Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Ο Αλή Μπαμπά, ο Bush, η Μιραράκη, το μν της Χάϊδως (και οι 40 κλέφτες)
Τετάρτη, Απριλίου 19, 2006
Την απειλή πυρηνικού ολοκαυτώματος προέβαλε ο πρόεδρος Bu(ll)sh(it) ως την πλέον πιθανή λύση, προκειμένου να πείσει το Ιραν να σταματήσει τις έρευνες που κάνει στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας. Η CIA στο μεταξύ που ερευνά συστηματικά το θέμα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ιράν είναι εξαιρετικά κοντά στο να πετύχει τη σχάση των πυρήνων ουρανίου, καθώς τον προηγούμενο μήνα, Πέρσες επιστήμονες ανακάλυψαν πως να επεξεργάζονται το χαλκό με το σφυρί και το αμόνι, ενώ στην έκθεση της η μυστική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ συμπεριέλαβε εκτενείς αναφορές για την κάθοδο των Μυρίων και την άνανδρη ενέργεια τους να επιτεθούν σε 300 όλο κι όλο ψυχές του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, γεγονός που αποδεικνύει το φιλοπόλεμον και αήθες του χαρακτήρος τους. Ο πρόεδρος Bu(ll)sh(it), που δεν αντελήφθη ότι επρόκειτο για ιστορικές αναφορές, έστειλε στον Πειραιά τον 6ο στόλο και το αεροπλανοφόρο Ρούζβελτ, με αποτέλεσμα να βρούν χαρά οι πουτάνες στα σκέλια τους.
Στο μεταξύ το Ιράν, βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο εμπάργκο καθώς η Παγκόσμια Eπιτροπή Ατομικής Ενέργειας αποφάσισε την απόσυρση από την ιρανική αγορά των παιχνιδιών Gameboy Advanced και Xbox γιατί οι επεξεργαστές τους ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή υπερυπολογιστών για τη σχάση ουρανίου, καθώς και την απόσυρση της Barbie Νοσοκόμας, αφού η λευκή ποδιά της μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιστήμονες που θα συμμετάσχουν σε πυρηνικά προγράμματα. Τέλος εσπευσμένα αποφασίστηκε το εμπάργκο διάθεσης της λαμπάδας Πανοραμίξ, γιατί σύμφωνα με έρευνες της CIA το τσουκάλι που φτιάχνει το μαγικό ζωμό ο Δρυίδης και συνοδεύει τη λαμπάδα μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει δοχείο τηξης πυρήνων ουρανίου.
Ο ΟΗΕ αποφάσισε να πάρει ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες εντάσσοντας το Ιράν στο πρόγραμμα "πετρέλαιο για να πάρεις τ' αρχίδια μας" όπου για κάθε βαρέλι πετρελαίου που θα αποδεσμεύει ο Πέρσης πρόεδρος θα παίρνει μία συσκευασία μανταλάκια, ενώ η σταδιακή οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης θα οδηγήσει στην παροχή και κορδονιών για τα παπούτσια. Το Ιράν από την πλευρά του απείλησε με παύση εξαγωγής των χαλιών Μπουχάρα και Roubayat my Lord Roubayat, γεγονός που οδήγησε την Δέσποινα (λέγε με και μπορδοροδοκόκκινο) Μιραράκη να κάνει απεργία πείνας επάνω σε ένα χαλί Τσιμούχα έξω από την Αμερικάνικη Πρεβεία.
Μ' αυτά και μ' εκείνα, και φέτος με πορδές θα βάψουμε αυγά!
Λαμπρούκος @ 10:49 π.μ. |


20 Comments:


  • At 11:20 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    καποια Ουγγαρεζα πολιτικος στην Ιταλια
    δινει το κορμι της στον Οσαμα,για να σταματησει ο Τρομος στη γη...
    και εγω σου λεω κανε προσευχη!!!!!!!!!!!
    (δεν πιστευω να εισαι Δαρβινιστης.....  
  • At 11:32 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    αορω πως δε σε μπαγλαρωσανε ακομα..

    τι περισσοτερο πρεπει να πεις για να καταλαβουμε ολοι οτι εισαι πρακτορας των κινεζων???  
  • At 12:18 μ.μ., Blogger NinaC

    Καταγγέλω παταγωδώς τον τίτλο του ποστ ως άκρως πιασάρικο και παραπλανητικό.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ, ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΙΔΗ!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!  
  • At 12:21 μ.μ., Blogger An-Lu

    χεχεχε σνιφ!
    κι εγώ που νόμιζα ότι τα αβγά βαφόντουσαν μόνα τους! ;-)
    Κατά τα άλλα, όταν μαλώνουν τα βόδια, την πληρώνουν τα βατράχια....και ο νοών νοείτω! σμουτς!  
  • At 12:49 μ.μ., Blogger Rodia

    Δυστυχώς, η προεδράρα εξακολουθεί να πέρδεται επαρκώς αγνοών ακόμη και την -αν και Διαμαρτυρόμενη- κ. Μιραράκη και δεν θα βάψουμε αυγά κεραμιδοκοκκινομπορντοκαροπορτοκαλλιά φέτος... σνιφφφ
    (τι χρώμα έχει το πετρέλαιο;)

    ..παλιά, η στρατιωτική βενζίνη ήταν κόκκινη.. (για να μαθαίνετε και κάτι)  
  • At 12:56 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Maria Magdalena: Δαρβινιστής Moi? Jamais! Αυτή η Ουγγαρέζα έχει τηλέφωνο? Επιπλέον δεν πιστεύω να πρόκειται περί σαλάτας? Εκτός από προσευχή προτείνω και νηστεία!

    Φάτα μωρή Μοργκάνα: Μόνο εσύ με κατάλαβες... Είμαι ο Πι-θη- κι

    Ντόλυ: Δε μας χέζεις ρε Χάϊδω! Αλήθεια τι θα φοράς σήμερα, για πε, για πε...

    Αρ-Λου-Μπα: Επίσης όταν γαμιούνται οι μύγες σαμαρώνουν τα μουλάρια αλλά ας μη το κάνουμε και θέμα...  
  • At 12:58 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Roditsa: Απορώ πως έζησα τόσα χρόνια χωρίς να ξέρω ότι παλιά η στρατιωτική βενζίνη ήτο κόκκινη!!! Αίσχος, δεν είναι παιδεία αυτή που έχουμε.

    Επίσης παλιά το εικοσάριοκο είχε επάνω το πουλί και το φαντάρο! Όχι Ντόλυ δεν ήταν το πουλί του φαντάρου...  
  • At 1:18 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Μμου φαινεται τη λεν Ιλολα Στανερ,δε θυμαμαι και καλα.Αυτα τα ξερει καλυτερα η Λουκα.  
  • At 1:45 μ.μ., Blogger funEL

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Έπειτα από Θεοεπιστημονικές μελέτες με την αποκλειστική Λιακούρειο μέθοδο "ο Αχταρμάς"
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

    Ο Πρόεδρας Βους, είναι στη πραγματικότητα ΛΙΑΚΟΥΡΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ο οποίος θα μας φέρει ίσως γρηγορότερα την ΕΛληνική Κοσμοκρατορία το 2024.
    Καταστρέφει τις υποχθόνιες δυνάμεις και καθαρίζει το έδαφος για μας...

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.


    (αυτή η ανακοίνωση είναι το μν της Χάιδως, +ευλόγησον+)  
  • At 2:09 μ.μ., Blogger ellinida

    Δεν έχω χρόνο να σώσω τον κόσμο σήμερα . Ασχολούμαι με την οργάνωση του Πάσχατος .
    Σας περιμένω ε ; Μην μου την σκάσεις τελευταία στιγμή .
    Εχω στρώσει τραπέζι !
    Μμμ αν έρθεις πιό νωρίς μπορεί να γλυτώσω και τα έξοδα για την μπογιά των αυγών ... χεχε ...
    Είστε όλοι καλεσμένοι στο Λαμπριάτικο τραπέζι ... στην κυριολεξία Λαμπρίατικο ! Η θα έπρεπε να πω Λαμπρουκικό ;  
  • At 3:29 μ.μ., Blogger Απολλώνια

    Εις ένδειξη συμπαράστασης κλειστά θα είναι όλα τα τύπου oriental μαγαζιά της χώρας, σε έκτακτη ανακοίνωση που έδωσε το γραφείο τύπου του συνδέσμου χορευτριών της κοιλιάς, αναφέρει πως τα μέλη καθώς και οι υποστηρικτές του θα πραγματοποιήσουν πορεία η οποία θα καταλήξει στη βουλή, όπου και θα κάουν συμβολικά ενδύμασίες απο τις παρελαύνουσες χανούμισες.

    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
    Φιλιά!

    :)

    υ.γ. σ' ωραίοοοοοοοςςςςςςςς...  
  • At 4:13 μ.μ., Blogger Jamella

    αν σε μαθω σκακι τι θα με μαθεις?
    το 1.ε4 ειναι κλασσικη κινηση
    ^^  
  • At 5:26 μ.μ., Blogger YO!Reeka's

    πάλι καλά που δεν εδωσα λεφτά για μπογιά  
  • At 5:39 μ.μ., Blogger Neilys

    kai na deis pou den to xa se ektimisi to x-box..!  
  • At 6:17 μ.μ., Blogger Unknown

    Σσσσ διοργανώνω μυστική μεταφορά λαμπάδων Πανοραμίξ στην Περσία με το καραάνι μου. Είσαι μέσα;;;  
  • At 6:29 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV

    Kατι μου λεει οτι θα εχουμε πολεμο.Μονο που τωρα θα γινει με πετρες...  
  • At 7:53 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Την ανησυχία του για την συνεχή αύξηση της τιμής του πετρελαίου, αποδίδοντας την στην «αδικαιολόγητη διεθνή πίεση που ασκείται στην Περσία» την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «ένα από τα μεγαλύτερα παλούκια για την οικονομία», εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μεγαλύτερη αίσθηση όμως προκάλεσε η φράση του «κάθε πέρσης και καλύτερα» η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση απάντηση της Αμερικανικής πρεσβείας ότι δεν θα επιτρέψει στους Πέρσες να ξαναγίνουν απειλητικοί για τη δυση. Άμεση ήταν και η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «η κυβέρνηση πρέπει να διαθέτει πολύ ασθενή μνήμη για να ξεχνά την Περσική επιθετικότητα» ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε με ανακοίνωση του και ο σύνδεσμος απόστρατων υπαξιωματικών του Π Ν «ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ», ενώ ιδιαίτερα έντονο σε ύφος ήταν το ψήφισμα που εξέδωσε το δημοτικό διαμέρισμα Παλουκιών Σαλαμίνας για την απαξιωτική αναφορά στην ιστορική πόλη η οποία μάλιστα κατέληγε «…το παλούκι να το βάλει στον κώλο του». Ιδιαίτερη ωστόσο εντύπωση προκαλεσε η σιωπη που τηρει η υπουργός εξωτερικών για το όλο θέμα ενώ ανεπίσημοι κύκλοι του Μαξίμου σχολίαζαν οτι αυτό οφείλεται στην συγκενειας της με τον βρικόλακα αφου… «ακούει παλούκι και κόβει λάσπη»όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά. Αργά το βράδυ όπως έγινε γνωστό η κρίση εκτονώθηκε όταν η υπουργός συναντήθηκε με τον Πέρση πρέσβη προκείμενου να συζητήσουν για το πετρέλαιο, στο Θάνο Πετρέλη όπου και διασκέδασαν οι δυο τους ακούγοντας αξέχαστες επιτυχίες του γνωστού καλιτέχνη μέχρι τις πρωινές ώρες, όταν στη συντροφιά τους προστέθηκε και ενας πρόπερσης και γίνανε τρείς……………και ο κούνουπας κι ο Γιάννης ο σπασμένος..  
  • At 1:17 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Μετά το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη συνάντηση της Ελληνοπούλας ΥΠΕΞ με τον Πέρση πρέσβη για το θέμα της τιμής του πετρελαίου η κυβέρνηση πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών. Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας Θρησκείας και Οικογένειας Μαριετα Γιαννακου Κουτσουκου προχώρησε τσουκου-τσουκου στην ανακοίνωση της απόφασης της κυβέρνησης να διδάσκεται η Περσική γλώσσα στα Ελληνικά σχολεία όλης της χώρας, αφού όπως τόνισε «…με αυτά τα λίγα, έστω, Περσικά, που ήξεραν οι αρχαίοι προγονοί μας κατόρθωσαν να συνεννοηθούν με τους Πέρσες και να τους πουν: μόλων λάβε!!!» Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «ποια είναι η επίσημη θέση της κυβέρνησης για τους Περσικούς πόλεμους ?» απάντησε «περασμένα - ξεχασμένα», ενώ ταυτοχρόνως ανακοίνωσε και την επίτευξη εμπορικής συμφωνίας με το Ιράν που αφορά στην εισαγωγή περσίδων, οι οποίες δεν χρειάζονται σιδέρωμα, προκείμενου να αντικαταστήσουν τις βουλγάρες. Την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις εξέφρασε και ο αρχιεπίσκοπος Χριστοδουλος ο οποίος τόνισε «…η εκκλησία ευγνωμονουσα
    δεν ξεχνά ότι ο άσεβης εχθρός του χριστιανισμού Ιουλιανός ο Παραβάτης σκοτώθηκε σε μάχη εναντίον των αδελφών μας Περσών», ενώ στην παρατήρηση ότι ο Μανιχαϊσμός ήταν Περσική αίρεση του
    Χριστιανισμού απάντησε: «ποιος τον γαμεί τον Μανιχαϊσμό ?» Εξ΄άλλου το δημοτικό συμβούλιο της Άρτας με ομόφωνη απόφαση του αποφάσισε, προς τιμή του σύμμαχου βασιλιά Ξέρξη, να μετονομασθεί η κεντρική λεωφόρος της πόλης σε «Λεωφόρος Αρταξέρξη» …και ξερός..  
  • At 9:12 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    μια καλημερα μπηκα να πω....

    αλλα με πλακωσε το σεντονι...  
  • At 10:42 π.μ., Blogger NinaC

    maria_magdalena said...
    καποια Ουγγαρεζα πολιτικος στην Ιταλια
    δινει το κορμι της στον Οσαμα,για να σταματησει ο Τρομος στη γη...

    Πρόκειται για την γνωστή (σε όλους) Τσιτσιολίνα, κατά κόσμο Ιλόνα Στάλερ. Ενώ η δικιά μας, η Τίνα Σπάθη, κάνει το παγώνι...

    Λαμπρούκο, δεν θα σου πω τι φόραγα χτες, θα σου πω όμως ότι σφαζόντουσαν τα πιπίνια στην ποδιά μου...  
Number of online users in last 3 minutes