Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Καλώς ήρθατε κα. Ράιχ!
Τρίτη, Απριλίου 25, 2006
Με εκδηλώσεις σ' ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να γιορταστεί η άφιξη της φιλέλληνος Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κας. Κοντής Λίζας Ράιχ γνωστής και ως Κοντολίζα ή Λίζα η Ζουμπαδιάρα ή -είμαι τόσο κοντή που τα πόδια μου έχουν πιτυρίδα-Λίζα. Ήδη, μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος όπου λόγω της ημέρας και με τη γνωστή ελληνική φιλοξενία θα κραδαίνουν σούβλες, προφανώς θέλοντας να δείξουν στην Αμερικανίδα υπουργό τα έθιμα του τόπου μας. Επιπλέον Μέλη του ΚΚΕ, σε χωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία, έχουν ήδη κανονίσει να παρουσιάσουν στην κα. Ράιχ ένα άλλο δημοφιλές έθιμο του τόπου μας - το πέταγμα του κόκκινου αβγού, ελαφρώς παραποιημένο ομολογουμένως από την original εκδοχή του, αλλά ικανό να διέλθει των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Η κα. Ράιχ κατά τη σύντομη επίσκεψη της αναμένεται να επισκεφθεί τη Βαρβάκειο αγορά όπου θα θέσει επιτακτικά στην Ελληνική κυβέρνηση το θέμα της γεννοκτονίας των Σέρβικων αμνοερυφίων και θα φάει πατσά-ντουζλαμά στο "στέκι του χοντρού", ενώ θα ζητήσει από την Ελληνική κυβέρνηση τη συμπαράσταση της στο θέμα του πυρηνικού οπλοστασίου του Ιράν. Η κα. Κοντολίζα κομίζει πρόταση προς την ομόλογο της κα. Μπακογιάννη, σύμφωνα με την οποία αν η Ελλάδα ψηφίσει υπέρ της στρατιωτικής παρέμβασης στο Ιράν στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, οι ΗΠΑ θα καταδικάσουν τη στάση των Περσών στη ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη μάχη των Πλαταιών, θα ανακυρήξουν τον Αρταξέρξη εγκληματία πολέμου για τον οποίο θα εκδωθεί σχετικό διάταγμα παραπομπής του στο δικαστήριο της Χάγης, ενώ θα προβούν σε δήλωση μέσω του γ' ανθυποεκπρόσωπου τύπου του State Department όπου θα αναγνωρίζουν τη μεγάλη νίκη των Ελλήνων στο Euro 2004 ενώ θα ξεκινήσουν καμπάνια για τη στήριξη του τραγουδιού Everything στο διαγωνισμό της Eurovision και θα αποστείλουν για το σκοπό αυτό στην Ελλάδα τη β' βοηθό πιστολάκι κομμώτρια της Whitney Houston στην σοσιαλιστικού περιεχομένου ταινία ο The Bodyguard (ελληνιστή "Το ματσό φτωχόπαιδο που πήδαγε την πλούσια εργοδοσία").
H κα. Μπακογιάννη αναμένεται να ζητήσει επιπλέον παρέμβαση των ΗΠΑ στο λεγόμενο Κυπριακό ζήτημα, σύμφωνα με το οποίο εντελώς αναίτια και παράνομα Κύπριοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σαν ξένοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ εκμεταλευόμενη το δυσμενές κλίμα των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας δεν είναι απίθανο να εκμαιεύσει μια θετική δήλωση για τα Ελληνικά συμφέροντα. Το περιεχόμενο της δήλωσης δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά τα επιτελεία των δύο πλευρών επεξεργάζονται μία δήλωση του τύπου "Το Αιγαίο δεν είναι Τουρκικό αποκλειστικά". Η κα. Ράιχ ζήτησει να γευματίσει κάπου έξω και γι αυτό το λόγο έχουν ήδη συρρεύσει Αμερικανοί πράκτορες στο καρβουνιάρικο του Φώντα στα Χαφτεία, ενώ η εναλλακτική λύση της Ροζαλίας στην πλατεία Εξαρχείων θεωρήθηκε άκρως επικύνδινη αφενός γιατί στο ιστορικό στέκι συνήθιζε να γευματίζει ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφετέρου γιατί την ίδια ώρα εχει εκδήλωση με μολότωφ στην πλατεία η ομάδα "Γαμώ την Αμερική μου".

Αυτό το Post είναι το 100 από το Νοέμβριο του 2005 που ξεκίνησα το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Blogs. Χαίρομαι που μετά από την τόσο μεγάλη επιτυχία που γνώρισα παραμένω ο γνωστός προσηνής, σπιρτόζος, σκαμπρόζος, παιχνιδιάρης Λαμπρούκος (Υποψήφιος Νομάρχης-συγγραφέας-τραγουδιστης-sex symbol) που όλοι αγαπήσατε και ενίοτε ποθήσατε κολασμένα. Δηλώνω πως θα παραμείνω στις επάλξεις των μπλόγκ τόυλάχιστον μέχρι να εκλεγώ Νομάρχης οπότε και πιθανά θα εγκαταλείψω λόγω του ασυμβίβαστου. Εκ βάθους καρδιάς ευχαριστώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες...

Α και να μή ξεχάσω,

Να ζήσεις λαμπρούκο, και χρόνια πολλά...

Λαμπρούκος @ 8:05 π.μ. |


26 Comments:


  • At 10:43 π.μ., Blogger An-Lu

    Ωπ! σου κανω και ποδαρικό!  
  • At 10:44 π.μ., Blogger NinaC

    Πάρτα Κοντολίζα (τα του Λαμπρούκου) και κάντα κορνίζα!!!  
  • At 10:45 π.μ., Blogger An-Lu

    Να ζήσεις και Χρόνια Πολλά....και μπλόγκια ακόμα περισσότερα.....και ό,τι επιθυμείς.....στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!!
    ελικοπτερικές φιλούρες!  
  • At 10:46 π.μ., Blogger An-Lu

    ΥΓ το ελικόπτερο αντί να φυλάει την Κοντή-Λίζα, κάθεται στο παράθυρό μου και κοιτά τι σου γράφω κύριε Νομάρχα! Να το κάνω ντα?  
  • At 11:06 π.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Η Ελλαδα θα ειναι υπερ για ακομη μια φορα σε εναν αναιτιο πολεμο που ειναι προ των πυλων...

    Δηθεν της Ελευθεριας...

    Χρονια πολλα τσιφτη!!!  
  • At 11:20 π.μ., Blogger NetKerveros

    Καλά χτες δε γιόρταζες; Για πόσο θα διαρκέσουν οι εορτασμοί Νομάρχα μου;  
  • At 11:31 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    να ζησεις λαμπρουκο και ποστια πολλα, μεγαλος να γινεις με αθριτικα.  
  • At 11:41 π.μ., Blogger Кроткая

    entaxei re Nomarxi, eipame, xronia polla, mia fora ftanei. min to paraxesoume kiolas... pws tin eides diladi?

    afto me tis souvles einai klemmeno, to diavasa kai allou! ;PP

    alla den peirazei, sti xarizw giait kata ta alla gelasa polu (eidika me ti Rozalia!!).

    de mou les, tha frontiseis na meteggrapsw ta eklogika mou dikaiwmata sti Thessaloniki, gia na se psifisw? viasou omws kai na min talaipwrithw me tis grafeiokrateies, na tsoulisei grigora i douleia!  
  • At 12:19 μ.μ., Blogger MainMenu

    Γαμώ την Αμερική...Γαμώ την Παξ Ρομάνα τους...  
  • At 12:31 μ.μ., Blogger alombar42

    Ολο ωραία λόγια είσαι για την Κορτολίζα - βρε μπας και την έχεις πηδήξει κι εσύ;

    :)  
  • At 1:38 μ.μ., Blogger Rodia

    Εχεις απόλυτο δίκιο κ. Νομάρχα. Διαφωνώ μονάχα στο σημείο περί την δήλωσιν: Θα δηλωθεί ότι.. "επιτέλους η Τουρκία, δια να εκδηλώσει σαφέστερα τα φιλικά της αισθήματα, θα δώσει το πολυπόθητο 12άρι στο Everything"
    Διέρρευσε επίσης ότι όποιος τούρκος αρνηθεί να το ψηφίσει θα του κόβουν το τηλέφωνο, και θα κόβεται το ρεύμα της πεθεράς του και το νερό του μπατζανάκη του επ' αόριστον.
    ..ποιος το χ.ζει το Αιγαίο, αυτό ανήκει στα ψάρια του.. μαζί με το Ιράν, κι εκεί έχει ψάρια..

    ..και ολίγη σημειολογία: Σήμερα είναι Τρίτη και ακούμε.. τρΙΙΙτο Πρόγραμμα!

    :-)  
  • At 1:59 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    ....σε ποιανου μουτρα εσκασε η τουρτα?

    θελω κομματακι  
  • At 2:13 μ.μ., Blogger Μαρκησία του Ο.

    Το ότι το 100ο ποστ σου είναι για την Κοντολίζα, μπορεί να αποβεί γκαντέμικο!

    παρόλα αυτά, σου εύχομαι να τα χιλιάσεις και να εκλεγείς σύντομα πρόεδρος/ δήμαρχος/ Μις Πελοπόννησος ή ό,τι άλλο ποθείς!

    ΧΧ  
  • At 2:24 μ.μ., Blogger YO!Reeka's

    να φας σκατά
    (και να τα χιλιάσεις, τα ποστ)  
  • At 3:51 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    An-Lou: Να μη σου πω και χερικό!

    Ντόλυ: Ντόλυ μου γλυκιά μου ντόλυ, άσχημα πράγματα ακούσαν τα αυτάκια μου! Πάλι σε χορτάρια κυλιόσουν, όλα σου τα παντελόνια τα έχεις κάνει πράσινα στον κώλο...

    An-Lou: Ουφ πάλι εσύ! ΟΚ, ΟΚ χρόνια πολλά άντε τώρα ούστ!

    An-Lou: Ε το παραχέσαμε μου φαίνεται!

    ΠρέζεΤιΒι: Αυτό που μ' αρέσει σε εσένα ρε πρεζάκι είναι ότι δε χάνεις ποτέ το χιούμορ σου!

    Κέρβερος: Κάθε μέρα πασχαλιά το σύνθημα μας...

    Μουργάνα: Επίσης Μουργάνα, εσύ να πάθεις και ακράτεια εύχομαι!

    Κρότκι: Εσύ μέχρι να κάνεις δημόσια δήλωση ευχαριστώντας με που σας έμαθα όλες να βάζετε μουσική στα ποστ, είσαι σε καραντίνα, προσευχή και απομόνωση!

    Μενού: Γαμώ (ωραία λέξη)

    Αλομπαρ42: Η αλήθεια είναι πως βρεθήκαμε μια τρελή βραδιά καρναβαλιού αλλά ότι συνέβη μεταξύ μας δεν ήταν σεξουαλική πράξη. Προς απόδειξη μπορείτε να δείτε και το φόρεμα της... (έχει όμως κάτι δόντια ρε παιδί μου, με καταέγδαρε η κατίμαυρη...)

    Μένω εκτός: Καλά θα τα βρούμε. Μπορεί να γίνω νομάρχης part-time σαν το πρωθυπουργό μας!

    Ροδιά: Ιιιιιι Τρίιιιιιτο?

    Μαρκησία: Η αλήθεια΄είναι ότι από μικρός ήθελα πάντα να εκλέγομαι (ένδειξη της βαθειάς δημοκρατικής μου συνείδησης) αλλά με τρώγαν πάντα τα κυκλώματα. Αφού για να καταλάβεις στα πρόσφατα καλλιστεία ήμουν το κορίτσι με το Νο 9 αν έχεις υπόψη σου...

    Τζελιάλ: Μωρέ τρελλάθηκες αυτό το λέν σε ηθοποιούς όχι σε Νομάρχες-συγγραφείς-τραγουδιστές-sex symbols όπως είμαι εγώ (μήπως να γίνω και ηθοποιός)?

    Πάνος: Κατοστάρα, κατοστάρα εκατό!!!

    Τι έχει και ο ΓΑΠ???? Πάω αμέσως να ρίξω σχόλιο για να με προσέξει και να στηρίξει την υποψηφιότητα μου (φσιούννννν (ένδειξη ότι έφυγα σφαίρα))  
  • At 5:31 μ.μ., Blogger raffinata

    αν σε μισή ώρα που σχολάω δεν έχει φύγει η κοντή (της Θεοπούλας) με βλέπω να μένω στη Συγγρού για βραδυνή βάρδια...

    (ακόμα το γλυκό που περιμένω;)  
  • At 7:37 μ.μ., Blogger Jamella

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  • At 7:40 μ.μ., Blogger Jamella

    να ζησει το blog σου και χρονια πολλα
    το πρωτο να γινει να γινει με κομμεντς καλα
    παντου να σκορπιζει της γνωσης το φως
    και ολοι να λενε "να ενα blog s.o.s."
    αντε, και του χρονου με αφιερωμα στους εξωγηινους, αυτοι μας κυβερνανε
    :p  
  • At 11:37 μ.μ., Blogger lemon

    Ποιός καλέ είπε οτι είναι αυμβίβαστο το Νομάρχης και βλόγερ? να ήταν κιθαρίστας ή ντράμερ, θα καταλάβαινα...

    (εορταστικό τιήμερο, χαχαχα!!)

    (αυτό θα το είδες, δεν μπορεί, ε???)

    Πάντως αν πρόκειται όταν εκλεγείς να εγκαταλείψεις τον κόσμο των βλογς, εεε, αποσύρω την ψήφο μου, χίλια χρόνια εδώ να φτιάχνεις την δική μας μέρα, παρά εκειδά, που θα ασχολείσαι με των άλλων...  
  • At 3:53 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Κατά τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ του ζήτησε τη βοήθεια του, σε θέματα τεχνογνωσίας, για την αντιμετώπιση των Περσών επειδή ο θειος του ο Μακεδών ήταν υπουργός δημόσιων έργων κατά τους Περσικούς πόλεμους και όπως είχε δει σε μια ταινία του χολιγουντ είχε φτιάξει ένα ξύλινο άλογο, το Δαρείο Ίππο (κάπως έτσι) που έκλανε φίδια, μες τον οποίο έβαλε το Δαρείο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες λέγοντας της ότι αυτό είναι από άλλη ταινία, ενώ ο πρωθυπουργός τη διαβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο θειος του είχε φτιάξει τα ξύλινα τύχη «γουντ λακ», όπως χαρακτηριστικά της ανέφερε και υποσχέθηκε ότι η χώρα μας θα συνεισφέρει 5 νταλίκες νοβοπάν και 20 μαραγκούς. Η Κοντολιζα τον ευχαρίστησε συγκινημένη για τις ευχές του λέγοντας του – «θενκιουβερυματς, γουντ λακ του γιου». Η Νατάσσα εμφανώς ενοχλημένη από την αμερικανική αυτή τοποθέτηση της ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι μια πολιτισμένη χώρα και ότι ακόμη και στο χωριό μου τα Παζαϊτεϊκα εύχονται καλή τύχη του γιου αλλά και της κόρης. Μετά από αυτή την πολύ εποικοδομητική συνάντηση η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του οποίου ο Αχαιός και ο πατέρας του ήταν αξιωματικός στους Τρωικούς πόλεμους και είχε κατασκευάσει το γνωστό ξύλινο πράσινο άλογο από το οποίο της υποσχέθηκε 3 κομμάτια όοοοοταν θα γίνει πρωθυπουργός. Σε παρατήρηση της ότι «άλλο Πέρσες άλλο Τρώες» ο ΓΑΠ απάντησε: - Ίδιοι μαλακές είναι όλοι αυτοί. Στη συνεχεία είχε γεύμα εργασίας σε ουζερί της Καισαριανή με τον εκπρόσωπο του συνασπισμού Νίκο Βουτσί και αργά το βράδυ με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Αρατζαφερη και τον αντιπρόεδρο κ Βορίδη οι οποίοι εξέθεσαν τις Ελληνικές θέσεις για την Κωνσταντινούπολη, την Αγια Σοφία, το Κερατσίνι, τα Ταμπούρια και γενικότερα τη Β΄Πειραιά όπου το κόμμα τους έχει ισχυρή εκλογική βάση λόγω του Μανιάτικου στοιχείου της περιοχής. Η Κοντολιζα τους αποχαιρέτησε όλους συγκινημένη για την πολύτιμη βοήθεια σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Τζουϊσλαντ τους χάρισε από ένα αναπτήρα zipo και τους είπε να τον γράψουνε στ΄αρχιδια τους τον Πούτιν και τα υγραέρια του και θα τους στείλει αυτή μια μπουκάλα πετρογκάζι, ενώ αναχωρώντας με το προεδρικό αεροπλάνο από το El Benizel ο πιλότος ξέχασε να πάρει μέσα και το χαλάκι.  
  • At 7:29 π.μ., Blogger ellinida

    Nα μας ζήσει ο Λαμπρούκος
    επαναστάτης και τραμπούκος
    άριστος πολιτικός
    εραστής τριφασικός
    τον είδε η Λίζα και φοβήθηκε
    και πάνω της κατουρήθηκε
    κι'όπου φύγει φύγει
    την επιάσανε τα ρίγη
    και πλακώσανε κι οι φαν
    και πάνε οι Αμερικάνοι παν
    και πήγαν στον αγύριστο
    μόλις είδαν το πιθίκι αξύριστο
    να σηκώνει το ανάστημα του
    και την τρομερή θωριά του
    και τους έχωσε μπανάνα
    και τους γάμισε την μάνα
    τύφλα να χει ο Οσάμα
    μπαρπα Λάμπρο με την λάμα .  
  • At 7:49 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Rafi: Έτσι μου έτυχε και μένα μια φορά που είχε έρθει ο Κλίντος και "πήρα" τη μισή Αθήνα!

    Jam: Όταν λές ΣΟΣ εννοείς ότι θα πέφτει στις εξετάσεις;

    Λεμονιτα: Λεμονίτσα μου το χθεσινό σου πόστ πολύ με άγγιξε... Σε φιλώ!

    Θείος του Πάνου Ισίδωρος: Αχ βρε μυγόχεσμα δε θα σε πετύχω πουθενά που πάς να μου φάς τη δουλειά, θα σε βάλω σε πακέτο και θα σε στείλω στη γουντ λάντ με αναπτήρα ζίπο!

    Ελληνίς: Όλα καλά αλλά αυτή η λάμα στο τέλος με σκότωσε!  
  • At 10:55 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Α ρε όρνιο!!! Τί κρίμα που η Κοντολίζα δεν πέρασε στ'αλήθεια από τη Βαρβάκειο... εκεί δεν μπαίνουν εύκολα ούτε Έλληνες πολιτικοί, η Κοντολίζα θα μπει, θα μου πεις...

    Ρε συ εδώ εγώ μπλογκάρω εδώ κ δύο χρόνια κ με τα παλιά ακόμη δεν έχω φτάσει τα 100, ποιος μεγαλοεκδότης σε σπονσοράρει για να ασχολείσαι με το μπλογκιν; Οεο; Πες μας για τη διαπλοκή τη δική σου κ του άλλου του βλάσφημου στην Περαία.  
  • At 10:56 π.μ., Blogger mickey

    Χρόνια Πολλά (και ακόμα πιο πολλά ...πιπινάκια)

    Καλά, έτσι κάνουν οι φίλοι; Ποστάρεις κατοστάρα και δε μας προειδοποιείς να κάνουμε σεφτέ; Εικοστός έκτος και ...καταϊδρωμένος; Εμ, εγώ φταίω που έμπλεξα με τον ...ακατονόμαστο. Δίκιο έχεις :(

    Anyway, πιστεύω να έχεις πολλά σχόλια με ευχές σήμερα, οπότε θα κυνηγήσω την "κατοστάρα στην κατοστάρα" (WOW).

    Να 'σαι καλά πιθήκι...  
  • At 10:58 π.μ., Blogger Πατουσίτσα

    Nα ζήσεις αγαπητέ υποψήφιε Υπερνομάρχα,συγγραφέα-τραγουδιστή-sex symbol, να είσαι καλά μεγάλος να γίνεις με μαύρα μαλλιά. Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λέμε ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ.
    Μάτς !!  
  • At 7:33 μ.μ., Anonymous Blackjack For Fun

    Rather useful phrase  
Number of online users in last 3 minutes