβή αφου πρΩτα ικανοποίσι την σεξουαλικι πινα των θηλικων μελων τις οργανοσης 17ψου και γκαστρωση τουλαχιτων δυο για να υπάρξη σινεχεια στο επαναστατικο κειμενο./

  Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ είναι ο Μέγας Επιβήτωρας τις Επα ΝΑ στασης

  το συν θυμα γαμιστε μας κι αφιστε μας άλλλαξε στο Επα ΝΑστατκο ''γαμησέ μας να σ αφοίσουμε''.  
 • At 11:57 π.μ., Blogger Πατουσίτσα

  Συντρόφισσες (και ουχί σύντροφοι)οργανώνεται πανελλαδικό συλλαλητήριο για την απελευθέρωση του ενός, του μοναδικού, του ανεπανάληπτου ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΥ.
  Άτιμες, αλητήριες, αφήστε τον Λαμπρούκο. Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ανήκει στον λαό του. Ανήκει σε μένα, σε σένα, σε εμας !!
  Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκέντρωση αργότερα.  
 • At 12:17 μ.μ., Blogger nanakos

  Exw idi anoixei logariasmo stin Agrotiki Trapeza (o agnooumenos panta katevaine sta mploka kai prwtostatouse stin epixeirisi "klwtsa tin kardara") kai to Savvato to prwi poulman(s) tha anaxwrisoun apo to casino Loutrakiou me skopo na xtenisoun th xwra mexri na kanoun tous kampous permanant! H tan i sto Mpoutan!  
 • At 12:36 μ.μ., Blogger NinaC

  Η Composition Doll (C.D. για τους φίλους, Ντόλλυ για την οικογένεια), ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.  
 • At 1:15 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  An-Lou: Κυρία Αν-Λού μου η προσφορά σας είναι πραγματικά συγκινητική. Είμαι σίγουρος ότι ι κ. Νομάρχης θα την εκτιμήσει δεόντως... Αυτούς του Λατβέριους μήπως μπορείτε να τους στείλετε και από τα γραφεία μας (Μοναστηρίου 115 Θεσσαλονίκη). Ας ζητήσουν τη ΣΟύζι!

  Κάτι τρέχει στα γύφτικα: Καταλαβένο τειν ανάγκοι σας να διεωονήσετε το ήδος σας. Σας παρακαλούμαι ώμως αφείσται τον κ. Νοαμρχούκω μας αιλέφθαιρω!!!

  Υ.Γ. ήστε ο μώνος που γράφι σοστά ελινικά εδό μέσα!
  Υπογραφή
  Ξανθιά Ελένη

  Πατουσίτσα: Μπράβο κυρία ποδαρήθρα μου πείτε τα. Να φωνάξετε και τις άλλες και να διαδηλώσουμε όλες μαζί. Να πούμε και κεινο το "Και θέλω να ρθω να σ' αρπάξω από την άλλη..."
  Ελπίζω στο συλλαλητήριο να φοράτε παπούτσια.

  Νανάκος: Αχ κύριε Νανάκο μου εσείς πάντα ήσασταν ο αγαπημένος του αφέντη μου. Χτενίστε τα χωράφια μέχρι να γίνουν κανταίφι κυρ. Νανάκε μου. Ή θα τον βρεις ή αϊ γαμείς!!!

  Ντόλυ: Φίδι κολοβοοοοοοοο!!! Βρήκες ευκαιρία τώρα που λείπει ο αφέντης για να του τραβήξεις το χαλί κάτω απ τα πόδια. Αμ καλά σε έλεγε ο Λαμπρούκος τσουλάρα! Χσσσσσ!  
 • At 1:17 μ.μ., Blogger vatraxokoritso

  Κλαίω από το πρωί..
  Έχω αναστατωθεί πάρα πολύ..
  Αν μάθετε κάτι να με ενημερώσετε άμεσα παρακαλώ.  
 • At 1:18 μ.μ., Blogger Marina

  Πρός κ. Λαμπρούκο (ή ό,τι έχει μείνει απο αυτόν)
  ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ψι, ΨΙ. = 17  
 • At 2:05 μ.μ., Blogger YO!Reeka's

  Έπεσα από τα σύννεφα. Ο κ. Λαμπρούκος ήταν ένας καλός και φιλήσυχος πολίτης, από πολύ καλή οικογένεια. Αυτά που λένε για βυζαρούδες και ξενύχτια εγώ δεν τα ξέρω. Εγώ ξέρω ότι τον έβλεπα συνέχεια στην εκκλησία, μάλιστα είχαμε κανονίσει να πάμε να προσκυνήσωμε και το Βησσαρίωνα τον Άλιωτο.
  Επίσης θέλω να πώ ότι
  Δεν υπάρχει κράτος!  
 • At 2:40 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

  Αν δεν βρεθει μεχρι αυριο θα παμε στη Νικολουλη.Τερμα τα ψεματα.  
 • At 2:55 μ.μ., Blogger Rodia

  Η μόνη εξήγηση που μπορώ να υποψιαστώ είναι ότι ο κ. Νομάρχης μας απεσύρθη για να σκεφτεί τα μελλοντικά του καθήκοντα, δλδ με ποιο κόλπο θα αποτρέψει την αεροβρώμιση του κόλπου της πολης.
  Διαφωνώ με τον alombar42, διότι... πώς να λιώσει ο άγιος αυτός άνθρωπος..???..

  ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ
  ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ
  ΚΙ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
  ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ

  ..τα πήρες όλα κι έφυγες παιδαρε..

  :-)  
 • At 3:01 μ.μ., Blogger Dormammu

  (Σχολιάζω μόλις τώρα, διότι απο τις τρεις γραμματείς του απαχθέντος πρέσβη, προτιμώ την τελευταία...):

  Καθαρίστε τον αν σας βαστάει....
  Εμείς οι ψηφοφόροι του δεν υποκύπτουμε στον εκβιασμό σας!!!!
  Λαμπρούκος στο χώμα, 5000 μπλόγκερς στον αγώνα!!!!!!!

  (Λαμπρούκο, αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα, μη στεναχωριέσαι για την φρικτή μοίρα που σε περιμένει. Θα σε αγιοποιήσουμε μετά...)  
 • At 3:21 μ.μ., Blogger An-Lu

  Ανακοινωθέντα προς πάσα κατεύθυνση:
  - κυρίες-κυρίες Ε. Βυζ και Σούζι...σιγά βρε κορίτσια, τους κατσιάσατε τους Λατβέριους!!!!!
  - Οι Λατβέριες παρελήφθησαν από την οργάνωση Ψ, προς προσωπικής χρήσιν του Λαμπρούκου
  - Τι να κάνω τις 16 συσκευές τηλεμεταφοράς που μου μείναν αμανάτι????????
  SET LAMBOUKOS FREE!!!!!!!  
 • At 3:22 μ.μ., Blogger ellinida

  Aπό την Αμερική κατέφθασαν με πρωινή πτήση οι πράκτορες Μώλντερ και Σκάλυ για την επίλυση του μυστηρίου της εξαφάνισης Λαμπρούκου . Φήμες θέλουν να έχει πέσει θύμα απαγωγής εξωγήινων . Μαρτυρία βοσκού από τον Χορτιάτη που παρακολουθούσε ένα όργιο του κυρίου Λαμπρούκου κρυμένος πίσω από ένα θάμνο (όχι τον Μπους) έδωσε λαβή για τα σχόλια . Περιέγραψε ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό που ήρθε και στάθηκε πάνω από τον τόπο της ανομίας .
  Οι πράκτορες του FBI (Φάκινγκ Μπίροου οφ Ινβεστιγκέτιονς) έχουν ενδείξεις ότι πρόκειται καθαρά για μία υπόθεση se-X file .
  Αλήθεια ή ψέμα ;

  THE TRUTH IS OUT THERE

  (Απορία : έχει ακόμα βοσκούς ο Χορτιάτης ή χτίστηκε εντελώς ; έχω πολλά χρόνια να έρθω)  
 • At 3:40 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Vatrahomoura: Ναι καλά και σένα τώρα σε πιασε ο πόνος. Τόσο καιρο ούτε που να τον χέσεις τον κυριούλη μας...

  Μαρίνα: Νιάρρρρρρ

  Τζελιάλ: Αφήστε κύρ. Τζελιάλ μας. Κια ότι μου έλεγε ο κακομοίρης "Σούζι έχω να πάω και στην βάφτιση ενός παπάρα το Σαββατοκύριακο, μή μου κλέισεις τίποτα. Μάλλον εσάς θα εννοούσε. Αχ πολύ σας αγαπούσε ο κύριος καλέ κύριε..."

  ΠρέζαΤιΒι: Μήπως μπορείτε να μάθετε άν εχει απαχθεί από τίποτις πρεζεμπόρους??

  Ροδιά: Κυρία Ροδιά μου έχετε δίκιο. Και εγώ έχω προσπαθήσει πολλές φόρές, αλλά δε λιώνει με τίποτα. Καλέ σας λέω τον άλιωτο έχει!!!

  Ντολμά-μου: Μπουχουχου (σνιφ). Μπράβο κύριε ντολμά μου! Έτσι ήθελε κι ο Νομαρχούκος να τον θυμόμαστε. Και μένα όλο κουράγιο μου έδινε. "Κουράγιο Σούζι" μου έλεγε "Στην αρχή πονάει, μετά θα δείς ότι θα σου αρέσει..."

  Αν-Λου: Μήπως να τις βάζατε...στην τράπεζα καλέ απαπαααα!

  Ελληνίς: Παρόλο που ο καλός μας κύριος ήταν πάντα υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών και της Εθνικής ανεξαρτησίας (που εγώ δε ξέρω τι θα πει) νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας της καταστάσεωσ η παρουσία και συνεπικουρία της ξένης δύναμης είναι επιβεβλημένη! Όσο για το φωτεινό αντικείμενο κυρία ελληνίδα μου λαθέψατε. Το ξέρω γιατί ήμουν παρούσα. Ο νομαρχούκος ήτανε και φορόύσε φουξ φοσφωριζέ προφυλακτικό!  
 • At 4:37 μ.μ., Blogger Rodia

  Ακουσα ότι το φωτεινό αντικείμενο έχει άμεση σχέση με το σεισμό στη Ζάκυνθο. Τώρα που έμαθα ποιο ακριβώς ήταν το φωτεινό αντικείμενο, κατανοώ απολύτως το λόγο που έγινε σεισμός εκεί πέρα.. χμμ.. χρώματος φούξια; ενδιαφέρον...

  ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ
  ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Σ'
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙΣ!
  (όλους)

  ..μανάρι μου συ.. φανουρόπιτα θα φτιάξω να φανερωθείς πια..

  _____________
  ψιτ! κορίτσια! εσεις, γραμματικούδες.. τώρα που λείπει τ' αφεντικό δε μου κάνετε μια χάρη; Αλλάξτε βρε τσούπρες αυτο το "Ροδιά όπως Ποδιά" που έχει στα λινκς.. Ουδεμία σχέση εχω με ποδιές κ.τ.τ.  
 • At 5:27 μ.μ., Blogger NinaC

  Η Composition Doll (C.D. για τους φίλους, Ντόλλυ για την οικογένεια), ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ την υποψηφιότητά της για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης  
 • At 5:36 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Ποδιά: Αγαπητή μου όπως αντιλαμβανεστε δεν έχουμε την εξουθσιοδότηση να κάνουμε κάτι τέτοιο! Αν προβούμε σε αυτή τη μεταβολή μπορεί να κοπεί το κοκο για κανένα μήνα όταν με το καλό ο αφεντικούλης μας επιστρέψει από το κάτεργο!

  Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να το κάνουμε ίσως Ροδιά όπως Σουπιά?

  Ντόλυ: Οχιά διμούτσουνηηηηηηηηηη! ΟΥΣΤ Ξωτικό από το μπλογάκι του κυριούλη μας. Φτού μπίτς!  
 • At 5:43 μ.μ., Blogger ellinida

  Tην πάτησες αγόρι μου . Εγραψες με την υπογραφή σου . Δεν σου έχω πει να μην βιάζεσαι ?
  Ορίστε , τώρα αποκαλύφθηκε το σικέ της απαγωγής . Θα σε πάρουν με τις λεμονόκουπες . Σαν δεν ντρέπεσαι , να βάλεις ένα ολόκληρο έθνος να ανησυχεί (άλλοι να χαίρονται)...
  Διαφημιστικό κόλπο ήταν λοιπόν !
  Θα κάνω αποκαλύψεις στο περιοδικό Σοκ . Και φωτό από τα όργια που έκανες με τις ιδιαιτέρες σου . Τράβηξε κάτι καλές ο ματάκιας βοσκός . Μην ανησυχείς , θα καλύψω τα επίμαχα σημεία ... κυρίως το μπιζελάκι !

  η δαιμόνια ρεπόρτερ  
 • At 5:47 μ.μ., Blogger ellinida

  Α πρόλαβες και το διόρθωσες ε ;
  Eγώ πάντως αποσύρω την συμπαράσταση μου . Εγώ και οι 45 ψήφοι δαγκωτό Ντόλλυ .
  Ας πρόσεχες , κυρία Βυζού , Μουνού , κλπ ! ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ !
  Πρόλαβα και σε τράβηξα φωτογραφία ως Λαμπρούκο μασκαρά . Τι μου δίνεις να μην σε αποκαλύψω ?

  η ελληνίς εκβιαστής  
 • At 5:54 μ.μ., Blogger Κοκοβιός

  Καλέ πού πήγε το πιθήκι;; (Πάντα καθυστερημένος στο πάρτι, και πάντα στην κοσμάρα μου!!!) :ΡΡΡ  
 • At 5:57 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Ελληνίς Αγαπητή σιχαμερή και τρισάθλια εκβιάστρια,

  Προφανώς από το δράμα που ζείτε μαζί μας έχετε παραισθήσεις... Συμβαίνει συχνά αυτό στις έντονες συγκινήσεις.
  Παρόλα αυτά πρέπει να σας ενημερώσουμε πως όλα τα εξυπναδίστικα σχολιάκια που διαβάζετε κατά καιρούς εμείς τα γράφουμε. ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ!!!

  Έχουμε πλήρη εξουσιοδότηση. Ως εκ τούτου βάλτε τις φωτογραφίες... στο άλμπουμ σας!

  Με εκτίμηση
  Βυζούδες, Κωλούδες, Μουνούδες (alltogether)  
 • At 6:24 μ.μ., Blogger sikia

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
 • At 6:25 μ.μ., Blogger sikia

  Πρώτα μαθαίνουμε ότι η AGB μπορεί να μην κάνει μετρήσεις με ακρίβεια και τώρα ότι οι γραμματείς του Λαμπρούκου απαντούσαν στα σχόλια και ουχό ο Λαμπρούκος χιμσελφ. Πόσα πια να αντέξει ο ελληνικός λαός? Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά τις δύσκολες τούτες ώρες και πείτε μας, μάθατε κανένα νέο του? Ώσπου να βρεθεί εγώ σεξ δε κάνω. Έχω τηλεφωνική επαφή με Νικολούλη η οποία είναι πρόθυμη να βοηθήσει (νομίζω ότι και αυτήν πρέπει να την έχει πάρει ο Λαμπρούκος).  
 • At 6:29 μ.μ., Blogger Loucretia

  Everything I am
  and everything in me
  Wants to be the one
  you wanted me to be.

  Προς απαγωγεις του Λαμπρουκου-baby:

  'Η τον αφηνετε ελευθερο ή δυναμωνω τα μεγαφωνα!!

  Everything I am
  and everything in me
  Wants to be the one
  you wanted me to be.  
 • At 7:15 μ.μ., Blogger ellinida

  Η απάντηση μου θα είναι κόλαφος . Θα την βρεις στο μπλογκ μου παλιοπιθίκι ! Οχι που νόμιζες ότι μπορούσες να κοροιδέψεις αυτόν τον ταλαίπωρο λαό .  
 • At 7:21 μ.μ., Blogger MainMenu

  Αυτο το αστερι έλαμψε σφιχτό σαν κωλοτρυπιδι...:)  
 • At 7:34 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Kokobios: Κύριε Κοκοβιέ μη δίνετε σημασία... Ξεσουρώσατε από χθές???

  Συκιά: Ναι είναι αλήθεια (δυστυχώς). Την έχει πάρει την ξανθιά τη στρίντζο ο αγνοούμενος. Μάλιστα εικάζεται ότι το παιδί είναι δικό του. Αφού φανταστείτε ότι όταν την παράτησε ήταν τόσο μεγάλη η απογοήτευση της που της ήρθε να κατέβει υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Ηλεία.

  Λουκρητία: Αγαπητή Λούκρη (έτσι άρεσε στο συγχωρέμένο να σε φωνάζουμε),
  Δυστυχώς σήμερα τραγουδάμε το "Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα)"

  Ελληνίς: Δε σε φοβόμαστε μωρή κακιασμένη! Να γράαψεις ότι θέλεις, το κύριο μας είναι καθαρό σα βρακόπλυμα (τώρα η παρομοίωση ήταν επιτυχημένη, δε ξέρω...)

  Με-νού: Αυτό το φεγγάρι βυθίστηκε αργά σαν βυζοσκάμπυλο (!)  
 • At 8:20 μ.μ., Blogger Psipsinel

  kati vroma se auti tin istoria......poli ipopti afti i exafanisi.....kati krivi o lambroukos.
  EGO PSIFIZO COMPOSITION DOLL  
 • At 8:23 μ.μ., Blogger NinaC

  Η Composition Doll (C.D. για τους φίλους, Ντόλλυ για την οικογένεια), ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της υποψηφιότητάς της για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.  
 • At 8:40 μ.μ., Blogger morgana

  πολυ την παω αυτη τη βυζου...

  εκτακτη κοπελα....  
 • At 8:45 μ.μ., Blogger NetKerveros

  Βρε Μαριγώ Ξεπέτα, βγες έξω και μάζεψε ούλα τα φύλλα της Εσπρέσσο διότι γίνατε βούκινο!  
 • At 8:53 μ.μ., Blogger FUFUTOS

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
  ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

  Μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε στην εφημερίδα: Στον κάδο απορριμάτων της γωνίας υπάρχει νέα προκήρυξη της 17Ψ. Αμέσως έτρεξαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μας και ανακάλυψαν το φάκελο με τη νέα προκύρηξη θαμμένο κάτω από δεκάδες χρησιμοποιημένων φλουο προφυλακτικών. Υπήρχαν επίσης και τα γνωστά γυαλιά του ως απόδειξη της γνησιότητας. Η προκήρυξη είναι πολύ σύντομη και γράφει:

  ΑΠΑΓΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ Λουμπεν Μεγαλο- Αστικής Τάξης

  ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΤΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ LAMPROYKOS KAV-LINE

  ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ, ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ  
 • At 8:54 μ.μ., Blogger Πάνος

  Ο Λαμπρούκος ΖΕΙ!

  (ζει, άραγε ή τον έφαγε λάχανο η 17Ψ;)  
 • At 8:56 μ.μ., Blogger raffinata

  άμα δείτε τον αχαϊρευτο να του πείτε γυρνώντας στο σπίτι να φέρει σουβλάκια γιατί ξέχασα να μαγειρέψω... τι ποια είμαι, τσουλάρεεεεες γραμματείς κι απαγωγείς;  
 • At 9:16 μ.μ., Blogger Neilys

  παιδιά ο λαμπρούκος είναι καλά! Τι καλά δηλαδή; Των έχει πάρει ι γουρούνα και τον ξεζουμίζει! Από το πρωί μέχρι το βράδυ σεξ κάνουν! Μπράβο αντοχές λαμπρούκο! (μια ολόκληρη γουρουνα πάνω σου!)  
 • At 11:18 μ.μ., Blogger Epicuros

  Φήμες ότι με τον Νομάρχη έχουμε μαζί απαχθεί από 2-μετρες μουν..., ε,,, Ουκρανές και ότι περνάμε μέλι, ελέγχονται ως εντελώς ανιλικρινείς και κακόβουλες. Οι "Ουκρανές" δεν είναι Ουκρανές αλλά Βραζιλιάνες και όχι 2μ αλλά μόνο 1,90. Η αλήθεια είναι ότι μας απήγαγαν ενώ φωτογράφιζα τον Νομάρχη στο Αττικό Πάρκο, για την δημιουργία προεκλογικών αφισσών. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τις φωτογραφήσω γιατί ...ξύπνησα!  
 • At 1:57 π.μ., Blogger NinaC

  Η Composition Doll (C.D. για τους φίλους, Ντόλλυ για την οικογένεια), ενημερώνει τους ψηφοφόρους Θεσσαλονίκης, ότι με τον αλτρουϊσμό και την ανωτερότητα που την διακρίνουν, ξεκινά αύριο Παρασκευή την αναζήτηση του απαχθέντος Λαμβρούκου. Οι έρευνες θα διαρκέσουν όλο το Σ/Κ.

  Φήμες που θέλουν την Cοmposition Doll να βρίσκεται στην Αρχαία Επίδαυρο και να κυλιέται στα γρασίδια, ελέγχονται ως ανακριβείς και δεν είναι τίποτε άλλο από λασπολογίες των αντιπάλων της Χ.Ψ. και Λ., καθότι φθονούν το ρεύμα που έχει στους ψηφοφόρους και, κυρίως, τους νέους.

  Η υποψηφιότητά της για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτή πληγή στα στήθη των πολιτικών της αντιπάλων.  
Number of online users in last 3 minutes