Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Ο Σάκης και οι παρά φύσιν δικαστές
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2005


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε παραμονή Χριστουγέννων ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος κ. Κεχαγιόγλου (λέγε με και Saki) καθώς κρίθηκε ύποπτος παρεμπόδησης της δικαιοσύνης στην περίπτωση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πλήθος διαμαρτυριών και δηλώσεων συμπαράστασης από επώνυμους και ανώνυμους συναδέλφους και απλούς πολίτες προς τον Sakis, τόσο για την αυστηρότητα της απόφασης όσο και για την επιμονή του συμβουλίου εφετών να την εφαρμόσει παραμονές του θαύματος γέννησης του Θεανθρώπου.

Πρώτος έσυρε το χωρό των δηλώσεων ο κ. Κούγιας, γνωστός για τις στενότατες σχέσεις και τη βαθύτατη φιλία που τον συνδέει τα τελευταία χρόνια με τον Sakis. Ο κ. Κούγιας αποκάλεσε μαριονέτες του Εφέτες που κατέληξαν σε μία απόφαση που όπως ισχυρίστηκε προσβάλει βάναυσα το θεσμό της δικαιοσύνης και οδηγεί ευυπόληπτους πολίτες στης φυλακής τα σίδερα (τα οποία ως γνωστό είναι για τους λεβέντες και ουχί για τους ντιγκιντάγκες στυλ Sakis). Δήλωσε πως θα σταθεί στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου μέχρι την ημέρα που θριαμβευτής θα βγεί ξανά από τις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας καινούριο φλερτ το Μπάμπη το Σουγιά ή το Νίκο το Μαχαίρα. "Οι σκευωρίες θα καταπέσουν", δήλωσε αποφασιστικά ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι δυνατό να διώκονται μάχιμοι ποινικολόγοι που έχουν δώσει το αίμα τους για την υπεράσπιση αθώων εμπόρων ναρκωτικών, μαστροπών, σωματεμπόρων, εγκληματιών απλά και μόνο γιατί κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στο θέμα παρενέβη και η σύζυγος Κούγια η οποία εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς φακούς ρωτώντας πως καλούμε το 166, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση με χρήσιμες πληροφορίες γι αυτούς που θέλουν να καλούν έυκολα και απλά τα τριψήφια νούμερα του ΟΤΕ, "ενώ θα περιλαμβάνονται απλές και χρήσιμες συνταγές, όπως συνταγή για παγάκια, συνταγή για αυγά βραστά και άλλες, που θα τονίσουν το τραπέζι της σκληρά εργαζόμενης γυναίκας με gourmet πινελιές". Τα έσοδα από τις διαφημίσεις θα προσφερθούν στον υπερασπιστικό αγώνα του Sakis που σαπίζει στα μπουντρούμια της EAT-ΕΣΑ.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος με το γνωστό στυλ γλίτσας που διαθέτει χαρακτήρισε τους εφέτες ρόμπες ξεκούμποτες και οπισθόβουλους, που λύγισαν κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και την απαίτηση του φιλοθεάμωνος κοινού για φρέσκια σάρκα στα ανήλιαγα και γεμάτα διψασμένα για σεξ φιλήδονα κτήνη που παροικούν στα κελιά της Γ' πτέρυγας σεξουαλικών εγκλημάτων στην οποία μεταφέρθηκε μετά από δική του απαίτηση ο Sakis. "'Ομως οι κόλοι μας δεν είναι για τα δόντια τους", συνέχισε ξεσπαθώνοντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA και το Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ μετά από επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αναγκαστηκε να παραδεχτεί πως ίσως για τα δόντια τους να μην είναι, για τα μαρκούτσια τους πάντως έρχονται μια χαρά.

Τέλος μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να φιλοξενηθεί o Sakis σε νέο ανακαινισμένο χώρο αντάξιο της φήμης του και της προσφοράς του προς το ίδρυμα. Έτσι η πτέρυγα σεξουαλικών εγκλημάτων (στην οποία φιλοξενείται ο Sakis, προεκτάθηκε 9.643μ, φθάνοντας αισίως μέχρι τον Πειραιά, προκειμένου ο γνωστός ποινικολόγος να έχει θέα από το κελί τα τα βράχια της Πειραικής, ενώ δημιουργήθηκε πανωσήκωμα 73 ορόφων και (ο τελευταίος όροφος είναι του sakis βεβαίως) με μεγαλες βεράντες, barbeque, τεχνητό γρασίδι Σουαζηλάνδης, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, solarium,


φοίνικες Αϊτής, κoυνελάκια από το Playboy (εντελώς διακοσμητικά), κλπ. Οι κουζίνα των φυλακών εξοπλίστηκε εκ νέου από το Interni, ενώ προσελήφθει ως executive ο chef De Grillion, που μέχρι πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Πεντελικόν, το Beau Brummel, και άλλα γνωστά εστιατόρια των Αθηνών. Ως εκ τούτου το εστιατόριο των φυλακών Κορυδαλλού απέσπασε ήδη τρεις σκούφους Michelin (***), ενώ συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα εστιατόρια με την πιο δυναμικη fusion κουζίνα της Ευρώπης. Τα υπόγεια των φυλακών έχουν ήδη μεταστεγαστεί στο παλιό πάρκιγκ των υπαλλήλων, και στη θέση τους έχει κατασκευαστεί μία από τις μεγαλύτερες κάβες των Βαλκανίων με περισσότερες από 43000 ετικέτες γνωστών κρασιών. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται 943 φιάλες Petrov 1912, συλλογή που μόνο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μπορεί να συναντήσει κανείς σε τόσο μεγάλο μέγεθος. Παραπλέυρως έχει κατασκευαστεί ειδικό δωμάτιο υγραντήρας προκειμένου να φυλάσσονται στις κατάλληλες θερμοκρασίες και υγρασίες τα πούρα του Sakis (στα οποία ως γνωστό έχει μία αδυναμία). Έτσι λοιπόν με ειδικό container υγραντήρα μεταφέρθηκαν 92378 τεμάχια COHIBA CHURCHILL, 34228 τεμάχια MONTE CHRISTO DOUBLE CORONA, και 45558 DUNHILL TORBUSTO, ο Βαγγέλης ο υδραυλικός με το πούρο του και ο Μάκης το τεκνό από το Κολωνάκι με το δικό του.
Μετά από αυτά εξαρση έχει παρουσιάσει η εγκληματικότητα προκειμένου πολίτες που περιμένουν να εισπράξουν το επίδομα του ΛΑΦΚΑ να φιλοξενηθούν έστω και για τις μέρες των γιορτών σε κάποια πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 1:28 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Κατηγορώ!!!
Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2005

Τα blogs είναι η τελευταία μορφή ελεύθερης έκφρασης μέσα σε ένα αλλοτροιωμένο σύστημα πληροφόρησης, που επιτρέπει μόνο τις πληροφορίες εκείνες που φιλτράρονται ή διοχετεύονται από συγκεκριμένους διαύλους, ελεγχόμενους από τους ίδιους διαπλεκόμονους μεγαλοεκδότες, που καθυποτάσσουν τους ίδιους πληρωμένους χαρτογιακάδες, που γράφουν κατά παραγγελία για τους ίδιους μεγαλοσχήμονες πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες.
Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι χθές. Και ξάφνου χθές όλα ανατρέπονται...
Να δώσω το στίγμα μου. Είμαι ένας από τους χιλιάδες bloggers που ζουν, γράφουν, αναπνέουν, κάνου σεξ και γενικότερα κινούνται στην αφάνεια του διαδικτύου. Μέσα στους δύο μήνες που κρατάω το blog μου ζωντανό δεν έχω καταφέρει να πείσω ούτε τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους να το διαβάσουν. Η επισκεψιμοτητα του περιορίζεται στα κλίκ του δικού μου ποντικιού και μόνο στις σελίδες του, τα οποία σχεδόν προκαλούν αντίχηση από τη μοναξιά τους. Το προφίλ μου το έχουν κάνει access όλο και όλο 6 άνθρωποι (που υποπτεύομαι ότι είμαι ο εξής ένας αλλά προσμετρώμαι μπένοντας από διαφορετικούς υπολογιστές).
Και χθές, διαβάζοντας το blog του pitsirikos μπήκα στο πειρασμό να του αφήσω ένα μήνυμα (ξέρετε δα τις τυπικές αβρότητες μεταξύ των κορυφαίων bloggers, και πόσο καλός είναι, και πόσο πολύ του συμπαραστέκομαι στις δύσκολες ώρες που περνά και άλλες τέτοιες αηδιούλες). Και ξάφνου το blog μου κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκεπτών, που εξ αντανακλάσεως έκαναν κάποιο hit και στο δικό μου μικρό blogακι διαταράσωντας την ησυχία και τη μοναξιά του. Αρκεί να σας πω πως σήμερα το πρωι βρήκα 24 (ολογράφως εικοσιτέσσερα) ολόκληρα χτυπήματα στη σελίδα του προφίλ μου (και σας διαβεβαιώνω ότι ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι έχω τόσο πολλοούς υπολογιστές, και βέβαια όχι κυρία μου δεν επισκέφτηκα κάποιο ιντερνετ καφέ).
Μετά από αυτή την απρόσμενη επιτυχία θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μια για πάντα στο αναγνωστικό μου κοινό τα ακόλουθα:
1) Δε θα αλλάξω το χαρακτήρα μου, θα μείνω ο απλός προσηνής Λαμπρούκος που κανείς σας δεν ξέρει αλλά όλοι αγαπήσατε τόσο παράφορα
2) Η επιτυχία δε θα στρεβλώσει τη γραφίδα μου, αντίθετα θα την κάνει πιο αιχμηρή, όμοια ρομφαία που θα κατακεραυνώνει όλους αυτούς που μας πουλάνε στρώματα γεμισμένα με ματωμένα σεντόνια, γλυκά με ποντικοκούραδα, και σώβρακα για μεταξωτές κορδέλες
3) Δε θα υπηρετήσω άλλο αφεντικό πλην υμών όλων που τόσο με στηρίξατε όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της αφάνειας, της κακομηριάς, της αδιαβασιάς, και της μιζέριας.
Πέρα όμως από όλα αυτά θα ήθελα να απευθύνω ένα δριμύ κατηγορώ που όμοιο του ούτε ο Ζολά δε θα ήταν σε θέση να απευθύνει στον pitsirikos που εκπροσωπεί τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα στο χώρο των blogs. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που μέσα σε μια νύχτα μπορεί να σε φέρει από την αφάνεια στα φλάς της δημοσιότητας, με μία και μόνη εμφάνιση στις αράδες του site του. Και με την ίδια και πάλι ευκολία να σε φάει το μαύρο σκοτάδι όταν πια δε θα είσαι ο εκλεκτός της καρδιάς του.
Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο Μπόμπολας των bloggers ερώτώ ποιός είναι; Αν ο βασικός μέτοχος δε φωτογραφίζει τον pitsirikos στις νομοθετικές του ρυθμίσεις τότε ποιόν; Αν αυτός δεν είναι ο αρχιερέας της blogικής διαπλοκής τότε ποιός; Οι σχέσεις του μέ κύκλους της Νέας Διακυβέρνησης ερευνώνται διεξοδικά, ενώ καταγγελίες που τον φέρουν μπλεγμένο σε μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας με τον Ιάκωβο Γιοσάκη, σωματεμπορίας με τρία φορτηγά μάνες από την Πρώην ΕΣΣΔ, και συνεργό του μεγαλέμπορου κοκαίνης κ. Αγγελόπουλου έχουν ήδη φτάσει στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Τέλος φέρεται να έχει τελέσει μυστικό γάμο με την Gay συντάκτρια της Gay Voice κάπου στην Ολλανδία ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν ο Elton John με το σύζυγο του και ο πρώην ντεμέκ gay παίκτης του fame story (του οποίου το όνομα δε μου διαφεύγει, απλά δεν το ήξερα ποτέ).
(Το κείμενο είνα σατυρικό και δεν έχει σκοπό να προσβάλει στο ελάχιστο τον pitsirikos ο οποίος άλλωστε ήταν και η αιτία που αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου blog. Pitsiriko συνέχισε να μας διασκεδάζεις, και μείνε μακρυά από ότι προσπαθεί να σε ρίξει από την κορυφή που κατέκτησες μόνος σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!)

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 3:48 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Ένα τραγούδι για τα χριστούγεννα
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2005
Τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιά,
και μυρίζουνε σαπίλα όλα τα γλυκά (εε),
τρίγωνα κάλαντα κι όλοι εμείς μαζί,
σκουλήκια μόνο ψάχνουμε μες' τη σαντυγί.
--
Να μαστε παιδιά, κρατώντας με χαρά,
μία τάψα χαλασμένη μουσταλευριά,
να μαστε μαζί, μες το μαγαζί,
που το χέσανε με πάθος χίλιοι ποντικοί.
--
Τρίγωνα κάλαντα κι άλλα καλιαρντά,
φέτος μάνα δε θα φάω ούτε μπακλαβά (εε),
τρίγωνα κάλαντα μυγόσκατα παντού,
τέτοιο χάλι δεν το είδα μήτε στο Κατμαντού!

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 2:25 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Μαμά φέτος θα νηστέψω

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί σύσσωμο το πανελλήνιο τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων που έρχονται καθημερινά στο φώς της δημοσιότητας για αλλοιωμένα τρόφιμα. Το γεγονός αυτό λαμβάνει ιδίαίτερα μεγάλες διαστάσεις καθώς λόγο των ημερών η κατανάλωση τροφίμων και ποτών είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Αρχιερέας της κάθαρσης στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας έχει αναγορευθεί ο κ. Ευαγγελάτος, ο οποίος δεν είναι καθόλου απίθανο να καταλάβει την θέση του απελθώντος και μεταπηδούντος στο Δήμο Αθηναίων Υπουργού Υγείας κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στην περίπτωση αυτή αναμένεται να γεμίσουν με κρυφές κάμερες νοσοκομεία, γηροκομεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί και λοιπά κοινωφελή ιδρύματα, ενώ συνεργάτες του πρώην πλέον δημοσιογράφου θα προσλαμβάνονται ως τραπεζοκόμοι, μάγειρες, βοηθοί σερβιτόρου σε πάσης φύσεως δημόσιους οργανισμούς.

Στο μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στα συνεργεία των νομαρχιών, ενώ το καθημερινό δελτίο μοιάζει με πολεμικό ανακοινωνθέν. Συγκεκριμένα στις 22/12 συνεργεία ελέγχου τροφίμων της Νομαρχίας Πειραιά εντόπισαν εργαστήριο παρασκευής γλυκισματων στην περιοχή των ταμπουρίων στο οποίο βρέθηκαν περιτώματα σκύλου επάνω στα κανταίφια, κακαδάκια από μύτη γάτας στο καρύδι που προοριζόταν για γέμιση του μπακλαβά, ποντικοκούραδα στη σαντυγί της τούρτας και πυτιρίδα σκίουρου πάσχοντα από ξηροδερμία και τριχόφάγο σε μέλι που προοριζοταν για μελομακάρονα. Ο ζαχαροπλάστης ο οποίος συνελήφθει και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου δήλωσε πως τυχαία βρέθηκαν τα γλυκά στις ακαθαρσίες των ζώων αφού το μαγαζί του δεν είναι εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αλλά ιατρείο μικρών ζώων.

Το ίδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Ο Νομάρχης (μη χέσω) κ. Ψωμιάδης διενεργεί ο ίδιος επιτόπιους ελέγχους ενώ απειλεί με απέλαση Έλληνες εργοδότες που απασχολούν αλλοδαπούς και τους αφήνουν να σηκώνουν τα τιμημένα μελομακάρονα, τις δίπλες, τα κουρκουμπίνια και άλλα τιμημένα Ελληνικά γλυκα στα αλλοδαπά τους χέρια. Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε ψαροταβέρνα η οποία σερβίριζε στην εκλεκτή της πελατεία μυγόσκατα για χαβιάρι και μάλιστα της γνωστής ποικιλίας Βelunga, και μαρίδα για φιλέτο καρχαρία (άλλωστε η ομοιότης είναι πρωφανής). Τέλος σε μαγειρίο στην παραλία της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε αλογίσιο κρέας το οποίο σερβίρονταν για φιλέτο μόσχου αλλά στο μαγαζάτορα δεν ασκήθηκαν διώξεις γιατί όπως δήλωσε το άλογο είναι ένα από τους απογόνους του Βουκεφάλα, του γνωστού αλόγου του Μεγαλέξανδρου. Μετά από αυτό πάρθηκαν δείγματα DNA τα οποία στάλθηκαν στο ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ για να ξεκινήσει η διαδικασία της κλωνοποίησης και να κυκλοφορεί ο Νομάρχης (μη χέσω) κ. Ψωμιάδης έφιππος στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.


στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 12:32 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Μάθε παιδί μου γράμματα!
Ριξεκέλευθες προτάσεις που θα αλλάξουν το χαρακτήρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατέθεσε χθες επιτροπή σοφών που συστήθηκε με την επιμέλεια του Υπουργείου Παιδέιας. Συγκεκριμένα η επιτροπή κατέληξε στην πρόταση 9 θεσμικών παρεμβάσεων που θα δώσουν λύση σε χρόνια προβλήματα της παιδείας.
Ειδικότερα η επιτροπή πρότεινε την άμεση εφαρμογή του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων φοιτητών και καθηγητών προκειμένου να δωθεί τέλος στο πρόβλημα του αποκλεισμού των gay από την τριτοβάθμια εκπαίδευση με αποτέλεσμα να γίνονται στυλίστες, ή μόδιστροι. Το γεγονός αυτό στην προέκταση του έχει σαν αποτλέλεσμα τα μοντέλα να γίνονται υστερικά λόγω της αγαμίας που επικρατεί στον επαγγελματικό τους χώρο, και να υφιστάμεθα όλοι (όσοι έχουμε σχέσεις με μοντέλα) τις γνωστές συνέπειες.
Επιπλέον, τέλος εισηγείται η επιτροπή να μπεί στο καθεστώς των μετεγγραφών. Εξαίρεση θα δίδεται μόνο για φοιτητές των οποίων οι γονείς είναι ιδιάιτερα χαμηλού εισοδήματος (ή ιδιαίτερα υψηλού), για γόνους υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών, δημάρχων, κοινοταρχών, αγροφυλάκων, αστυφυλάκων και λοιπών δοσύλογων. Οι λόγοι υγείας περιορίζονται αυστηρά σε περιπτώσεις οξείας αμυγδαλίτιδας, πλατυποδίας, πυτιρίδας, ξηροδερμίας, αιμοροείδων, εφύδρωσης αμασχάλης και συχνουρίας. Άλλοι λόγοι δε θα γίνονται δεκτοί.
Επιτέλους τέλος φαίνεται να παίρνει και το καθεστώς του ενός συγγράματος που ταλαιπώρησε τα ελληνικά πανεπιστήμια από τη μεταπολίτευση και αποτέλεσε πάγιο αίτημα όλων ημών των μεγαλοσυνδικαλιστών. Συγκεκριμένα προτείνεται η υιοθέτηση πολλαπλών συγγραμάτων τα οποία θα συνταγογραφούνται από συγκεκριμένη προεγκεκριμένη λίστα. Μεταξύ των υποχρεωτικών συγγραμάτων θα συγκαταλέγονται τα Ciao, Hallo, Dowtown, Cosmopolitan (Βρες το Βρυώνη και πάρτον στο μπαλκόνι), Elle, για τις θεωρητικές επιστήμες, ενώ πολυτεχνεία και Ιατρικές σχολές θα προμηθεύονται συγγράματα από την αντίστοιχη λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα Ταρατατα, Σωφεράκι, Λονδίνο 2001, Φίλησε με, και μια συνδρομή PSTN 56Κ για αργό κατέβασμα τσόντας από το Ίντερνετ.
Ειδική αναφορά γίνεται για την ανάδειξη των πανεπιστημιακών αρχών. Έτσι πρυτανικές και προεδρικές εκλογές δε θα πραγματοποιούνται με το ίδιο καθεστώς αδιαφάνειας και συναλλαγής που υπάρχει μέχρι σήμερα. Αντίθετα θεσπίζονται ξεκάθαροι όροι οι οποίοι μεταξύ άλλων προβλέπουν τα ακόλουθα: Πρυτανικές εκλογές 250€/ψήφος για κάθε μέλος του εκλεκτορικού σώματος. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο (μετά από ελεύθερη διαπραγμάτευση) όταν η ψήφος αφορά φοιτητοσυνδικαλιστές ή πρωτοβάθμιους καθηγητές που μπορούν να εκβιάσουν μεγάλες μάζες χαμηλόβαθμων καθηγητών. Η ταρίφα ορίζεται στα 150€/ψήφο για τις προεδρικές αλλαγές ενώ για τα μεγαλοστελέχια το ποσό πλαφονάρεται στο 1500€.
Τέλος και στους αιώνιους φοιτητές. Ως ανώτατο όριο φοίτησης για κάθε σχολή ορίζεται αυτό που θα προκύπτει από τον αλγόριθμο 5(Ν^2)+(14/SQRT(3))*27), (όπου Ν τα χρόνια ευδόκιμων σπουδών (4,5,6)). Με βάση αυτό τον αλγόριθμο υπολογίζεται πως ένας επιτυχώντας στη σχολή νομικής που εισήχθη στο 18ο έτος της ηλικίας του είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει τις σπουδές του πριν πατήσει το 145ο έτος του. Η μεταρρύθμιση αυτή αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φοιτητών που καταγγέλουν την απρόσμενη εντατικοποίηση των σπουδών, ενώ για συστημα τύπου Αμερικής από το παράθυρο μιλούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικού που πολέμησαν και στον πόλεμο του '40.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 12:29 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
To μέγεθος μετράει;
Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2005

Στις 2,1 μονάδες φαίνεται να διατηρείται η διαφορά μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ σύμφωνα και με την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε Κυριακάτικο φύλλο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο ευφορία στην Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα πολλά κυβερνητικά στελέχη να ξεχυθούν στους δρόμους πίνοντας σκληρά ποτά και χορεύοντας όλη τη νύχτα. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις προέβησαν σε ανήθικες πράξεις όπως βιασμούς γυναικών και ολονύκτια αμφιφυλόφιλα όργια στην περιοχή της τρούμπας στο Πασαλιμάνι. Πληροφορίες που φέρουν το κύριο Μαντούβαλο να συνευρέθει σε ένα από αυτά τα όργια με την κα. Μπουρμπούλια ελέγχονται ώς αναξιόπιστες.

Στο μεταξύ ο προβληματισμός επισφράγισε μία ακόμα μακρά περίοδο εσωστρέφειας στο ΠαΣοΚ, αφού πολλοί πρώην υπουργοί αποδίδουν τα άσχημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στην επιμονή του κ. Παπανδρέου για ανανέωση. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δήλωσε στη συνέντευξη του στο Κυριακάτικο Βήμα πως το μέγεθος δε μετράει, εννοώντας προφανώς το μέγεθος της διαφοράς που χωρίζει τα δύο κόμματα στην πρόθεση ψήφου. "Στο ΠαΣοΚ υπήρξαν πολλές φορές στο παρελθόν που την είχαμε μικρότερη", δήλωσε με νόημα. Το γεγονός αυτό δε μας εμπόδισε όμως να είμαστε αυτοί που γ.... την Κυριακή το βράδυ των εκλογών.

Στο θέμα παρενέβη η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ως πιο ειδική επί του θέματος. "Ο πρόεδρος ειδικά στα τελευταία χρόνια της ζωής του την είχε ... καταλαβαίνετε. Παρόλα αυτά όμως κατόρθωσε να κατατροπώσει την επάρατω δεξιά και τις σκευωρίες που στήθηκαν εις βάρος του. Γενικά θα μπορούσα να πώ πως ο Πρόεδρος γ.... ακόμα και με γαριδάκι."


στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 10:31 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Δεν το παίρνεις, θά τον πάρω...
Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2005

Σε κλίμα μεγαλοπρέπειας, ως χλιδοκουλαμάρας, τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Σουλπικίου Ρίου Δε Ιανέιρου ο γάμος της χρονιάς, μα τι λέω (;) της δεκαετίας, μα καλά είμαι κουλός (;) του αιώνα, (ρε μπας και ήταν του μιλιένιουμ;), ανάμεσα στη δική μας (σας ορκίζομαι τη φέραμε απο το σπίτι μας), Αθηνούλα Ρουσέλ (το γένος Ωνάση), και του μαντράχαλου, του χάλια, του προικοθύρα που έπεσε σαν το κοράκι μόλις είδε το κοριτσάκι μας, του μαμούχαλου που μεγάλωσε μέσα στις φαβέλες, που ξεψείριαζε άλογα και μου θέλει και ιππασίες, ο τελευταίος, ο λήγοντας, Χοθέ Αρμάντο Ντελ Μαρία Σόνια Ιαγουάρο Κον Μπόσκε Σουαντρίνιο.
Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν, η νύφη ο γαμπρός και ο κ. Ζαμπούνης ενώ γοερώς κλαίουσα εθεάθη στα σκαλιά του παρεκκλησίου η Μαρία (λέγε με και Gala) Σταματέρη, να μαλιοτραβιεται με την (ξεχνώ πως τη λένε, PRIVE πρώην Χατζηνικολάου) τραβώντας ένα προσκλητήριο που προφανώς κλέψανε από τη τσέπη ενός εκ των καλεσμένων προσποιούμενες τα κορίτσια της γκαρνταρόμπας.
Η νύφη φορούσε ένα ολόλευκο νυφικό (κρεπ σουζε) στην απόχρωση του πάγου (για να δηλώνει και τις επιδόσεις της στο σεξ), κεντημένο με μικρά διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια, τυρκουάζ, κομμάτια από γρανίτη, ταφόπλακες από το Α' νεκροταφείο Αθηνών, και νταμαρόπετρες που συνελέγησαν έξω από το Νταού Πεντέλης. Σκανδαλιστική λεπτομέρεια αποτέλεσε το αβυσσαλέο ντελκολτέ το οποίο άφηνε να διαφανεί η κυτταρίτιδα στα μπούτια της νύφης, ενώ τα μαλιά της ήτανε πιασμένα σε ένα λιτό κώτσο τον οποίο κοσμούσε το απλό ολόχρυσο στεφάνι που φορούσε η Μαρία Αντουαννέτα κατά τη στέψη της. Τέλος το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ειδικός make-up artist ο οποίος προέκυψε από απόρρητο πρόγραμμα κλωνοποίησης του διάσημου ζωγράφου Dali, στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστερ(ίωσης) της ΦΑΓΕ.
Ο γαμπρός, σαφώς πιο λιτά ενδεδυμένος, φορούσε κοστούμι Armani το οποίο ράφτηκε από το διάσημο μόδιστρο ειδικά για την περίπτωση, σε πατενταρισμένο σχέδιο και χρώμα έτσι ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Τα παπούτσια δημιουργήθηκαν από ειδικό δέρμα που προέρχεται από το πέος μικρών αφρικανικών αρσενικών πυγολαμπίδων, ενώ η σόλα είναι αυτή με την οποία ο Louis Armstrong πάτησε για πρώτη φορά τη σελήνη. Ίσως γι αυτό λέγεται πως ο γαμπρός φθάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας ακούστηκε να λέει "ένα μικρό βήμα για το Χοθέ, ένα μεγάλο βήμα για την κονόμα".
Ανάμεσα στις ηχηρές απουσίες συγκατελέγεται αναμφίβολα αυτή του επίσης προικοθύρα πατέρα της Αθηνούλας μας κ. (μη χέσω) Τιερύ Ρουσέλ, ο οποίος φαίνεται πως είναι αδύνατο να δώσει την ευλογία του για ένα γάμο ο οποίος έχει μεγαλύτερο οικονομικό ώφελος από το δικό του. Αντ' αυτού παρευρέθη η συνομίληκη αδερφή της Αθηνούλας μας, η οποία προέκυψε από τα ξενογαμήσια του αυστηρού μπαμπά, και η οποία ήταν στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου.
Τα μέτρα ασφαλείας υπήρξαν δρακόντια, φέρνοντας πολλές φορές τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση. Έτσι, κατά την είσοδο στο χώρο της τελετής και της δεξίωσης, οι καλεσμένοι περνούσαν αρχικά από ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων για τον εντοπισμό μεταλλικών αντικειμένων, στη συνέχεια από ειδικό μηχάνημα ακτίνων Χ ο οποίος μπορεί να διακρίνει κόκκο μετάλλου σε μέγεθος κόκου άμμου, μετά τους βουτούσανε σε οξύ προκειμένου να είναι σίγουροι ότι έχει διαλυθεί οποιαδήποτε υποψία φωτογραφικής μηχανής ή πομπού-αναμεταδότη, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου κυρίες υποβλήθηκαν σε αιδιοσκόπηση για το φόβο απόκρυψης φωτογραφικού εξοπλισμού. Τέλος σε τρεις περιπτώσεις καλεσμένοι υπεβλήθησαν σε αφαίρεση βολβού του ματιού, καθότι υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι οι οφθαλμοί χρησιμοποιούνται απλά σαν προκάλυμα για την απόκρυψη καμερών. Πάντως παρά την αφαίρεση οι υποψίες παρέμειναν ανεπιβεβαίωτες και οι καλεσμένοι τυφλοί.
Μετά τη γαμήλια τελετή το ζευγάρι απεσύρθει προκειμένου να διαπράξει το ανεπανόρθωτον, ενώ λίγη ώρα μετά ο γαμπρός εθεάθη στο μπαλκόνι των 1256 τ.μ. σπιτιού του στον 267 όροφο του ουρανοξύστη τους, να κουνά περιχαρής το ματωμένο σεντόνι, πειστήριο αθωότητος της νύφης (και δικής του μαλακίας).

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 5:11 μ.μ. | 5 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Oh GOD, I think I am cumming
Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005

Η Θεσσαλονίκη ήτο ανέκαθεν πόλις ερωτική. Τα γράφουν τα παλιά βιβλία πατριδογνωσίας, οι απανταχού οδηγοί πόλεως, το Έξοδος, το Αθηνόραμα, τα περιοδικά του Κωστόπουλου, το έχει πει η Μενεγάκη στον πρωινό καφέ, το τραγουδούν οι κορασίδες στα παραθύρια, το απαγγέλει του Ρήγα ο γιός, ενώ προσφάτως το δήλωσε και ο Μέγας Διονύσης Σαββόπουλος.
Ο ερωτισμός της δε αυτός είναι τόσο διάχυτος, και αποπνέεται απο κάθε λογής ζώντα και μη ζώα (και μη;). Έτσι λοιπόν η Θεσσαλονονίκη έχει το μοναδικό στον κόσμο προνόμιο να διαθέτει τα ακόλουθα: Ερωτικό ηλιοβασίλεμα, ερωτική δύση, ερωτική παραλία (που ενοίοτε από τον πολύ ερωτισμό δε ζυγώνεται από τη βρώμα), ερωτικές πλατείες, ερωτικούς καπουτσίνους, ερωτικό αεροδρόμιο, ερωτικό λιμάνι, ερωτικά κάστρα, ερωτικό Πανόραμα, ερωτικά μπαράκια, ερωτικά μπουζούκια, ερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ερωτικά σοκάκια, ερωτική ΔΕΘ, ερωτική γαρδούμπα, ερωτικό ερωτισμό, ερωτική ποδάγρα, ερωτικό δάκο και μουχρίτσα (ερωτική κι αυτή), ερωτικό δήμαρχο, και απλά μαλάκα νομάρχη (όχι δε θα μπω στον πειρασμό να γράψω για το νομαρχη).
Ο ερωτισμός δε αυτός εστάθη πολλάκις η αφορμή για ασελγείς πράξεις που οδηγούσαν εκστασιασμένους πολίτες στην άσκηση σεξουαλικών δραστηριοτήτων σε ρυθμούς ομαδών (κοινώς παρτούζες). Ιστορικές έχουν μείνει οι παρτούζες των μανάδων των γαύρων με πλήθος αρρενωπών νεαρών χρώματος καφετί στο γήπεδο της Τούμπας, αυτή της πρώην συζύγου του Ν. Γκάλη με πλήθος οργισμένων χαχόλων του ιδίου χρώματος, και ομοίως της συζύγου, αδερφής και μανούλας του κ. Φασούλα με φανατισμένους οπαδούς φέροντες της κίτρινη φανέλα.
Ουδώλως όμως ενοχλείται η εκκλησία, ή θίγονται τα ιερά και όσια σε αυτή την με την πρώτη ματιά αμαρτωλή πόλη. Αντιθέτως οι ιερείς μιας τόσο ερωτικής πόλεως δε θα μπορούσαν παρά να συμμορφωθούν με το γενικότερο τρόπο ζωής του ποιμνίου τους. Έτσι, οι απλοί κληρικοί της ερωτικής πόλεως φορούν συνήθως στενά άμφια που ουδώλως αποκρύπτυν τα απόκρυφα, αλλά αντίθετα τα τονίζουν. Ο ανώτερος κλήρος τέλος έχει διαλέξει κοντές μίνι φούστες σε γήινα χρώματα, ενώ στο κεφάλι αντί μήτρας φέρει λιτό στεφάνια από λευκά άνθη της άνοιξης.
Αποτέλεσμα του ως άνωθεν προσδιορισθέντος ερωτισμού άλλωστε είναι και η παροιμιώδης πλέον φιλοξενία των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης. Πέραν της προφανούς έλξεως ανάμεσα σε άτομα του άλλου και του ιδίου φύλου, υπάρχει ένας χωρίς αρχή μέση και τέλος δεσμός συγγένειας, αφού σίγουρα στο παρελθόν ο συγγενής κάποιου θα έχει συνευρεθεί ερωτικως με το συγγενή κάποιου άλλου.
Χαρακτηριστική όλων αυτών είναι η πρόσφατη τουριστική οδηγία που εξέδωσε το State Department απευθυνώμενο στους Αμερικανούς υπηκόους που επιθυμούν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη: "You are advised to wear iron underwear, and always keep your ass to the wall".

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 2:58 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Άντε και παλιά κρασιά...

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού (η κατ' άλλους ισχυρού ηλεκτροσόκ) μοιάζει να βρίσκεται η κυβέρνηση μετά τα αλεπάλληλα υψηλού Voltage κύματα τα οποιά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παλαιοκρασσάς κατά στελεχών (και όχι μόνο) της κυβέρνησης.
Ο κ. Αλογοσκούφης αντιγράφοντας τον εαυτό του, δήλωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν λίγους μήνες αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο σε οικεία βέλη που είχε εξαπολύσει εναντίον του ο κ. Έβερτ. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ αναρωτήθηκε προς τί τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί, και εξαπέλυσε ακόμα μία βόμβα λέγοντας πως οι καταγγελίες για διαφθορά αφορούν το διάστημα διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και όχι από το ΠΑΣΟΚ.
Μετά από αυτό ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε:" Ο κ Αλογοσκούφης απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον κ. Σουφλιά και τον κ. Σούρλα. Ο κ. Σούρλας με τη σειρά του περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Στεφάνου, γενικό γραμματέα του Υπουργίου ανάπτυξης, ο οποίος στηρίζει ολόψυχα την προσπάθεια του ΠΑΟ για διάκριση στην Ευρώπη. Το αυτό όμως επιθυμεί και ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, συνεπώς υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ των κ.κ. Καραμανλή και Στεφάνου. Ο δε κ. Παλιοκρασσάς, χαίρει της εκτίμησης ολόκληρης της Ν.Δ. ως ιστορικό στέλεχος και παρολίγον θύμα της τρομοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στη μεταπολίτεσυη από τη 17Ν, οργάνωσης που τα παρακλάδια της αγγίζουν στελέχη που βρίσκονται στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, της οποίας άλλωστε είναι πρόεδρος. Άρα ο κ. Παλιοκρασσάς χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Μετά από αυτά, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπετε αντιπαλότητα στην κυβέρνηση".

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 2:21 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Number of online users in last 3 minutes