Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Κούτρα Κάμα Σούτρα!
Δευτέρα, Απριλίου 17, 2006
Για μια ακόμη φορά η ιστοσελίδα που τα λέει αλλά κυρίως τα Κάνει ΟΛΑ, προσφέρει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα την τετράχρωμη επίτομο εγκυκλοπαίδεια του sex. Ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για εσάς κυρία μου που μπορείτε αλλά δε θέλετε, και για εσάς καλέ μου κύριε που θέλετε αλλά δε μπορείτε. Η "Λαμπρούκος - γραμμή υποστήριξης σεξουαλικότητας ομιλείτε παρακαλώ 1,15€/sec" αναλαμβάνει την κατ' οίκον επίδειξη με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό. Τηλεφωνείστε τώρα: ΑΑΑΑΑΑβάδιστα Λαμπρούκος 6978 696969. Επιστροφή χρημάτων αν δε μείνετε ικανοποιημένος/η.


To "Κάντο μόνος σου" Sex: Ενδυκνειται για μικρότερες ηλικίες, για αφροδίσια νοσήματα ή για παρατεταμένη αγαμία λόγω έλειψης ερωτικής συντρόφου. Προσφέρει την ίδια ή και μεγαλύτερη απόλαυση με τις συμβατικές μεθόδους ενώ ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της συγκαταλέγονται η αποφυγή μετέπειτα κρεβατομουρμούρας, και το ότι μπορειτε να ροχαλήσετε αμέριμνα χωρίς περαιτέρω αγκαλίτσες, γουτσου-γούτσου ή άλλα τινά. Αντενδείξεις: Παρατεταμένη χρήση μετά την ηλικία των 15 ετών μπορεί να προκαλέσει ρόζους στα χέρια, ενώ σίγουρα η μούρη σας θα πάρει το σχήμα του μαλάκα!


Ιεραποστολικό: Στάση κατάλληλη για βαθειά θρησκευάμενους, παπάδες-παπαδιές, γιορτές της ορθοδοξίας. Πρόσφατα, η στάση αυτή, έλαβε εκ της Ιερας συνόδου του κυρίου Χριστοδούλου, το χρίσμα ως η μόνη ενδεδειγμένη στάση για τη Σαρακοστή (φυσικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα ΟΥΤΕ που να τη βάλετε στο... στόμα σας). Πλεονεκτήματα: Η γυναίκα μπορεί ταυτόχρονα να βάφεται, να διαβάζει εφημερίδα, να καθαρίζει φασολάκια, να σκέφτεται το γκόμενο. Αντενδείξεις: Δεν υπάρχουν, εκτός αν δε τραβηχτείτε γρήγορα.

Το "σκύψε ευλογημένη" sex: Παρά τον ορθόδοξο τίτλο του θεωρείται άκρως απαγορευμένο, πράξις καταδικαστέα και κολάσιμος. Συνοδεύεται συνήθως από ερωτήσεις του τύπου "τί σου κάνω μάνα μου;", ή δηλώσεις όπως "μανάρα μου θα σου ισιώσω το άντερο" καθώς και "σκύψε να σου ρίξω μια γΚΟΛΑΡΑ". Αντενδείξεις: για τον άντρα δεν έχουν αναφερθεί ενώ παρατεταμένη χρήση άνευ ελαίων και άλλων τινών λιπαντικών προκαλούν μια ελαφρά δυσκολία στο κάθισμα.

Το "ν' αγιάσει το στόμα σου" sex: Στάση επίσης απαγορευμένη καθώς ουδέποτε μπορεί να οδηγήσει σε διαιώνιση του είδους. Πλεονεκτήματα για τον άντρα: Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλής ότι δε θα μιλάει ακατάπαυστα. Η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται από το μέγεθος του "εργαλείου" σας. Πλεονεκτήματα για τις γυναίκες: Η κορύφωση της ερωτικής πράξης οδηγεί σε εκχυμώσεις που χαρίζουν λάμψη και ευεξία στο δέρμα σας, και φρεσκάδα στα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά. Χρησιμοποιήστε τα για επάλειψη σε όλο το σώμα καθώς τελευταίες ιατρικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι συμβάλλουν στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Τηλεφωνικό sex: Κατάλληλο όταν η απόσταση που χωρίζει τους εραστές είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Προαπαιτούμενο το "Κάντο μόνος σου" Sex, καθώς θα πρέπει να έχετε εντρυφήσει πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόπειρα. Συνίσταται η με μέτρο χρήση όταν η απόσταση που χωρίζει τους εραστές είναι υπερατλαντική λόγω των υψηλών κομίστρων του ΟΤΕ, ενώ αποθαρρύνεται η χρήση κινητών ειδικά σε κατάσταση περιαγωγής. Προτάσεις: Χρησιμοποιείστε την λειτουργία "Phone conference" για να δώσετε άλλο χρώμα και μεγαλύτερη κοινωνικότητα στις ερωτικές σας περιπτύξεις.

Το "ξεπέτα" sex: Γίνεται κυρίως σε τουαλέτες, 3ΧΧΧ δωμάτια ξενοδοχείων και αφορά παράνομους εραστές που δεν έχουν να αφιερώσουν παρα λίγα μόνο λεπτά για να ζήσουν τον τρελό έρωτα τους. Προσφέρει μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης για καινούριες στάσεις, και διανθίζει τα τσοντοsite με φρέσκο amateur υλικό. Αποφύγετε το όταν πλέον το "ξεπέτα" τείνει να γίνει "ιεραποστολικό".

Το "πήδα ψηλά κι αγνάντευε" sex: Εκεί που η ρομαντσάδα συναντά τον ερωτα ή απλά όταν το σπίτι σας είναι πιασμένο και εσείς καταφεύγετε στις κοντινότερες ραχούλες για να πηδήξετε. Το σέξ αυτού του τύπου έχει πάντα τα προβλήματα του, αλλά το σίγουρό είναι ότι γνωρίζεται τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Το "Παρά φύσιν" sex: Ποιος είπε ότι δεν είναι όλα πλάσματα του Θεού! Θα καταλάβετε ότι ο σύντροφος σας σας απατά με την κατσίκα σας, όταν τη φιλάει στο στόμα, όταν της χαιδεύει παρατεταμένα τα βυζιά πριν την αρμέξει, και όταν στις απολύτως προσωπικές σας στιγμές σας φωνάζει Μαριγούλα μ' και λίγο πριν την κορύφωση φωνάζει Μπεεεεεεεε! Πριν πάρετε το μπαλτά για να σφάξετε την αντίζηλο και τις φίλες της θυμηθείτε ότι έρχεται ΠΑΣΧΑ και πως το κατσίκι πωλείται προς 12 € το κιλό.

Πριν το sex: Τέλος θυμηθείτε ότι ποτέ δεν έβλαψαν την ερωτική πράξη τα "παιχνίδια" ή η επίδειξη των προσόντων σας πρίν! Αντίθετα μελέτες έχουν δείξει ότι το σεξ χωρις προηγούμενη επίδειξη οδηγεί ενίοτε σε εκπλήξεις, κυρίως μετά την αθρόα είσοδο του wonder bra στην ελληνική αγορά.
Μετά το sex: Ένα τσιγάρο, είναι πάντα ότι πρέπει! Σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτείται τί μαλακία κάνατε που ξαναπηδήξατε την Κοκό ένώ έχετε χωρίσει εδώ και ένα χρόνο μαζί της, και θα κολλήσει σα βδέλα και πάλι επάνω σας. Αδειάστε το πακέτο και πείτε της ότι πηγαίνεται για τσιγάρα στο πλησιέστερο περίπτερο. Μη τηλεφωνήσετε παρά μόνο όταν είστε σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χλμ. Και μην ακούσω κανένα να λέει μαλακίες ότι το κάπνισμα είναι βλαβερό...
"Ευχαριστώ το Κουρκουμπινάκι που μου έστειλε τις φωτογραφίες του ποστ"
Λαμπρούκος @ 7:38 π.μ. |


27 Comments:


  • At 10:26 π.μ., Blogger Chrisa

    Πολύ καλό!!!! Αμάν βρε παιδί μου που τα βρίσκεις!!!!  
  • At 10:46 π.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Mε κολαζεις Μ.Εβδομαδα που ειναι!!!  
  • At 10:47 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    η ενωση ανοργασμικων μαγισσων των Ανω Πετραλωνων σας καταρριεται παραυτα...  
  • At 11:17 π.μ., Blogger γιώργος

    καλημέρα...
    είσαι αρχηγός... αυτό έχω μόνο να πω...
    είσαι ο μεσσίας μας...
    χάράζεις άλλους δρόμους στην εκπαίδευσή και στην κουλτούρα μας...
    αναβάθμισέ μας...  
  • At 11:23 π.μ., Blogger .

    χαχχααχαχααααααααααααααα


    τι περιγρα΄φη! τι στυλ! τι γνώσεις!!

    τι θα λέγατε για ένα γρήγορο αγαπητέ;  
  • At 11:35 π.μ., Blogger Xνούδι

    εγώ αν δεν μου τάξεις τον ουρανό με τ'άστρα δεν σου κάθομαι λέμε.

    Μετά, αντί για τσιγάρα θα πας να μου φέρεις ιον αμυγδάλου και θα αλλάξεις και τα σεντόνια. :Ρ


    (τώρα κάτι θες να μας πεις με το τραγουδάκι; To οποίο είναι και αγαπημένο. Σε άλλη εκτέλεση βέβαια. Πιο γρήγορη)  
  • At 11:38 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    LOL LOL

    Θα σε καταραστεί η Ιερά Σύνοδος με αυτά που γράφεις Μεγαλοβδομαδιάτικα.  
  • At 11:49 π.μ., Blogger Βασιλική Παπαδημητρίου

    καλα συγνωμη....
    εγω ειμαι βρωμοπαιδο?????
    εγω?????
    και συ τι εισαι δηλαδις????
    οχι πες μας....
    χιχιχιχιχιιχ.....
    πολλες κρουασανοκαλημερες!!!!!
    ;pppp  
  • At 11:56 π.μ., Blogger Neilys

    to ektypwnw kai to paw stin kopela moy ..les na sumfwnisei?  
  • At 3:26 μ.μ., Blogger Melina's Art

    χαχα! Το ήξερα οτι θα ...σταθείς στο ύψος των φωτογραφιών!! Πολύ γέλασα!

    chanana, μα.. ασχολείται με την υποψηφιότητα του! Το δείχνει και ενεργά με τις φωτογραφίες :p  
  • At 3:40 μ.μ., Blogger Απολλώνια

    Λαμπρούκο μου, δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω...

    Είχα χάσει απο καιρό τις οδηγίες χρήσης και η αντιπροσωπεία χάλια μαύρα σου λέω...

    Ήρθε η άνοιξη λοιπόν εμπρόν βήμα ταχύ.

    ;)

    Σμουαααααααααααααααααατς για το ποδαρικό της εβδομάδας!

    υ.γ. επέστρεψα... (νομίζω-ελπίζω) με ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ διάθεση!

    :)  
  • At 3:49 μ.μ., Blogger Rodia

    Aαααααχ! αναβαθμίστηκα!!!

    :-)  
  • At 5:03 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Καλό,ειδικά το υλικό που το συνοδεύει!! :))  
  • At 6:22 μ.μ., Blogger zouri1

    poly kalo...  
  • At 6:32 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Ejairetika enhmerwtiko kai epikairo!!!
    Lambroukos... vaaazei idees
    (me th kalh ennoia ;) )

    PS kanena tip gia perissoterh eulugisia???  
  • At 6:38 μ.μ., Blogger lemon

    Λαμπρούκο μου (άσχετο με το παρον ποστ..) είδες που σήμερα είχε στην Μακεδονία ολοσέλιδο άρθρο για τους βλογερς (ιστολόγους!) που έγραψαν για την αναβάθμιση της Αριστοτέλους?? Είχε κι εσένα, αλλά δυστυχώς δεν ανέφερε "Τα Νομαρχίδια", (ούτε τους πήδουκλους νερού...), είχε και τον Πάνο, και τον Αστέρη...
    Ενιωσα περίεργα, σαν να είχα δεί-με περηφάνεια-κάποιον απο την οικογένειά μου στην εφημερίδα...  
  • At 7:37 μ.μ., Blogger raffinata

    ναιιιιι, μ' ακούτεεεε; γραμμή εξυπΕρέτησης εκεί; εεεεεεεε
    ενδιαφέρομαι για το phone conference... που μπορώ να το βρω;  
  • At 8:41 μ.μ., Blogger snikolas

    Να οργανωθείς και να περάσεις από τα σχολεία της Ελλάδος να κάνεις μάθημα στα παιδιά. Οι γονείς θα το εκτιμήσουν πολύ και θα σε ψηφίσουν. Άσε που θα το θυμούνται τα πιτσιρίκια και θα όταν ενηλικιωθούν θα σε ψηφίζουν και αυτά!  
  • At 9:20 μ.μ., Blogger YO!Reeka's

    χαχαχαχα επιτέλους ένας πήθικος μιλάει έξω από τα δόντια (μη σου πω και τα ρούχα!)
    εύγε.
    η πρώτη φωτο με το μικρό στα κάγκελα ήταν η καλύτερη  
  • At 11:43 μ.μ., Blogger Unknown

    OK...
    Άσε κάτω το ακουστικό τώρα και προσπάθησε να εφαρμόσεις και τις υπόλοιπες....  
  • At 12:42 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Παρατηρησεις:1)"τηλεφωνικο" πιθανη παρενεργεια:Λογω υποκλοπων υπαρχει περιπτωση να την γκαστρωσει κα΄νας αλλος. 2)"καντο μονος σου"πλεονεκτημα:Δεν χρειαζεται νασαι στις ομορφιες σου. Επισηςπαρελειψες: "το μαγικό"(να τη γ@@@@@@...και να εξαφανιστεις) Παντως Ευγε σου!!! Ισιδωρος.  
  • At 12:54 π.μ., Blogger houlia

    Επειδή προσπαθώ να εξυγιάνω το δικό μου μπλογκ, ενώ εδώ( στη φυλακή τής ανωνυμίας) όλα επιτρέπονται...:
    Απόσπασμα από τη συνέντευξη του νευροεπιστήμονα Γ.Παξινού στο ένθετο της Καθημερινής, σε μια απόπειρα να δια-σκεδάσω τις πεπλανημένες απόψεις τινών περί τής σεξουαλικής δραστηριότητας των Ποντικιών vs. Πιθηκιών:
    Ερ: Ο ποντικός είναι το είδος με το οποίο έχουμε συγγένεια 95%?Γιατί πειραματιζόμαστε πάνω του?
    Απ: Βεβαίως μοιάζουμε-ιδιαίτερα στο στέλεχος του εγκέφαλου. Μάλιστα στον υποθάλαμο κ στον θάλαμο ο ποντικός έχει περισσότερους πυρήνες απ’ ό,τι ο άνθρωπος.Ειναι ηθικοί και οικονομικοί οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούμε αρουραίους στα πειράματά μας.Είναι φθηνοί, μπορείς να κάνεις πολλά πειράματα πάνω τους κι από ηθικής πλευράς είναι καλύτερο να πειραματιστείς με ζώα που δεν θα πάθουν κατάθλιψη, όπως παθαίνουν για παράδειγμα οι πίθηκοι αν τους βάλλεις σε απομόνωση. Ξέρετε όταν στερήσεις απ τους πιθήκους τη μητέρα τους πέφτουν κι οι δύο σε κατάθλιψη.
    Αν φέρεις ένα θηλυκό ποντικό σε έναν έμπειρο αρσενικό , τότε σε διάστημα 40 λεπτών θα εκσπερματώσει περίπου 4 φορές. Μετά δε θα πλησιάσει για μια ώρα και σταδιακά θεωρείται σεξουαλικά ανενεργός. Αν όμως φέρεις ένα νέο θηλυκό στη θέση του προηγούμενου, ξαφνικά ο αρσενικός δε δείχνει καθόλου κουρασμένος!...

    Τώρα μπορώ να ρωτήσω :γιατί ΄τέτοιο κόλλημα με το σεξ? Γιατί θεωρείται τόσο πιασάρικο? Στον αντίλογο τής εμμονής...να παραπέμψω σε κάτι κινέζους΄γιογκι που διακηρύσσουν ότι η κατάχρηση κάνει κακό στην υγεία!
    Εσύ όμως μπορείς να συνεχίζεις...για να μην πάθεις κατάθλιψη. Και μαζί σου όλοι εμείς!!!  
  • At 1:37 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Τι ειναι η καταθληψη? Δεν εχω ιδεα. Ισιδωρος  
  • At 11:20 π.μ., Blogger houlia

    Ισίδωρος, ε???Τότε κι εγώ είμαι ο Πλάτωνας! Για να σου πω για την κατάθλιψη...  
  • At 8:50 μ.μ., Blogger alombar42

    Και ιδού το Λαμπρούκειον Γάμα Κούτρα στα καλά βιβλιοπωλεία :)  
  • At 8:31 π.μ., Blogger Epicuros

    Χμ... Πρέπει να ξαναεπισκεφτώ το Αττικό Πάρκο... Μπορεί να βρω κι εγώ πιθηκοτσόντες να τραβήξω... Αλήθεια, Νομάρχα, εσείς εκεί πάνω, σε ποιό Zoo κατοικείτε;  
  • At 10:03 π.μ., Blogger ellinida

    Tέτοια μου δείχνεις και κολάζομαι μεγαλοβδομαδιάτικα ...

    Θα αλλαξοπιστήσω
    μαζί σου έξω θα το ρίξω
    εσύ τρελλό μου πιθίκι
    να μου μάθεις φίκι-φίκι .
    Εσύ ναι εσύ
    που είσαι ταραχή
    θα χαλάσω την νηστεία
    μαζί σου στην ακολασία !

    Να χαθείς βρε σκασμένο ... πέθανα στα γέλια .  
Number of online users in last 3 minutes