Λαμπρούκος .comment-link {margin-left:.6em;}
Γιατρέ, ένα ποντίκι κολυμπάει στη σούπα μου...
Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2005

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Δρομοκαΐτειο μετά τις καταγγελίες συγγενών ότι σερβίρεται στους τροφίμους σούπα με ποντίκια. Συγκεκριμένα τεμαχισμένο ποντίκι βρέθηκε σε σούπα που σερβιρήστηκε προχθές, και έγινε αντιληπτό από τους οικείους ευτυχώς πριν καταναλωθεί.
Το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ενώ αργά χθές το απόγευμα παρενέβη και ο Υπουργός υγείας Νικήτας Κακλαμάνης, καταγγέλωντας το ποντίκι ωε εγκάθετο της άξιωματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το συγκεκριμένο ποντίκι είχε στο παρελθόν επι μακρόν φιλοξενηθεί στα κελλάρια της έπαυλης του Βαγγέλη Βενιζέλου. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ και νυν δελφίνου κ. Βενιζέλου ο οποίος αρκέστηκε στο να χαρακτηρίσει τη δήλωση ώς "πουστιά", προκαλώντας με τη σειρά του την αντίδραση του κ. Βαλιανάτου πρώην προέδρου της ένωσης ομοφυλοφίλων και νυν απλά αδερφής, ο οποίος δήλωσε ότι θα χαστουκίσει τον κ. Βενιζέλο ακόμα και μέσα στο DaCapo αν χρειαστεί προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, μήτε οι καπότες το γαμιά.
Στο μεταξύ στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Μίκυ Μάους λέγοντας πως επιτέλους πρέπει να μπεί ένα τέλος στη συνεχιζόμενη και αναίτια θυσία εκατομμυρίων ομοειδών του σε ολόκληρο τον πλανήτη στο όνομα της ανθρώπινης εξουσίας, ενώ αλληλέγγυοι στέκονται με δηλώσεις τους οι Χιούη, Λιούη και Ντιούη. Στη Λιμνούπολη τέλος οι κυμαίες θα κυματίζουν μεσήστιες, ενώ το δημοτικό συμβούλιο προεξέχωντος του κ. Σκρούτζ Μακ Ντακ κύρηξε τριήμερο πένθος, και ζήτησε ότι απέμεινε από τη σωρό του άτυχου ποντικού που σφαγιάστηκε στο Ψυχιατρικό ίδρυμα προκειμένου να εκτεθεί σε λαικό προσκύνημα.
Τέλος το γεγονός αυτό δεν άφησε ασυγκίνητο το τηλεοπτικό επιτελέιο του ΑLPHA. Έτσι χθές το πρωί η κα. Βέφα Αλεξιάδου μαζί με την κόρη της Αλεξία παρουσίασαν ποντίκι στα κάρβουνα με σως σαφράν, μιά εύκολη και γρήγορη συνταγή για σας κυρίες μου που περνάτε όλη σας τη μερούλα στο γραφείο αλλά θέλετε να παραμείνετε γυναίκες παρόλα αυτά.
Άμεση βέβαια υπήρξε η αντίδραση του MEGA και του Ηλία Μαμαλάκη ο οποίος σε έκτακτο γύρισμα θα επισκεφτεί τους υπονόμους της Νέας Υόρκης προκειμένου να μας δείξει αρουραίο στη σούβλα μαγειρεμένο από τους άστεγους του Σέντραλ Πάρκ, και ποντικάκι γάλατος με σως ταρτάρ για πιο προχωρημένες γαστριμαργικές απολαύσεις.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 9:42 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Το βρώμικο 89
Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2005
Πατατάκια, μπύρες, πίτσες και όλοι MEGA. Αντιγαύροι όλου του κόσμου ενωθείτε, σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία, ένα ανελέητο σφυροκόπημα της ποδοσφαιρικής αξιοπρέπειας του Ολυμπιακού, μιας Μακιαβελικής συνωμοσίας του σύμπαντος απέναντι σε μια ομάδα που θέλει αλλά δεν μπορεί, που πρέπει αλλά δεν του βγαίνει, που εκσπερματώνει πάντα πριν την κορύφωση.
Το βρώμικο 89' χτύπησε και πάλι, χωρίς Μητσοτάκη αλλά με Κόκκινους στο ρόλο του θύματος και όχι του θύτη αυτή τη φορά, με Καραμανλή και όλη την ύποπτη κουστωδία των κρυφοβάζελων και μή, δεξιών.
Περαστικά παιδιά, και να πλένεστε...

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 12:10 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Καλέ κύριε όργανο και εσείς από το ΡΟΥΦ είστε;
Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2005

"Μη βαράτε ρε παιδιά, περαστικοί είμασταν, είδαμε το φώς ανοιχτό και μπήκαμε", "νομίζαμε ότι είναι η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων", "ηρθαμε να δηλώσουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας", και άλλα τέτοια ωραία ακούστηκαν χθές όταν έγιναν αντιληπτοί δύο αστυνομικοί που συμμετείχαν σε συνεδρίαση του ΠΑΜΕ με πλήρη εξάρτηση (χειροπέδες, πιστόλια κλπ).
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως 60 χρόνια μετά τον εμφύλιο και 31 χρόνια μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η χώρα αυτή στηρίζεται ακόμα στη ρουφιανιά και τον χαφιεδισμό, και πως το κράτος φοβάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, ενώ οι κομμουνιστές είναι ακόμα στη συνείδηση του σκληρού κράτους συνώνυμο του ταραξία.
Οι αστυνομικοί παραδώθηκαν στον Υπουργό κ. Βουλγαράκη, που στην αρχή μη αντιλαμβανώμενος, δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην απόταξη τους απο το σώμα, "διότι τα όργανα της τάξης δεν έχουσι καμία δουλειά με τους κομμουνιστοσυμμορίτας".
Στη συνέχεια ανακάλεσε λέγοντας πως τα όργανα πέσαν θύμα απαγωγής από επικίνδυνους κακοποιούς που αφού τους έδεσαν τους έσυραν μέχρι τα γραφεία του ΠΑΜΕ με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από τις οικογένειες τους, ενώ κατέληξε λέγοντας πως τα δύο όργανα πήγαιναν φαγητό στη γιαγιά τους που βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης, στη διαδρομή όμως τους επιτέθηκε ένας κακός λύκος, που στο μεταξύ είχε φάει κάτι γουρουνάκια και είχε σκάσει από το πολύ φαί. Τα μπατσάκια στην προσπάθεια τους να τον ηρεμήσουν και να γλυτώσουν από τα δόντια του του προσφέραν ένα μήλο που τους είχε δώσει μια κακιά μάγισσα, φίλη ενός μεγάλου γατου που φορούσε κάτι μπότες μέχρι τα γόνατα. Ο λύκος μόλις το έφαγε τίναξε τα πέταλα και τα μικρά μπατσάκια από την τρομάρα τους τρέξαν μέσα στο σπιτάκι που συνεδρίαζε το ΠΑΜΕ γιατί ήταν τούβλινο και δεν μπορούσε να το ρίξει ο γίγαντας μήτε με φυσήματα, μήτε και με πορδές.
Αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι και όχι οι μαλακίες που σκαρφίζονται τα παλιοκομμούνια για να με διαβάλουν.
Γιώργος Βουλγαράκης, Υπουργός Δημόσιας Τάξης, 23/11/2005

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 9:37 μ.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
...και χτυπάν χριστούγενα τα καμπαναρια!!!

Τα πρώτα χιόνια είναι κιόλας εδώ, ενώ στη χώρα του ήλιου της χαράς και της αφασίας έχουν προκαλέσει ήδη εμφράγματα στην ηπειρωτική Ελλάδα που έχει παραδωθεί από χθές στη λευκή τους γοητεία.
Στην Αθήνα βέβαια η κατάσταση είναι χειρότερη γιατί δυστυχώς η βροχή δεν κρύβει, αλλά αναδεικνύει τις απανταχού αδυναμίες της κρατικής μηχανής, και τις κακοτεχνίες των εργολάβων σε δρόμους, γεφύρια, και ενίοτε και στάδια...
Αντίστοιχη ένδυα επικρατεί και στην κυβέρνηση που όλο καμάρι ανακοίνωσε πως οι αυξήσεις στις συντάξεις και τα επιδόματα των χαμηλοσυνταξιούχων θα είναι υπερδιπλάσιες του πληθωρισμού. Τι εννοούσε πραγματικά; Αυξήσεις 17 € σε ΕΚΑΣ και συντάξεις των γερόντων που θα φθάσουν να παίρνουν μέχρι και το ιλιγγιώδες ποσό των 229€ το μήνα.
Μετ α από αυτό εξετάζεται η ανάθεση σωματοφυλάκων από τις τάξεις της ΕΛΑΣ για τον κίνδυνο απαγωγών.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 9:03 μ.μ. |
Το δημιουργικό μας ίστρο μέσα...
Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2005

Σήκωσε αυλαία το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τις πρώτες ταινίες να προκαλούν ήδη εγκεφαλικά, νευροφυσική παράλυση, ενώ δεκάδες ήταν οι επίδοξοι θεατές που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για λοβοτομή.
Ανάμεσα στις δημιουργίες που συγκέντρωσαν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς συγκαταλέγεται η ταινία του Μ. Παπαδημητράτου "Τσίου", αν και νομίζουμε ότι το "Γιούχου" θα ταίριαζε καλύτερα τουλάχιστον για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κρανίου του δημιουργού. Μια χούφτα ηρωινομανής ξεχύνονται στην αναζήτηση της δόσης, ένα ζεστό 15Αυγουστιάτικο μεσημέρι, που ο ήλιος έλαμπε και η ζέστα έμπαινε "right through". Το εγχείρημα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς σύσωμος ο υπόκοσμος, junkies, βαποράκια, dealers, μεγαλέμποροι και βαρώνοι της ηρωίνης έχουν εκδράμει στις κοντινές παραλίες προκειμένου να δροσίσουν τα φλεγόμενα από την ηρωίνη κορμιά τους. Η ακατάπαυστη περιπλάνηση τους οδηγεί στην ανακαινισμένη πλατεία Κοτζιά όπου βουτάνε στα συντριβάνια της ενώ κάνουν σπονδές στον Δημήτρη Αβραμοπουλο για το καταπληκτικό του έργο ώς Δήμαρχος Αθηναίων.
Σε άλλη ταινία, οι άνθρωποι γίνονται ζομπι και ξεχύνονται στην Αθήνα δαγκώνοντας όποιο λαιμό βρούν μπροστά τους, ενώ την αυτή τύχη έχουν και οι θεατές οι οποίοι χωρίζονται σε δύο ομάδες αυτές των ζόμπι και των εξορκιστών και επιδίδονται σε έναν ανελέητο πόλεμο μέχρι την τελική επικράτηση.
Κατά τα άλλα το φεστιβάλ περιλαμβάνει αφιέρωμα στον κινηματογράφο των χωριών της δυτικής αυστρο-ουγγαρίας, του τατζικιστάν, ενώ προσεγγίζει με συμπάθεια τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις των άστεγων σκηνοθετών του Άγιου Μαυρίκιου. Σε παράληλα workshops αναλύει τις επιρροές των τοξικών αποβλήτων στην ματιά του Kubrick για το σεξ μετά την εμμηνόπαυση, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα πρόκειται να δοθεί φέτος στην τοποθέτηση των κινέζων σκηνοθετών γύρω από τον καρκίνο του προστάτη και πως αυτό επηρεάζει καταλυτικά τις σεξουαλικές σκηνές (?) στις ταινίες τους.
Τέλος κινούμενοι στην λογική της αναβάθμισης του φεστιβάλ, και σε μια έντονη προσπάθεια Holywoodοποίησης του, έχει κληθεί και θα παρίσταται ως επίσημη personna στις εργασίες του η τρίτη φύλακας του ζωολογικού κήπου που σκοτώνεται 2 δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση της στο γυαλί στο Jurassic Park του μεγάλου σκηνοθέτη Steven Spielberg.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 8:56 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Ανανέωση TORA TORA TORA!
Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2005
Σε ανανέωση προσώπων φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Γ. Παπανδρέου καθώς τα μηνύματα από την κοινωνία καταδεικνύουν με σαφήνεια ότι με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι αδύνατο να πετύχει γκόλ ακόμα κι αν τη σφυρίχτρα κρατά ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανή η λήξη των συμβολαίων των κ.κ. Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι εκ των υπολοίπων να δωθούν με τη μορφή δανεισμού, ή με υποσχετικές σε άλλες μικρότερες ομάδες. Έτσι δεν είναι απίθανο να δούμε την κα. Νόρα Κατσέλη υποψήφια με το μ-λ ΚΚΕ και τον κ. Παναγιωτακόπουλο με το ΚΚΕ μ-λ.

Ακόμα σκληρότερο αναμένεται να είναι το μέλλον των γνωστών Σημιτοφυλάκων. Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στον κ. Βερελή πως ή θα είναι υποψήφιος με τη Χριστοπιστία ή θα τον "τελειώσει" πολιτικά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σφοδρή και οργύλης υπήρξε η αντίδραση των στελεχών της παλιάς φρουράς που μίλησαν με σκληρά λόγια για τον αρχηγό τους. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουλούρης δήλωσε πως θα πατάξει την ακρίβεια στην αγορά στελεχιακού δυναμικού, και πως δεν είναι δυνατό να εγκαταλείπουμε τα προιόντα-βουλευτές όταν οι τιμές τους παρουσιάζουν μία μικρή πτώση αλλά θα πρέπει να θεσπίσουμε κανόνες στην αγορά ώστε να διατηρούμε τις τιμές του στελεχιακού δυναμικού πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Κύκλοι που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου άφηναν να εννοηθεί πως ο κ. Κουλούρης απηχεί το παλαιό ΠΑΣΟΚ (γνωστό και ως παλιοΠΑΣΟΚ) λέγοντας χαρακτηριστικά "τι να μας πει τώρα το πουρό".

Στο μεταξύ σαφάρι έχει ξεκινήσει για την ανεύρεση νέων άφθαρτων προσώπων που θα πλαισιώσουν τον κ. Παπανδρέου στη νέα πορεία προς την εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει οι πρώτες γέφυρες επικοινωνίας με το Γιωργάκη, πρόεδρο του 5μελούς συμβουλίου 6 Δημοτικού σχολείου Κερασιάς Καρδίτσας, ενώ πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του εφτάχρονου Αλέξανδρου, προέδρου της Μ.Κ.Ο. "Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα". Σίγουρη πάντως πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της μικρής Αννούλας, γνωστή και ως χεστροΑννούλα, ή Άννα η pampersοφορούσα στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν είναι απίθανη η συμμετοχή της σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές.

Μετά από αυτό σας προσφέρουμε σήμερα και σε αποκλειστική παγκόσμια πρώτη μία φωτογραφία από το μέλλον (επάνω αριστερά).

ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!


στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 6:13 μ.μ. |
Στα Γρεβενά στα Γρεβενά μήπως και δω καμιά χαρά!!!
Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2005

Για καταστροφολογία (http://www.in.gr) ανευθυνότητα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός από τα Γρεβενά. Όχι βέβαια ότι μας έκανε και εντύπωση το γεγονός. Είναι κυριολεκτικά σύνηθες το μοντέλο "παραλάβαμε καμμένη γη και τώρα μας το παίζετε και μπαλαρίνες", και έχει φορεθεί με επτυχία εξ αμφοτέρων πολλάκις στο παρελθόν.
Το σημαντικό είναι ότι ο πρωθυπουργός έκανε ένα βήμα παραπάνω κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ και για τις φυσικές καταστροφές (βλέπε σεισμοί σε Γρεβενά και Κοζάνη) που προκλήθηκαν κατά τη μαύρη εικοσαετία διακυβέρνησης της χώρας από τη διεφθαρμένη πολιτική τους.
Υπερθεματίζοντας μάλιστα τόνισε πως η διαφθορά ήταν τέτοια που ενώ ο Εγκέλαδος ήταν να χτυπήσει σε άλλη περιοχή, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείου, κάτοχος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοιποιείται στους εν λόγω νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, παρενέβη πείθωντας τελικά τον εγκέλαδο (με το αζημίωτο βέβαια) να στείλει τα φονικά του Ρίχτερ στα Γρεβενά με σκοπό το κέρδος.
Μετά από αυτή την σοβαρότατη καταγγελία, παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καλώντας τον Εγκέλαδο σε απολογία, ενώ εξετάζονται και οι περίεργες προτιμήσεις του (σύμφωνα με μαρτυρίες) στις κοντές και χοντρές γυναίκες, γνωστές και ώς κιούσπες.
Ο κ. Καλούσης σχολίασε με νόημα μέσα από τον Κορυδαλό που βρίσκεται "Είναι φυσικό να πηδάει κοντές και χοντρές, δεν έχει την ομορφιά μου", ενώ η κα. Αντωνία Ηλία παρεμβένοντας από το Λονδίνο όπου βρίσκεται με σκοπό να φυγοδικήσει αλλά και να επενδύσει στα καταστήματα τα έσοδα από τις υποθέσεις που έχει χειριστεί μέχρι σήμερα δήλωσε ότι παρά τη φυσική ομοιότητα ουδέποτε έχει συνάψει σχέσεις με τον Εγκέλαδο.
Στα πλαίσια της περιοδίας του ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε δύο έργα οδικών αξόνων των οποίων η κατασκευή ξεκίνησε το 1923 (αμέσως μετά τη Μικρασιατική καταστροφή), ενώ εξύγγειλε και μέτρα ελάφρυνσης των πλουσίων και πολύ πλουσίων στρωμάτων τα οποία όπως είπε θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Κάλεσε μάλιστα τους φτωχούς της περιοχής να δημιουργήσουν με δική τους πρωτοβουλία ένα ταμείο βοήθειας και ενίσχυσης των οικονομικά ισχυροτέρων.
Τον πρωθυπουργό σε αυτή την ολιγοήμερη εκστρατεία του συνόδευσε το Νατασό, τα δίδυμα, κάτι σκυλιά αδέσποτα από το Πορτο Ράφτη, και ο Μπαιρακτάρης ο οποίος κατά υπολογισμούς τύλιξε περίπου 234 πίττες με γύρο κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ στις καταγγελίες του πρωθυπουργού δήλωσε πως ποτέ μια κυβέρνηση δεν κατάφερε να κάνει τόσες πολλές μαλακίες σε τόσο μικρό διάστημα, ενώ αποκάλεσε τον Πωθυπουργό Αρχιφαγάνα του Κεμπάπ.
Τέλος ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίστηκε την πολιτική Σημίτη στην περιοχή λέγοντας πως το τίποτε είναι καλύτερο απο το σκατά, ενώ δήλωσε πως θα φθηνήνει το Ιντερνετ για να μπορεί να στέλνει email στη μαμά του όλη τη μέρα και να μπορεί να κατεβάζει τσόντες από το Ιντερνετ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο Ιωσής Στάλιν στο μεταξύ, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΚΕ, δήλωσε πως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βαράν το ίδιο βιολί, χτυπώντας ανελέητα τα κατώτερα στρώματα με αντιλαικά μέτρα, και πως μόνο το προλεταριάτο των αγωνιζώμενων φοιτητών, μαθητών, αγροτών μπορεί να αντρέψει αυτό το δικομματικό κατεστημένο.
Τέλος υπερασπίστηκε την πολιτική του συνονόματου του στη Ρωσία λέγοντας πως οικοιωθελώς μετέβησαν και πέθαναν οι σύντροφοι στις στέπες της Σιβηρίας, για το κόμμα και το Λαό.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 7:38 μ.μ. |
Έφηβοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2005

"Είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λύκεια", τραγουδούσε μερικά χρόνια πριν ο Διονύσης Σαββόπουλος ταυτίζοντας μια ολόκληρη γενιά με μια κουλτούρα αντίδρασης στο κατεστημένο, και δίνοντας ρόλο στους καταπιεσμένους δεκαεξάρηδες που αναζητήσουν εναγωνίως τρόπους δράσης και έκφρασης. Αυτά βέβαια συνέβαιναν τα μακρυνά εκείνα χρόνια που ο Δ.Σ. δεν συμμετείχε στις τελετές λήξης της Ολυμπιάδας, και βέβαια δεν μπορούσε να διαννοηθεί ότι θα περάσει το κατώφλι του Υπουργείου πολιτισμού ούτε για να του παραχωρήσουνε κανένα νταμάρι να δώσει συναυλία (πολλώ δε μάλλον το Ηρώδειο - ας γελάσω).
Σύμφωνα με έρευνες οι έφηβοι σήμερα δε γαμούν πλέον λύκεια, για να μην πώ ότι δεν γαμούν γενικώς. Αντίθετα εκφράζουν μία γενική συμπάθεια για το σχολείο το οποίο τα τελευταία χρόνια γαμεί κανονικά την παιδεία και κατά συνέπεια τα υποκείμενα του εκπαιδευτικού συστήματος δηλαδή τους εφήβους. Άρα σύμφωνα με της προσεταιριστική ιδιότητα την οποία με ζήλο παρακολούθησα στο σχολείο "οι έφηβοι είναι πισωγλέντηδες" (τουλάχιστον σε ένα ποσοστό 40% σύμφωνα πάντα με στοιχεία της έρευνας).
Και επειδή ως γνωστό μετά από ένα καλό σεξ χρειάζεται και ένα τσιγάρο το 14% αυτών δηλώνει ότι καπνίζει περισσότερα από 10 τσιγάρα ημερησίως (όχι κυρία μου αυτό δε σημαίνει πως έχει περισσότερες από 10 σεξουαλικές επαφές μεσα στην ημέρα, ησυχάστε).
Το αλκοόλ είναι η άλλη μεγάλη μάστιγα της άδολης ψυχής των εφήβων αφού τουλάχιστον το 30% δηλώνει πως το πρώτυπο του είναι ο Ορέστης Μακρής και κολητοί τους οι κ.κ. Johnie Walker και Jack Daniels.
Τέλος το 50% των νεάνιδων δηλώνουν πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα με το σώμα τους, ενώ το ποσοστό αυτό φτάνει το 100% όταν για το ίδιο λόγο απάντησαν οι πατεράδες τους σχετικά με το σώμα των μανάδων των νεαρών εφήβων.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 9:18 μ.μ. |
Μπουρλότο!!!
Πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σεραφείμ (λέγε με και Κολοσσό) Φυντανίδη και στα συμφέροντα που εκπροσωπεί και τον Μάκη (λέγε με και αδέκαστο Μπάρα) Τριανταφυλλόπουλο και τα συμφέροντα που αυτός εκπροσωπεί.
Μάλιστα ο πόλεμος (που ξεκίνησε σαν μία απλή σύρραξη χαρακωμάτων) φαίνεται να παίρνει διαστάσεις παγκοσμίου, καθώς πρόσφατα προστέθηκαν οι δυνάμεις της συζύγου του πρώτου, των δημοσιογράφων που εργάζονται για τους μέν και τους δε, του μπατζανάκη ενός δευτεροξάδερφου του Μάκη, της θείας Φώτος από το Άνω Ζευγωλατιό, ενώ φόβοι εκφράζονται πως σύντομα ενδέχεται να πάρει θέση και ο πρωθυπουργός (ίσως όπως πάλι να εννοούσαν θέση ύπνου οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν εγκυμονείται καμία ανησυχία).
Ο πόλεμος διεξάγεται εν μέσω τεντοκαπαμάδων, Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, λασπουριάς και κακοτεχνίας, ενώ σύντομα αναμένεται να μεταφερθεί και στο πεδίο των σάπιων κρεάτων που πωλούνται στα μικρά μπακάλικα, της χαλασμένης ρέγγας των μεγαλων σουπερ-μάρκετ καθώς και στις άδικες απολύσεις για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης μετά από μηνυση που υπέβαλε χρυσόψαρο κατά γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων τοπικού καναλιού της Καρδίτσας.
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, σαστισμένοι τηλεθεατές παρακαλουθούν με αγωνία και θλίψη τα δεκάδες θύματα που μεταφέρονται καθημερινά σε πλαστικές μαύρες σακούλες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αντιπολεμικές διαδηλώσεις με επίκεντρο το JK της πλατείας Κολωνακίου.
Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κ. Mathew A(v)nan, πρωτοξάδερφος του γνωστού γραμματέα του οργανισμού ανακοίνωσε πως ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις δεν πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, και πάντως σε καμία περίπτωση μέσα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, καθώς το θέμα πουλάει σαν τρελλό σε εφημερίδες και τηλεοράσεις.

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 6:53 μ.μ. | 1 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Λαμπρούκος @ 10:29 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
O OTE στη χώρα του ΠΟΤΕ.

Μόνο δικαίωση μπορούν να αισθάνονται όλοι αυτοί που για χρόνια ολόκληρα αγωνίστηκαν για την αύξηση της τιμής του Internet στη χώρα μας διαβλέπωντας το σκοτεινό του ρόλο στην αποξένωση των ανθρώπων, την περιθωριοποίηση, την εγκατάλειψη των γερόντων, την παιδοφιλία, την κτηνοβασία, την ασέλγια επί πτώματος, την νόσο των πουλερικών και μύρια άλλα δεινά που μαστίζουν τον τόπο μας.
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΟΤΕ οι αυξήσεις στις τιμές των συνδέσεων PSTN 64kB/sec, προκειμένου να εξισωθούν με τον αντίστοιχο Ευρωπαικό μέσο όρο που ισχύει για τις συνδέσεις ADSL 2ΜΒ/sec. Η ανακοίνωση αυτή έτυχε θερμής ανταπόκρισης από το ιερατείο, τα κατηχητικά, τις ενώσεις φιλοπτώχου και τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.
Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε την απόφαση τονίζοντας πως η χώρα μπαίνει πλέον σε μία διαφορετική τροχιά ανάπτυξης, που με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες και τις λεωφόρους της πληροφόρησης θα καταστήσει τον πολίτη επίκεντρο των εξελίξεων, και κοινωνό της γνώσης, μιας γνώσης δικαίωμα όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων. Μετά από αυτή τη δήλωση ανέβηκε στο προσωπικό του ΟΥΦΟ με προορισμό το Πόρτο Ράφτη αφού το Νατασό τον ειδοποίησε εσπευσμένα πως τα δίδυμα είχαν φάει το σκύλο που του είχε κάνει δώρο στις προηγούμενες εκλογές.
Την ώρα λοιπόν που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φτιάχνουν τον υπολογιστήν των 100$, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί στον πλανήτη που δεν θα έχει πρόσβαση στην πληροφορική, στην Ελλάδα κάποιος ΟΤΕς φτιάχνει το Internet των 100€ προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένας πούστης που να μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.
Συγχαρητήρια κ. Βουρλούμη

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 8:02 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Το πολυτεχνείο ζεί; Και αν ναί μένει στο ενοίκιο ή σε ιδιόκτητο σπίτι;

Με λαμπρότητα και κάτω από σφοδρή βροχόπτωση συμμετείχαν χιλιάδες πιστοί στο μνημόσυνο του πολυτεχνείου που τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο ιερό ναό αναστάσεως της τρομοκρατίας στην 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Αργά το απόγευμα τελέστηκε περιφορά της ιερής σφενδάμης - συμβόλου του αγώνα των φοιτητών, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ζήτούσαν επιτακτικά να τεθούν σε λαικό προσκύνημα τα έργα των Αφών Ξηρού, πριν δημοπρατηθούν από τον οίκο Sotheby's.
Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη οι - ευτυχώς - καλύτερες καιρικές συνθήκες επέτρεψαν και φέτος την παραδοσιακή δημιουργία επεισοδίων μεταξύ των γνωστών - άγνωστων Φώτη, Παύλου, Βασίλη, Δημήτρη, Παναγιώτη και των αστυνομικών. Οι πρώτοι ως γνήσιοι πατριώτες και καλοί χριστιανοί κλείστηκαν στη Θεολογική σχολή του ΑΠΘ και από εκεί πέταξαν μολότωφ στα ΜΑΤ που μαζεύτηκαν γύρω από τις προκληθείσες μικρές εστίες φωτιάς καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό.
Πληροφορίες που αναφέρουν πως στα επεισόδια συμμετείχαν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος είναι πέρα για πέρα αληθινές και καλά διασταυρωμένες. Αυτό που ελέγχεται ως ανακριβές είναι αν και κατά πόσον ο Αμβρόσιος έφτιαχνε στουπιά σκίζοντας σελίδες από το έτσι κι αλλιώς πολυσέλιδο βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη, φωνάζοντας θα "Να καείς στην κόλαση σκατόψυχε ζουμπά", ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Αμαλάχι να 'ούμε έψελνε το τροπάριον "Φωτιά, Φωτιά να ζήσει η Δεξιά".
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των αγωνιστών από εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου, οι οποίες τόνισαν τη σημασία της επετείου στην οικονομική ζωή του τόπου καθώς και την ανάγκη τιτλοποίησης της επετείου προκειμένου να είναι σύγχρονη με τα κελεύσματα της εποχής και του Υπουργείου Οικονομικών.
Τέλος οι γνήσιοι αγωνιστές τόνισαν την σημασία της γιορτής στη δική τους οικονομική ζωή, αφού η εξαργύρωση της συμμετοχής τους σε αυτήν τους αποφέρει μια καή βολευτική αποζημίωση (συν τα τυχερά).

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 5:19 π.μ. | 0 Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα |
Άντε και καλό ξεκίνημα...
Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005
Έχοντας ζηλέψει τη δόξα των άλλων, πολλών και καταξιωμένων στη συνείδηση του κόσμου, του ιερατείου, των δημοσιογράφων, των πολιτικών, των ξανθών γυναικών και των εν γένει ποδηγετών του έθνους bloggers, αποφάσισα και εγώ, καθοδηγούμενος από τα αγνά ελατήρια της αυτοπροβολής του αυτοθαυμασμού (που ενίοτε αγγίζει τα όρια της αυτολατρίας) και της φιλαυτίας που με διακρίνει να εκθέσω τις σκέψεις μου στο διαδίκτυο, μήπως ξεστραβωθεί και τις διαβάσει κανένας χριστιανός (ή μη) μεγαλοεκδότης, μου δώσει καμιά στήλη σε καμιά μεγάλης κυκλοφορίας ημερήσια εφημερίδα και μέσα σε λίγους μήνες βρεθώ παντρεμένος με πλούσια κυρία, κάτοχο κατασκευαστικής εταιρείας που παίρνει υπεργολαβίες στα Ολυμπιακά έργα, να το παίζω αρχισυντάκτης και να τραγουδάω με το Λευτέρη Παπαδόπουλο αγκαλιά, καλεσμένος σε εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπολου και της Σεμίνας Διγενή, αφιερωμένες στο Μίκυ που όλοι αγαπήσαμε (αλλά δεν έχουμε ούτε ένα δίσκο του στο σπίτι μας).
Με αυτά τα ολίγα για αρχή (γιατί οι καιροί είναι πονηροί και οι αγωγές παραφυλάνε στις γωνίες), σας περιμένω όλους κάθε μέρα, σε αυτό τον όμορφο κόσμο το πρωί, για ένα καφέ με την Ελένη, ή τη Μαρία, την Όλγα, τη Δήμητρα και γενικά οποιαδήποτε ανταποκρίνεται στο αθανατο στερεότυπο 90-60-90.
Με αγάπη
Λαμπρούκος

στο βάθος κήπος…
Λαμπρούκος @ 10:19 π.μ. |
Number of online users in last 3 minutes