Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Γειά σου μπαμπάκο! Γεια σου Κυβέρνηση!
Τετάρτη, Μαΐου 03, 2006

Με νομοθετική ρύθμιση που πέρασε αργά χθές το βράδυ με τη διαδικασία του κατεπείγοντως, απαγορεύεται το αλκοόλ στις πτήσεις εξωτερικού του προεδρικού αεροσκάφους. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλιας κ. Μανόλη (οι σύμβουλοι μου παίζουν και σε τσόντες) Κεφαλογιάννη, ο οποίος κατά την επιστροφή από τη Μέση Ανατολή συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια χαρακτήρισε την κυβέρνηση του, Κυβέρνηση Καραγκιόζηδων, και τον Πρωθυπουργό "Καραγκιοζάκο" καθώς δε προχωρεί στις απαραίτητες μεταρυθμίσεις εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πολυχρονεμένων σουλτάνων της διαπλοκης. Τόνισε ότι η κρίση με το Ιράν θα προκαλέσει αναταραχές στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, και χρειάζονται γενναία μέτρα, μέτρα που κατά την εκτίμηση του αδυνατεί να λάβει ο κ. Σιούφας τέτοιος "Χατζηαβάτης" που είναι κι αυτός. Χαρακτήρισε τη Μαριέτα Γιαννάκου, "Βεζυροπούλα" που υπακούει στις εντολές των Τούρκων για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους, ενώ αποκάλεσε το Δημήτρη Αβραμόπουλο "Μορφονιό" αν και είπε ότι ο ορίτζιναλ έχει πιο μεγάλη μύτη από τη φιγούρα του θεάτρου σκιών λόγω των ασύστολων ψεύδων που εκστομίζει για την κατάσταση της υγείας.
Μέσα στη ντίρλα του χαρακτήρισε τους συναδέλφους του που εκλέγονται στα μεγάλα αστικά κέντρα "υποχείρια της διαπλοκής και των μεγαλοδημοσιογράφων", ενώ αποκάλυψε οτι γνωστός δημοσιογράφος, του ζήτησε να δώσει άδεια οπλοφορίας-οπλοχρησίας για ΟΥΖΙ ημιαυτόματο, αντιαρματικό και κατασκευή και χρήση πυρηνικών όπλων σε απόφοιτο φρενοκομείου. Πάντως αποκάλυψε ότι το αίτημα έχει ήδη ικανοποιηθεί γιατί ο δημοσιογράφος ήταν κάτι σαν το "Μπαρμπα-Γιώργο" της δημοσιογραφίας και δε σήκωνε και πολλά-πολλά, άλλως ειπείν αν δεν του έκανε το ρουσφετάκι θα τον τάραζε στην καρπαζά.
Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε την περφόρμα του τραγουδώντας αγκαλιά με την αεροσυνοδό το γνωστό άσμα "Σαν τον Καραγκιόζη" κρατώντας ένα μπουκάλι ρετσίνα Μαλαματίνα, ενώ λίγο αργότερα ξέρασε επάνω στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και έπεσε ημιλιπόθυμος στο κάθισμα του.
Λαμπρούκος @ 10:39 π.μ. |


12 Comments:


Number of online users in last 3 minutes